Uskrs, jaja, majoneza, sperma

Nisam vjernica, ali ipak ne mogu pobjeći od Uskrsa. U svakom dućanu, ulazim u njih opušteno jer sam se cijepila, na mene vrebaju šareni zečevi i brda jaja. Nemam ništa ni protiv zečića, ni protiv jaja, čokolada je otkako znam za sebe moja jedina, prava strast. Problem su mi asocijacije.

Kad vidim zeca sjetim se nekih svojih ljubavnika. Svršavali su brzo i neučinkovito. Nije ih bilo mnogo i nisu trajali dugo. Kad vidim jaja padne mi na pamet francuska salata, pa se sjetim majoneze, ona me podsjeti na spermu, sperma na uskršnju spermu, ona na popove,  popovi na silovanje djece i zabranu abortusa, zabrana abortusa na mužjake, mužjaci na gadove od kojih su neki, posebno oni u mantijama, sebi dali u zadatak da svoje glavurde prečesto zabijaju u žensko međunožje, pa onda donesu neki zakon. A ova me rečenica podsjetila na Krležu.

Ne, neću o abortusu, ovaj put. Uskršnja jaja, već sam rekla, moju pažnju usmjeravaju prema muškom međunožju. Tamo, među gustim ili rijetkim, tamnim, svijetlim ili sijedim dlakama čuče jaja. Velika, mala, tvrda, mlohava. Jaja. U jajima, nisam medicinski obrazovana, ovo samo pretpostavljam iako bih mogla zaguglati pa zvučati educirano…Neću. Ne da mi se lagati vas, još iskrenije, ne da mi se guglati. Nikad nisam željela biti urologinja, voljela sam se muškim jajima baviti amaterski.

U tim jajima se, pretpostavljam, stvara sperma koja onda spermovodima odlazi…Teško je nabrojati lokacije u koje se ili na koje se izlijeva sperma. To može biti livada obrasla rosnom travom, grm u gradskom parku, kad smo već kod Uskrsa, dječja ritica, asfalt na parkingu na kome jedan muškarac izljeva spermu drkajući pokraj auta u kome drugi muškarac izbacuje spermu u ženska ili muška usta, među ženske ili muške noge…Čudni su putovi sperme.

Kad se sperma izlije, u pravilu uz glasno uzdisanje, roktanje ili vapaje, hoćeš ju, želiš ju, tvojaaaa je, uzmi jeeee, gutaj jeeee i tako to, ona ili izazove želučane tegobe, ili se pretvori u mrlju na asvaltu, ili se pomiješa sa krvlju dok teče iz dječje ritice, vidi gore Uskrs, često se pretvori u dijete.

Taj fenomen, mislim na pretvaranje sperme u dijete, izaziva najviše problema. Ne, već sam rekla, neću ni o abortusu ni o sreći koju može izazvati rađanje djeteta. Ako želite o tome, čitajte objave Maje Šuput. Muškarci, izbacivači sperme, ne zaboravimo da postoje i oni koji izbacuju urin, često uz velike napore ili bez ikakvih napora i kontrole…Ne, neću ni o urološkim problemima.

Priznajte, popušta vam pažnja, bijesno mrmljate, o čemu hoćeš onda, nedojebana, stara kravo, kako ti uopće, u tvojim godinama, pada na pamet pisati o kurcu i još ga vezati uz Uskrs, pizda ti materina nevjernička, dabogda te korona požderala…Ne, neću ni o hejterima.

Evo, svršavam. Želite glavnu misao, hoćete je, vaša je, sad ću, evo meeeeeeeeee, vašaaaaaaaaaaa sam… Stižem. U Hrvatskoj postoji Zakon o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece iz 1978. godine. Prema Članu 8 sterilizacija se može izvršiti kod žene koja je navršila 35 godina.

Da, čujem vas. A kod muškarca? Koliko godina mora imati muškarac, građanin Hrvatske, da bi smio ući u urološku ordinaciju i reći liječniku, ne želim okolo sijati buduće ljude. Ako postavljate tako glupo pitanje, i ja sam ga postavila, onda ste poput mene glupi k’o kurac koji izbacuje spermu, a spermovod mu je podvezan pa glupi kurac pojma nema da radi zakurac.

Opet vi. Stara kravo, imaš odraslu djecu, imaš muža, imaš unuka Krešu, žena si, majka si, baka si, kako se to izražavaš?  Hejteri, koji ste vi davež, ovo je tekst o Uskrsu i „Zakonu o zdravstvenim mjerama za ostvarivanje prava na slobodno odlučivanje o rađanju djece“ iz 1978. godine. Prema Članu 8 sterilizacija se može izvršiti kod žene koja je navršila 35 godina. Kad  se u Hrvatskoj smije izvršiti kastracija muškaraca? Kad se dečkima digne kurac.

Eto, konačno sam svršila. Očito imam problema sa erektilnom disfunkcijom. Sretan Uskrs vam želim.