Hrvatske kokoši saborske

Nikad nisam imala visoko mišljenje o političarkama. Žene u politiku trpaju mužjaci prema svojim kriterijima. Ne moraju nužno biti glupe, čak ni mlade, ni lijepe, samo poslušne. Gazde su uvijek u sivo odjevene spodobe koje ne moraju nužno biti ni pametne ni obrazovane, ali obavezno moraju biti pokvarene. Ako nisi lažov, lopov, manipulator, divljak ili uglađeni nasilnik nemaš što raditi u hrvatskoj politici.

Ne bih ulazila daleko u povijest jer je to nemoguće kad govorimo o Hrvatskoj, ali ovo što danas gledamo u Saboru, na žene mislim, još nismo vidjeli. Toliko krpenih lutki i goropadnica kokošjeg mozga na jednom mjesto teško se može naći.

Čitav se ženski svijet valja ulicama svih velikih i malih svjetskih gradova. Žene prosvjeduju čak i u Holivudu. Traže jednake plaće, zabranu seksualnog i svakog drugog zlostavljanja, pravo na rad. Ništa nije kao prije osim u divljem Hrvatskom saboru. Treba ratificirati Istanbulsku konvenciju, dokument koji će pomoći da se u Hrvatskoj godišnje ne ubije petnaestak žena od strane njihovih partnera, da se svakih petnaest minuta ne prebije jedna.

Na vlasti je HDZ sa partnerima, svi su turbokatolici, stoga ratifikacija ne ide glatko. Čula sam da je za govornicu Sabora stao nekakav \”general\” i Konvenciju proglasio dokumentom koji će u Hrvatskoj legalizirati \”zoofiliju\”.

Zaguglala sam \”zoofilija\”. Je li \”zoofilija\” ono što ja mislim da jest? Jest. To je kad dečki jebu ovce, koze, krave i ostale sirote živine koje ne mogu izbjeći njihovog perverznog đokadina. Usput sam saznala da je zoofilija u Danskoj \”službeno zabranjena\”. Jebote! A \”najciviliziranija\” i \”najsretnija\” zemlja na svijetu izglasala je takav zakon jer su u njoj postojali bordeli za zoofile.

Jadna moja Pepica, najebala bi da živimo u Danskoj.

Kad je onaj \”general\” Konvenciju proglasio licencom za jebanje životinja ni jedna se žena u Hrvatskom saboru nije digla i napustila prostor koji je dijelila sa  opakim bolesnikom. Kokoške nisu kokodaknule.  Dečki će govoriti u njihovo ime. I zaista. Nekakvo esdepeovsko muško \”odgovorilo\” je zoofiličaru. Nije objasnilo zašto SDP nije ratificirao Konvenciju dok su bili na vlasti.

Hadeze se raskolio. Plenković je \”za\”, udri, Plenki! Njegov ljuti protivnik iz stranke je \”protiv\” \” jer smo mi društvo koje cijeni katoličke vrijednosti\”. Koje su to vrijednosti? Ne laži? Ej, \”katolički vrijednosniče\”, zašto si prepisao diplomski rad i lagao da nisi? Ovih dana čitamo kako su nekakvi popovi spizdili pedeset milijuna eura na promašene investicije.

Pedeset milijuna eura?! Što je s onom katoličkom, \”Ne kradi!\”? Kako ih je Bozanić kaznio? Mafijaši u mantijama \”moliti\”  će i \”nemrsiti\” nekoliko tjedana.  Zaguglala sam \”nemrs\”. \”Nemrs\” znači \”redovito jesti tri obroka dnevno, ali da to ne bude meso(a može biti masno).\” Jebote! Svagdje u svijetu bi kriminalčine takvog kalibra dobile bar sto godina robije. Ovdje im Bozanić smanjuje razinu kolesterola. Umjesto da crknu u nekoj tamnici gdje se \”nemrs\” podrazumijeva, oni će biti na voću, povrću, punomasnom siru, čokoladi, dječici i krvi Isusovoj.

Isti Hadeze koji je trenutno protiv Konvencije bio je za Konvenciju kad je vladao Esdepe. Žene, i esdepeovke i hadezeovke, su i danas i onda šutjele. Doduše, esedepeovska ministrica Milanka Opačić bila je kao ministrica protiv ratifikacije onako žestoko kako je danas za. Licemjerne gadure.

Konvencija će se ratificirati. Plenković je odlučio postati žensko. I ne, tom se ratifikacijom neće ugroziti seksualna prava hrvatskih koza, krava, pataka, gusaka, kobila, kako je to rekao onaj \”general\”.  Konvencija će pomoći svim građankama Hrvatske. Zato se mužjaci, i esdepeovci i hadezeovci, toliko protiv nje bore.

Sve što sam napisala razlog je zašto deseci tisuća mladih iz ovog nacikatoličkog bordela bježe glavom bez obzira. Ostajem jer nemam kamo i užasnuta gledam one jebene ženetine u Saboru koje se jedino znaju cerekati u objektiv kad neki od fotića želi snimiti njihovu \”opravicu\”.

Oprostite, koke, na krajnje neprimjerenoj usporedbi. Vi ste turbokorisne. Ženske saborske! Baš bi bilo dobro da vas se, za vrijeme jedne od kreativnih saborskih \”stanki\”, dočepa onaj \”zoofil\” i plastično vam pokaže s kim imate posla i koga šutke podržavate.