trolovi

Kad se Dalmatincu* digne

Ne zanima me koju funkciju u Vladi obnaša Janica Kostelić. Znam samo da to ima neke veze sa “športom”. Janica je jučer, ili je to bilo prekjučer, krenula trajektom na neko “športsko dešavanje”. Na trajektu je bila u društvu dviju žena.

Nekolicina hrvatskih “heroja” ogorčena stanjem u hrvatskom “športu” verbalno ju je napala i podijelila javnost. Neki veliju da je Država pogriješila kad je divljake, ili bar većinu njih, smjestila u prdekanu na hlađenje, drugi veliju da je “heroje” trebalo ostaviti na miru jer “političari” koji su “javne osobe” moraju moći podnijeti verbalni linč. To im je u opisu poslova i zadataka, zemlja koja agresivne klince pune sperme spriječi u nasilju je “nedemokratska”.

Koja zamjena teza?! O čemu se ovdje radi? Priča je, po meni, vrlo jednostavna. Političarka Janica otplovila je u leglo osa potpuno nezaštićena. Ukrcala se na trajekt onako kako se ne bi ukrcao ni jedan visokopozicionirani državni dužnosnik. Vidimo kako naši mužjaci putuju. Audiji, rotirke, tjelohranitelji, pa im ti, ma koliko bio pravedno i nadrkan i mlad, aj malo priđi, pa ih, u ime pravde i istine i demokracije, pošalji u kurac.

Taj film nismo gledali i nećemo ga gledati jer su naši političari kriminalci običnom puku onoliko nedostupni koliko je Janica, koja nije kriminalka, dostupna. U tom kontekstu potpuno se slažem da je kretene koji su dobro procijenili da se Janici mogu najebati majke jer oko nje nema nikoga, trebalo poslati na hlađenje. Ne zato što krivo misle, ne zato što nemaju pravo tražiti da se stvari u hrvatskom “športu” raščiste, nego stoga jer su skupina kukavica koja je skužila da na bespomoćnoj ženi može opušteno drkati i još biti žrtva.

Ako je Hrvatima i Hrvaticama, bili oni mladi ili stari, do borbe i raščišćavanja, zašto ne nasrću na Todoriće? Plenkovića? Kolindu? Onog esdepeovskog dvoineštometraša iz Pule? Kardinale tucače dječice i pasa? Borce i borkinje protiv abortusa? Naše lezileboviće koji u EU mlate tisuće eura mjesečno da bi tamo mogli ulagati maksimalne napore u širenje laži o EU, mračnom leglu još mračnijeg evropskog fašizma?

Ali, ne. Klinci su odabrali Janicu. Mediji su njihov zločin blagoslovili jer pisači po portalima nisu ništa pametniji od glupana na trajektima. Zato se ovaj najobičniji napad na nezaštićenu osobu koja bi, s obzirom na funkciju morala biti zaštićena, pretvorio u dijalog između onih koji tvrde da je napad na Janicu “demokratski čin”, a zatvaranje majmuna “narušavanje demokracije”, dok Država misli da je to kriminalni čin i treba ga sankcionirati.

I treba! Jebite se, “heroji”. Najlakše vam je napasti nemoćnu ženu, a onda preko portala kukati kako vi niste napali nju nego ono što ona predstavlja. Bilo bi krasno da je Janica Kostelić inkarnacija svega zla što se u Hrvatskoj dešava. Kako bi nam život bio lijep. Bacili bismo je s trajekta i krenuli u bolje sutra. Nažalost, nije tako. Janica je političarka kojoj je onemogućeno pravo na zaštitu. Istovremeno silne pare trošimo na zaštitu onih koje bi zaista trebalo baciti sa trajekta.

E, moji klinci. Da ste utopili Kolindu, Plenkovića, Bozanića, Mamića, Todoriće i ekipu, skinula bih vam kapu. Ovako, mlatretirati sirotu ženu to mi izgleda tako mužjački, tako kukavički i tako…, jebe mi se što ćete o meni misliti, dalmatinski.

Davno je vaš najveći pjevač Dragojević jednu od svojih bivših cura s kojom je bio u vezi, dok je bio i ostao sretno oženjen, nazvao “štracom” jer je okolo pričala kako je kreše. Za većinu vas sve su žene “štrace”. Janica nije najebala zato jer zagovara određenu politiku nego zato jer je ona u vašoj percepciji “štraca”. Koji ste vi jebeni neandertalci!

* Znam da ima iznimki