Otvoreno pismo gospođi Željki Markić

Draga Željka,

možda ti je netko rekao da te ne volim jer da prodaješ antibebi pilule a zalažeš se za prvo kresanje u prvoj bračnoj noći a za sva ostala kresanja samo u svim ostalim bračnim noćima. I još su ti možda rekli da me smeta što se zalažeš za poštenje a živiš u divljoj gradnji. A možda su ti rekli da sam ja za tebe rekla kad si s onim popovima skupaljala one potpise… Ništa ja za tebe nisam rekla. Jebo mi pas Sabor ako jesam. Zato ti i ovako direktno pišem. Da ti kažem što o tebi mislim.

Ti si jedna divna ženska i trenutno se boriš za sve što je i meni na srcu. Dosta mi je zakona po kojemu u Sabor već dvadeset godina mogu ući samo ovi koji tamo sjede. Kad ćemo ti i ja doći na red? Ona Vesna Pusić ti zamjera da želiš promijeniti izborni zakon da bi ušla u Sabor. A gdje je ona? Za što se ona borila prije nego je ušla? Sjećam se, za vrijeme Jugoslavije u Istri je imala potleušicu, danas tamo stoje tri njene kuće, jedna s bazenom. O putovanjima na moj i tvoj račun da se ne govori.

Ugledni hrvatski komentatori, da ugledni, buahahahaha, boje se da će, ako promijeniš izborni zakon, u onaj Dom ući golo govno do golog govneta. Neće biti kriterija. A do sada ih je bilo? Buuuuuhaaaaauhaha! Kerum i sestra. Marina iz Siska koja je iz pritvora ušetala u Dom. Tamo je bio i ratni zločinac. Jedva su mu skinuli imunitet jer u Hrvatskoj časni sabornici ratni zločin baš i ne drže zločinom.

Predraga Željkice! A onaj Kajin. Dvadeset je godina virio iz guzice istarskog župana, IDS mu je bio utetoviran na spolnom organu, neću napisati na kurcu jer si ti osjetljiva vjernica, a danas svoje bivše naziva kleptomanima i narkomanima. Ne znači da nije u pravu, ali, đe si bijo, Kajinče, kad se krenulo sa narkomanijom i kleptomanijom? Bio si našmrkan? Meni ide na, oprosti Željka, kurac i onaj Lesar. Uzme u ruke nekakav papir i onda ga baci pred govornicu. Pa drugi papir, pa treći… Gospodin je kronično nadrkan. Neka Lesar ode u park, tamo otkopča hlače, lupi majmunče nekoliko puta po glavi… Odahnuli bismo.

A Šeks? Njemu ni obogaćeni uran začinjen ebolom ništa ne bi mogao. Sjećam se kako je jednom rekao da je imao ljubavnicu dvadeset godina ali da ženi ništa nije rekao jer je \”katolik.\” Katolik? A \”Ne pojebi ženu bližnjega svoga\”? Licemjer. Ona Sobol je izjavila da je opušta kad pleše oko štange. Ja razumijem da neke ljude svašta opušta ali ne razumijem zbog čega je Sobol napeta? Što to ona u posljednjih dvadeset godina radi? Ona se plesanjem oko štange opušta od plesanja oko štange.

Bravo, Željka! Bilo je dosta. DOSTA! Sad ćeš ti, i uz moju pomoć, jebo mi pas Šeksa ako lažem, sakupiti pet milijuna potpisa da se izglasa zakon po kome će prag za ulazak u Sabor biti visok tri posto i još će se glasati za ime i prezime. Najzad ću i ja sjesti u saborske klupe i s tobom promijeniti Hrvatsku.

U glavi mi se vrte kapitalni planovi. Otac mi je ostavio tisuće metara zelenog pojasa u okolici Opatije. Što će Opatiji zeleni pojas? Hrvatsku treba graditi, graditi. Tko gradi ne boji se gladi. Plan mi je i dobiti stan na korištenje u Zagrebu jer imam nekih problema sa kukovima, srcem, jetrima, laktom. Plan mi je i djeci svojoj osigurati komad krova, ne onako velik poput tvoje krovine, možda dvije kućice, svaka stotinjak kvadrata. Moja su djeca čisti Hrvati, bit će i katolici ako bude trebalo, sila boga moli.

Draga Željka, dogovorile smo se. Ti u Saboru podrži moje kapitalne objekte i projekte a ja ću podržati tvoj prijedlog da kardinal Bozanić bude predsjednik države.

Hvaljen Isus i Marija!

Tvoja za Tebe i Dom spremna Vedrana

foto: Mike Blyth


Posted

in

by

Comments

56 responses to “Otvoreno pismo gospođi Željki Markić”

 1. ana Avatar
  ana

  Svaka ti je na mistu.

 2. babaaloz Avatar
  babaaloz

  Nezamjenjiva i jedinstvena. .bravo.

 3. kruno Avatar
  kruno

  Ma Verdrana, ljubim te!
  Baš si me nasmijala opisujuć Šeksove supermoći!!!

  Ahahahaha!

 4. Lejla Avatar
  Lejla

  “Jebo mi pas Sabor ako jesam…”
  “..jebo mi pas Šeksa ako lažem,..”

  hahaha

  Vadrana,carice !!!

 5. tompac Avatar
  tompac

  Čisto i bistro rečeno. Bravo Vedrana!- Neznam tko će i kak dalje kad umreš jer nitko nema vupača biti tolko umjetnički objektivan, a oet svima razumljiv. Hvala kaj postojiš! 🙂

  1. tompac Avatar
   tompac

   …reply: “Hvala Bogu kaj postojiš”! Jer da nema njega, nebi bilo ni Markičke

   1. Sanjin Avatar
    Sanjin

    Ne znam. Odvojeno!!!

 6. kumroosvelt Avatar
  kumroosvelt

  Jednostavno volim čitati teksove Rudanke

  1. Sanjin Avatar
   Sanjin

   A kaj pa nas briga čije ti tekstove voliš čitati?

 7. sretenn Avatar
  sretenn

  Ludnica od žene, majke mi!

 8. Mila Majka Avatar
  Mila Majka

  Vedrana, sisto me zanima misljenje, sto je vece zlo, trenutna “demokracija” i politicko stanje ili eventualno preferencijalno glasovanje?

  1. Nochobdija Avatar
   Nochobdija

   Kako besmisleno pitanje! Ovo danas nije demokracija, već klerofašistička oligarhija nekolicine milijardera. A naši političari su im sluge koje plešu; kako oni sviraju umjesto da budu predstavnici svog izabranog naroda, bujuhahahaha!

   1. Zoran Milanovic Avatar
    Zoran Milanovic

    Ne seri molim te! NE SERI!

 9. Mila Majka Avatar
  Mila Majka

  *cisto 😉

 10. Mirjana M. Avatar
  Mirjana M.

  Draga, draga, draga Verdrana, kada sledeći put budeš došla u Beograd, i neko skoči na tebe i uzljubi te 3 x 10 puta, to ću biti ja! Sela sam za kompjuter mrtva umorna, srećom prvo pročitala tvoj tekst, i eto me čile i vesele. Ne znam sve pomenute “likove”, ali su mi uporedo s njima iskakali ovi ovi naši što su rešili da umru u Skupštini i slatko, slatko sam se smejala. Dozvolila sam sebi luksuz da se zadržim na toj ravni i ne mislim o učinku pomenutih besmrtnih, i baš mi je pasalo. Lep dan u Beograd, preživesmo paradu uz pomoć gomile robokapova + Vedrana. Pa šta ću više?

  1. mirmil Avatar
   mirmil

   Mirjana,
   Dozvolite da i ja potpišem vas tekst.

 11. Ivan Avatar
  Ivan

  Zgodan tekst. Žao mi je jedino što ne uspjevam razdvojiti pisanje i osobnost Rudanice. Iz teksta se vidi da se radi o visoko inteligentnoj osobi, a s druge strane pršti netolerancijom i uvredama svega i svačega.

  1. Stanko Avatar
   Stanko

   G-dju Rudan, da je nema, trebalo bi je izmisliti.

  2. mirmil Avatar
   mirmil

   Ivane!
   Mislite, na prećutkivanje a ne na toleranciju.
   “Popu pop, bobu bob”. Znate, valjda.

   1. mirmil Avatar
    mirmil

    A, da.
    Voleo bih da vidim Vaš “zgodan tekst”. Da li ste sposobni za to?

  3. Nochobdija Avatar
   Nochobdija

   Slažem se! U nekim se temama raspoznaju neke njene predrasude i netolerancija, dok je u drugima, kao što je ova, vrlo afirmativna.
   U svakom slučaju mislim da je svakako bila i ostala previše ekstremna.

 12. Kira Avatar
  Kira

  Fenomenalno, a riječnik je sasvim OK, upravo u službi zadane teme. Niti psovka više, niti psovka manje. Precizno dozirano.

 13. Slavica Avatar
  Slavica

  Vedrana, zbog tebe se osećam ponosnom što sam žena!

 14. Ivica Avatar
  Ivica

  mozete mislit ako referendum prodje,kad ce slavonac,istrijan ili licanin sjedit u saboru pored vecine biraca iz zagreba. Neka gospodja osnuje stranku pokaze se na djelu i svi cemo glasat za nju i idealizam za koji se zalaze.

 15. lejla vidošević Avatar
  lejla vidošević

  ovo pišem našim tzv. komercijalnim televizijama,neka napokon izađu iz političke guzice i prestanu ulagati novce u sapunice i naprave jednom tjedno u večernjim satima emisiju pod ” Razno ” sa V. Rudan i djetetu je jasno da bi tom emisijom privukli sponzore i gledatelje ili vam to možda ne odgovara ?

 16. Jasminka Avatar

  Kao i uvijek,žena me oduševi i nasmije svojim pisanjem,bravo,Vedrana.

 17. jakov Avatar
  jakov

  nije da te obozavam.. cak su mi na indexu zabranili da vise bilo sto kazem a iz principa necu otvarati novi profil, ali mogu reci da mi je milo ovo sta si napisala… lp..

 18. Zvonko Grgurevic Avatar
  Zvonko Grgurevic

  gospodjo Rudan ,trebalo bi Vas Copy u milijune primjeraka .

 19. Vjetar Avatar

  Hvala Vedrana.
  Kao staro vino ste 😉

  1. Sanjin Avatar
   Sanjin

   Misliš ocat? 🙂

 20. Mimi-Mini Avatar
  Mimi-Mini

  Kako kida Vedrana, sve je hrvatske desničare složila na jednu gomilu, mada i ovi koji kobojagi nisu desničari slobodno mogu biti apostrofirani na isti način kao i ovi što su deklarisani kao takvi. Ajd, da malo posmatramo u širem kontekstu šta se dešava. Cela EU je momentalno u vlasti ultradesničarskih pokreta, tako da ni vi Hrvati niste izuzeti i imuni na nešto što je prisutno konstantno u vašoj državi. Francucki ultradesničari su ovih dana prvi put dobili i osvojili dva mandata, tj. 26.7% biračkog tela u državnom Senatu na čelu sa Marin le Pen i prokrčili put do Jelisijskih polja 2017 godine. Da se podsetimo pomenuta gospodja je čerka osnivača Nacionalnog fronta Žan-Marija le Pena, koji je jedan od najpoznatijih anatisemita u Evropi i naširoko poznat po rasizmu i netrpeljivosti prema strancima.Neću se baviti njegovim izjavama iz prošlosti, nego najnovijom da bi virus ebole trebalo baciti na sve imigrante. Zatim Desni sektor iz Ukrajine je stranka koja je tamo okupila militantne aktiviste i radikalne organizaicije iz celog sveta ultranacionalističke orijentacije koja se zalaže za nezavisnu Ukrajinu koja otvoreno istupa protiv gejeva i abortusa i bilo kakvog ruskog uticaja, a ruskog naroda koji tamo živi onoliko.Zatim pokret Jobik iz Madjarske koji sebe opisuje kao krajnju desnicu čija je osnovna svrha “zaštita madjarskih vrednosti i interesa” čija je antisemitska retorika daleko ispred bilo koje grupe desnog krila. Pa Zlatna zora iz Grčke, koja je isplivala zbog hroničnog nezadovoljstva grčkog naroda i ta stranka neofašističke orijentacije je osvojila 16 % glasačkog tela. Tu je i Danska narodna stranka koja je isto 26,7% glasova i duplirala mesta u Evropskom parlamentu sa dva na četiri. Italija takodje, sa svojim desnim krilom Lega Nord sa izjavama njihovog predstavnika u Evropskom parlamentu u kojima briljira: ” Afrika nije iznedrila baš neke genijalce, što svako može videti u Miki Maus enciklopediji”. U EU sede i antiislamske partije iz Finske i Belgije koji čak predstavljaju Brisel. O Austrijancima ću samo reći da 65% svih gradjana i predstavnika politčkih tela ima mišljenje: “Da Hitler i nije bio toliko loš”. Znači, ultradesničarski pokreti u celoj Evropi doživljavaju renesansu, pa pošto ste vi deo Evropske porodice, logično je da su predstavnici te ideologije isplivali na površinu. Na ovaj blog, uglavnom se, upisuju ljudi kojima smeta svaka vrsta fašizma, verskih netolerancija i desničarskih ideja, ali pošto je to relativno mali broj ljudi, vi ne možete biti predstavnici vaših ideja ni u Saboru ni EU, tako da ćete najverovatnije živeti u takvoj državi, koja ispada i nije toliko različita od ovih koje sam gore opisala.

  1. Sanjin Avatar
   Sanjin

   Zaboravili ste kra-de-ze, nacionalističku, klerofašističku zločinačku organizaciju. Bit će na vlasti za godinu dana jer sumnjam da će Hrvati evoluirati u tom kratkom periodu do izbor, kad nisu niti malo, zadnjih dvadeset i nešto godina.

  2. Amat Avatar
   Amat

   Zašto se nisi malo osvrnuo/la i na svoje dvorište? Predsjednik ti je četnički vojvoda, premijer i njegova vlada hrpa sitnih vojvodica… A najbolje mi je ovo o ukrajinskim desničarima! Pappagajski odlomak ruske fašističke propagande, koja i u Srbiji odlično prolazi! Tebi za informaciju – Ukrajina je već 23 godine nezavisna država. Da, zbilja je ultradesničarski od Ukrajinaca to što “otvoreno istupaju protiv svakog ruskog utjecaja” :D. Znaš, ne obožavaju podanički svi Ruse kao ti i ostali moskovski konjušari.
   A glede Vedrane, nije baš doma s tolerancijom (dobro bi joj došla neka terapija), ali ima sjajan smisao za humor, a ovaj joj je članak sjajan.

   1. Mimi-Mini Avatar
    Mimi-Mini

    Kada Vedrana postavi tekst o vojvodama, vojvodićima, princezama i vilenjacima veoma rado ću se odazvati sa komentarom, do tada ću uživati u bravurama takvih kao što si ti, nemoj da si na kraj srca, napisaćeš i ti nešto lepo, interesantno i dobro. Ja verujem u tebe. Samo da izadješ iz kanalizacije u kojoj živiš. Pogledaj malo u Sunce, lep je dan, to i objašnjava što si mozga bez, nedostatak svetlosti u srcu i u očima. Ako ti se ne svidja moj tekst, dokaži i pokaži da lažem i grešim, nije nužno da kreneš sa svojim nevaspitanjem, – nogom u lice. Zadrži to za svoja četiri zida, ili koliko već ta tvoja štala ima. Lepo je rekao Njegova Visost br. 1 u Alan Fordu “Glava što je praznija, to je bezobraznija!”. Ne bih se ja više tu raspravljala s tobom i ne bih te više zadržavala, jer si se sam zakopao i što bi rekao Čola – “ja tu ne bih ništa diro”. Znaš, nije zdravo podržavatu klerofašističku ideologiju, prosto to je nešto mračno i nenormalno, u to kad upadneš teško možeš da se iščupaš. Svako dobro ti želim.

    1. Amat Avatar
     Amat

     Tebi su presječene neke veze među neuronima! Nije Vedrana pisala ni o netoleranciji u Ukrajini, Grčkoj, Danskoj, Austriji i dr. pa si ipak razvezla o tome. Pročešlja ti si skoro cijelu Evropu, a preskoči svoje! Baš sam te dobro raznjupao, a? Gledam kako ti bijes ide u valovima – malo se pjeniš, pa se onda malo praviš kul spominjući princeze, vilenjake, “lep dan”, pa me onda malo pozivaš da pokažem gde “grešiš”, a onda si skočiš u usta veleći da više ne bi raspravljala. Onda opet kreće novi val bijesa itd….. Totalni kaos! Ima još puno bijesa u tebi. Slobodno ovdje sve istresi. Tebi možda pomogne, a nama ostalima bit će zabavno. Od svega meni su najzabavnije tvoje poslovice.

 21. babica Avatar
  babica

  bravo-gosp. Rudan

  1. Mimi-Mini Avatar
   Mimi-Mini

   Grešiš dečko, zvečko, “niti se pjenim u valovima, niti se pravim kul”, jer ja jesam kul osoba, a to što mi imputiraš da proširujem temu na celu Evropu, tačno je, proširujem je, prosto za utehu vama, iz prostog razloga jer vam je sistem u državi, i političari takvi da ih se ne bi postideo nijedan desničarski front u toj istoj desničarsko klerofašističkoj Evropi koje sam pomenula, a ti dečko ako ti to smeta, opet ti kažem, i treba da ti smeta, jednostavno država ti je takva, stvorena na temeljima klerofašizma i nacionalizma i i to što meni preporučuješ da se istresem slobodno, nema potrebe, jer ja sam kul osoba kako si to gore lepo rekao, ja se samo beskrajno zabavljam na ovom blogu, čemu on i služi uostalom, a pošto nastavljaš da se kačiš na moje postove, ako, ako i treba, bolje je da si ovde, nego da slobodno šetaš ulicom. Takodje, vidim da voliš moje poslovice evo ti jedna u proširenom izdanju koje bih trebala da se držim i sama, ali eto, ne mogu da odolim kad se javi tako iskrena paljevina i nakači se na moj post prezentiran golim činjenicama: “Izbegavaj raspravu sa budalama, nije , što ćete srozati svojim bogatim iskustvom, već će se pametni ljudi upitati zašto se nalaziš u takvom društvu koje ti ne odgovara. Lepi pozdravi.

   1. Amat Avatar
    Amat

    Ne da se Mimi! Nisi se još istresla, seko! Loše glumiš. Trebala si me poslušat dok si još imala priliku. Ovako ćeš puknut od mržnje. A sad mala pouka iz pisanja i razmišljanja: “imputirati” znači uvaliti nekome ono što nije napisao, a ti već u istoj rečenici priznaješ da si napisala to imputirano!? Imaš još takvih stvari. Cijela ti je konstrukcija takva. Poradi malo na logici. A glede stanja u našoj zemlji, evo i tebi jedna dobra poslovica: rugala se sova sjenici da ima velike oči! Tvoja je poslovica ipak bolja u originalu, a ja ću je sad primijeniti na tebi. Postala si papagajski dosadna: klerofašizam, klerofašizam, bla, bla, bla, ble, ble, ble…. Adio! Bog ti pomogo!

    1. Mimi-Mini Avatar
     Mimi-Mini

     kill.. me..

 22. ya Avatar
  ya

  Ne moram ponavljati TKO JE VEDRANA?
  dakle,CARICA:))
  Svakako,to je ISKRENO-OTVORENO-PISMO:))
  i jedini nacin-da se konacno otvoreno kaze po sto to netko odlazi u POLITIKU:)))
  Jer osim toga-
  NI NE POSTOJI DRUGI RAZLOG
  tj.POSTOJI…
  ALI-NA POCETKU…:))
  to je pocetni entuzijazam koji kratko traje-kad mislis da MOZES NESTO PROMIJENITI ‘NA BOLJE’…
  I ONDA shvatis da TAMO NITKO NE RADI SVOJ POSAO ZA DRUGE-NEGO ZA SEBE…
  onda opet shvatis da NISI TAMO ZBOG NARODA i NARODNE POLITIKE PRVENSTVENO-
  to na kraju postane SEKUNDARNI POSAO…
  jer u konacnici shvatis da je BORBA ZA MIR jednako kao da se IDES JEBATI ZA NEVINOST…!
  dakle,
  NEMOGUCA MISIJA:))
  Na kraju’ POLITICKOG PROSVIJETLJENJA’ narod postane POSLOVNA DEFINICIJA ZA vlastiti USPJEH i POLOZAJ…
  koji ide ovako:

  Narod je MASA POJEDINICA koja te MORA PODRZATI-
  da USPIJES ZA SEBE-
  kad to NAPRAVE,onda MOZDA DOBIJU neki od OSTATAKA TVOG ZALAGANJA…
  ali SAMO AKO I DRUGI CLANOVI NA POLOZAJU TO ODOBRE…
  buduci da OSTALI CLANOVI RIJETKO RADE SVOJ POSAO kako treba/PODRZE NESTO STO JE ‘DOBRO ZA JAVNO DOBRO’-SVE OSTANE U ZRAKU…
  a,to onda i NIJE KRIVNJA ILI PROBLEM ‘TEBE KAO ZASTUPNIKA’…jer JEDAN COVJEK NE MOZE S.A.M ODLUCIVATI…;))
  TO JE-‘KOLEKTIVNA ODLUKA’,
  u kojoj su SVI KRIVI-I NITKO NIJE KRIV;))
  I,onda OTUPIS na NAROD i sve sto NARODU TREBA…
  I NA
  SVE ZA STO SE ZALAZES-jer…
  NEMA SMISLA MISLITI NA MASU(na kraju price)
  NEGO,RADITI I.S.T.O STO I DRUGI POLITICKI CLANOVI…
  NE RADITI NISTA(za narod)-
  Nego SEBE,SEBE I OPET SEBE…
  I SVOJ PRODUZETAK-svoju KRVNU LOZU(po mogucnosti CISTOKRVNU-ali,to i nije bitno kad IMAS POLOZAJ)…he;))

 23. Milomir Avatar
  Milomir

  Da da ovo samo ti mozes…zato te volim!

 24. ssokolica Avatar
  ssokolica

  Nisam mogla bolje započeti dan nego uz kavu i ovaj tvoj tekst! Nasmijao me do suza! Već razmišljam da se i ja kandidiram, jer sam puna ideja kojekakvih, a kako sam u pedesetima ostala bez posla, bez nade da ću ikad više naći novi, to bi mi moglo osigurati mirnu starost. Ako prođe, našlo bi se i za djecu i unuku! 🙂

 25. ya Avatar
  ya

  Politika nije za MORALNE ljude-
  i to je tako…
  Nema smisla uopce raspravljati;))
  Tko god je tamo-
  Tamo je jer mu je TO STRUKA,POSAO,ZANAT…
  radi kako MORA-
  A MORA RADITI KAKO ZAKON NALAZE…
  NI POLITICARI NISU S.L.O.B.O.D.N.I LJ.U.D.I-
  U KONACNICI:)))
  tako da…
  Sve je to TAKAV SISTEM-
  I ZA NJ.I.H SAME…
  ZAKONI I PRAVILA SU TU-
  ZA SVIH NJIH:)))
  Ni njima ne odgovara kada POSTOJE VELIKI LOPOVI-U NJIHOVOM KRUGU-
  MORAJU GA SMAKNUTI…
  jer…
  STO CE DRUGI ONDA HAPATI?!;))

 26. Zekoslav Mrkva Avatar
  Zekoslav Mrkva

  Gospođo Rudan, hoćete li se kandidirati kad taj referendum prođe?

  Uspjehom ovog referenduma bilo bi više šanse da se promijeni ovo sranje koje danas imamo u Saboru, kako ste rekli brace i seke i slična šumska stvorenja koja nama kroje živote il isamo ubiru našu lovu.

  Ako ništa drugo vjerujem da biste bili glasniji od njih tamo, a i elokventniji od 90% njih.

 27. Milorad Avatar
  Milorad

  Ha ha ha ha ha ha 🙂

 28. Ana Avatar
  Ana

  Svaka cast na Vasim komentarima. Svaka
  rijec Vam je na mjestu.Puno pozdrava i jos puno kolumni jer to mi osvjezi dan, tjedan.

 29. slavica iz SA Avatar
  slavica iz SA

  Kad god vidim tu ženu, kao da gledam insert iz nekog filma Davida Lyncha: izaziva u meni gotovo nepodnošljivu jezu. Ta njena kontrolirana mimika, potvrdno klimanje glavom u znak neodobravanja (?), dobro uštiman „dražesni” osmijeh, te obrve…
  Da nije tako dosljedno rigidna, sumnjam da bi mi bila baš toliko odbojna, priznajem!

 30. ZUZI Avatar
  ZUZI

  Vedrana zašto više niko Vidoševića ne spominje kao da je u zemlju propao, možda ima razloga jer da progovori tko zna ko bi sa njim sve potonuo.

 31. milanogr Avatar
  milanogr

  kakvo osvježenje – a jebo mi pas Sabor- i jebo mi pas Šeksa – će postati ANTOLOGIJSKE KLETVE koje mogu slobodno ući u ginesovu knjigu rekorda!! svaka ti se pozlatila i želim Vam da obje – i Vi i čmarkočka dojdete tam gor’ i da drmate ovom državom i da konačno preuredite i Opatiju – kak je onaj degenerik BANDITIĆ počeo uređivati svoj zagreb kao zadnju metropolsku selendru!

 32. Miro Avatar

  Vedrana
  o ovim 20 godišnjim saborskim igrama bezdušnih sabornika i njihovih bliskih suradnika iz izvršnih obnašatelja dužnost, iz kra-de-zea i bradskih stranaka, došlo je sniženja kulturnog nivoa našeg i generalno naših kolektiviteta. Do kolektivnog obeydušavanja.
  Uništen je srednji sloj koji je objektivno postojao.
  Dali smo negativan impuls ljudskoj civilizaciji.
  Da nije tebe i sličnih potonuli bismo skroz !

 33. AC/DS Avatar
  AC/DS

  Pa ako poštovana gospođa Rudan,počinje svoj komentar riječima “Draga ……”suvišno je govoriti o bilo čemu,očekujem novi referendum,da se naša domovina preimenuje u NDH,i da premijer bude netko iz klera,toliko o sekularnoj RH

 34. Popara Avatar
  Popara

  Vedrana, nisi razjasnila; dali tvoj pas moze pojebati ceo sabor ili samo nekoliko.

  Molim te razjasni;

  Ukoliko moze naskociti na ceo sabor, zamolio bih te da ga dobro cuvas – trebace on da odsluzi svoje u Beograd, Sarajevo….Ljubljanu ne, njih su pojebali ameri dugovima do ….nezna se nisu dosli do kraja

 35. Sibila Avatar
  Sibila

  Koga briga sto mi svi ovdje komentiramo, podrzavamo ili ne?!
  Vedranu sigurno ne. Zena je stvorena za primjer drugima kako se BEZ STRAHA PRONOSI ONO U STO VJERUJEMO.
  Vedrana, hvala ti na hrabrosti srca!

 36. Comp Avatar
  Comp

  U čemu je to fazon ?
  Ništa ne razumijem. 🙁
  Ona kao pušta neke nebuloze začinjene prostaštvom prve klase, a narod po komentarima sudeči pada u delirij.

  Pa može pas svakome svašta da napravi pa šta ?
  A to da nekomu nešto pojebe i nije neki poseban čin.

 37. Arhur Dent Avatar

  *****

  Duh Nenada Brixyja živi dalje 🙂

  Lp iz Slovenije

  *****