Vratio mi se muž

Ubilo me kad je otišao. Nazvala sam je. Rekla sam joj da moj muž ima staru majku kojoj će ona prati plastične zube, mijenjati pelene, da on ne smije jesti masno jer od toga podriguje, da je razlika u godinama između njega i nje nepremostiva, petnest godina je mnogo godina.

\"Patke
On voli našu djecu, kad plati alimentaciju postat će crkveni miš, dok dođe do svog dijela bračne tečevine proteći će mnogo vode ispod nekog mosta i još sam joj rekla da je kurvetina kojoj ništa sveto nije… Spustila mi je slušalicu.

Njegovoj majci nisam odlazila, djecu sam mu svakog vikenda slala na ručak, kći je često znala i prespavati kod njih. Rekla je da je ženska sasvim okej i da odlično kuha. Osjećala sam da me kći izdala.

Konačno sam ga otpisala onoga dana kad sam krenula na manikuru? Cura mi je gelom za samo sto kuna oblikovala nokte i i premazala ih žarkocrvenim lakom.

Odjurila sam frizeru, naravno da je mali peder ali čitav grad, i muško i žensko koje drži do sebe svoje dlake prepušta njegovim škarama. Druga žena!

Zbog korote sam izgubila deset kila pa navukla na sebe traperice šest brojeva manje. Krenula sam u kino. Preciznije, u Art kino. Tamo čovjek može vidjeti filmove u kojima su glavni likovi najnesretnija bića na svijetu pa onda veselo otići doma.

Jedne me večeri zgodan muškarac pozvao na piće. Super. Slobodna sam žena i mogu se ponašati kako me volja. Doma mi djeca ne plaču, muž torba kurvetinu, njegova je majka možda zabunom progutala zube, ne moram misliti na baku svoje djece.

U kafiću sam popila punč. Čovjek je mlađi od mene, svi su mlađi od mene, ostavila ga žena, provjerila sam, nije zbog moga muža, ipak vjeruje u ljubav…

Ne kažem da me oborio s nogu ali sam se dobro zabavila. Ispričao mi je vic, lik urla u slušalicu, alo, alo, alo, da li je to Energo? Ne, ovdje Elektroprimorje. Nema veze, i vama jebem mater!

Možda nije smiješno ali meni je punč krenuo kroz nos jer zaista čovjek ne zna dokle će ti kreteni dizati cijenu struje. Naručila sam drugi punč, treći, onda je on pitao, kod mene ili kod tebe, ja sam rekla, kod tebe.

Bračni seks i vanbračni seks, nebo zemlja. Skupa smo pijuckali u kadi punoj pjene, voda mu se ne grije na bojler pa nismo drhtali nakon deset minuta.

Pjenušavi smo krenuli u spavaću sobu, posteljina je bila čista, tko zna zbog koga, nije mogao znati da će naletjeti baš na mene ali me nije bilo briga.

Punč na punč, punč na punč, šampanjac u kadi, vrištala sam onako kako sam sa mužem vrištala sedamdeset i devete. Ujutro me probudio miris kave. Sve kao na filmu.

Dok sam spavala Ivan je skočio do Mlinara i kupio za mene francuski, hrskavi kruh sa maslinama, luda sam za njim, debelo ga namazao putrom, vruća kava, pogled sa balkona na gradske krovove, ogromna terasa, toplo, nitko nas nije mogao vidjeti osim perverznjaka iz okolnih kuća koji vole buljiti kroz dalekozor.

Već godinu dana jednom tjedno uživam poput praseta u prljavoj vodi. Doduše, najnovija istraživanja govore da prasad voli čistu vodu ali nije to poanta.

Prošle smo subote bili u Klagenfurtu. Kupio mi je prekrasne blijedozelene Silit padele. Ne kuham. Otkako sam napuštena jedem vani, ali Silit padelama ne mogu odoljeti. Imam tri kompleta, jedan boje antracita, drugi crveni i sad ovaj zeleni. Dobila sam i tamnosive vojničke čizme i Palmers, svilenu spavaćicu.

A onda mi se sinoć na vratima ukazao muž. Žut, izgleda da ima neku frku sa jetrima. Pogriješio je, neka sjednemo kao ljudi. Zamolio me da mu skuham biljni čaj, donio ga je sa sobom, skuhala sam.

Voli me više nego ikad, izgledam odlično, gdje mu je bila glava, kurvetina ga je iskoristila i ispljunula onako kako njegova bezuba majka iz ustiju ispušta sažvakanu koricu kruha…Zamolila sam ga da ne bude previše slikovit i da mi da tjedan dana vremena. Poslala sam ga na ultrazvuk abdomena, doktor Banić je najbolji u gradu.

Djeca su presretna, tata se vraća doma. Nazvala sam onu ženu i preklinjala je da se pomire. Rekla mi je neka se jebem i ja i moj muž i njegova mama i moja djeca…Gospođa je bila strašno neugodna.

Što ću učiniti? Jedna sam od rijetkih žena kojoj se muž vratio. Sjedim u onoj kadi punoj pjene i gledam u blistave smeđe oči, među nogama mi se meškolji želja moga ljubavnika.

A doma me čeka Masna Jetra. Što ću učiniti?! Pomognite mi ako me volite.


82 Comments

 1. Ana
 2. mašinac
 3. ana
 4. Sanja
 5. ana
 6. Nesvesna
 7. vesna radovanović
 8. Pacceka
 9. micika
 10. Alisa
 11. Nataša Gajić
 12. elvira
 13. tanja
 14. vinko
 15. verica
 16. Andrej
 17. emilija
 18. Duško Ivanović
 19. Renata
 20. mp
 21. dalibor b slavenski
 22. Pera Kvržica
 23. May
 24. ramiza mutapcija
 25. kristina
 26. Snezana
 27. vesna
 28. Lija
 29. wilma
 30. sasa aleksandrovic
 31. poncije
 32. Sanja
 33. Mićko
 34. anastasija
 35. lilly
 36. Ranka
 37. ZORICA
 38. Buba
 39. Svetlana Useinović
 40. alex
 41. vinko
 42. Mihovil
 43. Dragana
 44. TaBoRa
 45. Miki Maus
 46. OLGA
 47. Miki Maus
 48. dunja sporer
 49. Tanja
 50. Mila
 51. Tanja
 52. Pastuv
 53. Goran
 54. Samarila
 55. ramiza mutapcija
 56. Mimi
 57. Jasmina
 58. Nochobdija00
 59. Nataša
 60. Splico
 61. scorpiorex
 62. karolina
 63. tbl
 64. obpisl
 65. svidobrisuzauzeti
 66. jasna
 67. Snežana
 68. Cacka
 69. Dunja
 70. Dunja
 71. Mićko
 72. Marija K.
 73. Marija K.
 74. Marija K.
 75. PS
 76. Jelena
 77. Miki Maus
 78. Miki Maus
 79. Silvana