Promocija knjige \”Amaruši\” u Zagrebu

U utorak, 12.11.2013. godine, u 14 sati na Interliberu, paviljon 6 (centralna pozornica) održat će se promocija novog romana Vedrane Rudan pod nazivom \”Amaruši\”. Detaljnije na Facebooku.

7 Comments

 1. Tanja Bg says:

  Cestitam Vedrana! Zelim Vam uspesnu i prijatnu promociju, i nadam se da cete u dogledno vreme skoknuti i do Bg i obradovati i nas promocijom. Drzim Vam palceve da blistate, kao i uvek!
  Veliki pozdrav Tanja

  • Beograd je na redu početkom sljedećeg mjeseca (vjerojatno od 3. do 7.). Provjerite na sajtu, objavit ćemo na vrijeme.

 2. ivaso says:

  Ljubim joj ruke,malo sta me ispunjava nekim cudnim, divnim zadovoljstvom, kao sto to cini njena rec.Ja sam samo jedna obicna zena,ali se cesto zapitam, kako Vedrana zna da pise o onome o cemu ja mislim; obozavam je, jednostavno obozavam je u naj doslovnijem smislu te reci..

 3. pamtimonegandnedane says:

  Na prijedlog prijatelja procitam interview VR dat Novom Listu neki dan. Fenomenalno. Apsolutno fenomenalno. Ali komentari i komentatori? Narocito jedan slikovitog imena. Idem danas uraditi copy&paste, pa dati prevesti na engleski i proslijediti na adresu osobe koji je, prema znanju “japanca” slikovitog imena, pred par godina rekao ono sto je pisalo u tom komentaru. Kad… nema toga komentara. Mislim, zapamtila sam pa cu prepricati po sjecanju. I znam dobro sto je alegorija.

  • Novi list redovito briše uvredljive komentare.

 4. Aspalathos says:

  Draha Šjora Vedrana, poštovani kolega Hrvatin, redovno i sa puno gušta čitam Vedranine priloge i gledam na TV. Kao muzički zainteresiran i amaterski aktivan poslušao sam pismu Amari ši Amari, koja mi se kao šaljiva i jednostavna laka kompozicija dopala. Bavim se i ja pomalo pisanjem, ali ne kao Vedrana, te sam slobodan da preciziram da je Amaru szi Amari ciganska-romsak pisma, a je jevrejska, mada je sigurno svira i neki klezmer-jidiš ansambl. i da je prisutna u Mađarskoj, Ukrajini, a možda i Rumuniji i Moldaviji. ne zamjerite na “cjepidlašenju” – nije maliciozno. Dođite nam uskoro opet u Srbiju!

  • Pjesmu smo poznavali samo kao “Amariši”, a porijeklo smo čuli iz druge ruke. Ovo su svakako najdetaljniji mogući podaci, hvala. 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*