Teve voditelj i hlačice

Hrvatska je na nogama. Jedna je talentirana, malodobna pjevačica na svoje krhko gotovo osamnaestogodišnje tijelo navukla „vruće hlačice“ i zapalila Hrvatsku. Utvrdit ću gradivo za one kojima je ova VIJEST promakla jer negdje konobare za tri tisuće kuna mjesečno radeći šesnaest sati dnevno. Siroti, nemaju vremena čitati pizdarije.

Prelazim na TEMU. Cura, ne, ime nije bitno, navukla je na sebe gaćice od malo čvršćeg materijala. Nije punoljetna pa je za svoj stajling dobila dozvolu i od mame i od tate. Njezin je spot objavila Hrvatska televizija u svojoj, navodno, gledanoj emisiji.

Nije bitno kako se zove, ni za jednu emisiju Hrvatske televizije nije bitno kako se zove. Spot je iz studija gledao teve voditelj i rekao da bi trebalo „uživati“ u gaćicama one odlične pjevačice.

Potpuno neočekivano, „kulturna“, „pametna“ i za borbu za ženska prava uvijek raspoložena Hrvatska digla se na noge. Stražnje. Oglasila se i pravobraniteljica nečega, nekih ili nekoga. Ne poznajem ženu, nije bitno kako se zove, žena je plaćena da brani pa brani.

Što je uznemirilo čitavu Hrvatsku? Ili bar jedan njezin dio. Onaj voditelj je imao „seksistički“ ispad spominjući one gaćice, a to je u zemlji u kojoj se dnevno ubije ili prebije pitaj boga koliko žena nešto što zaista može uznemiriti, preko čega se ne smije prijeći, nešto što treba gromoglasno OSUDITI!

Ajmo se ne zajebavati. Koga to može uznemiriti? Samo one koji misle da voditelj na Hrvatskoj televiziji ima nešto čime misli. Ostali, ogromna većina, ostali smo neuznemireni. Da nas je lako uznemiriti ne bismo mjesečno plaćali teve pretplatu osamdeset kuna zakurac.

Frka je nepotrebna jer se ništa što ovaj voditelj ili njemu slični blebne ne bi smjelo uzeti ozbiljno. Mnogo ozbiljnije je to da sve svjetske pjevačice, i one talentirane i one druge, pjevaju sisama, pičkom, ekstenzijama, nogama, trepavicama. Zašto to rade? Da bi njihovi atributi bili nevidljivi? Da bi se svatko tko ih komentira proglasio bolesnikom?

Žene u muzičkoj industriji znaju da moraju biti lutke, izgledati poput kurvi, talent je dobrodošao, ali ga ne mora biti. Nepunoljetne cure to možda ne znaju, zato im pravila igre na vrijeme objasne agenti, a roditelji im pomognu da iz ljupkih haljinica uskoče u gaćice od čvrstog materijala.

Ne, nije problem u voditelju. Siroče je napravilo zločin ili „zločin“ iz nehaja. Nije problem ni u curi. Ili će biti na pozornici polugola, ili je neće biti. Nije problem ni u roditeljima koji svoju maloljetnu, polugolu djecu nude okolo. Žele im dobro. Bolje je pjevati u gaćicama nego konobariti u gaćicama za tri tisuće kuna i još moraš popušiti vlasniku kafića.

Živimo u licemjernom svijetu. Na svakom se portalu i u svim medijima diže glas protiv „seksizma“, a žene se ipak dijele samo na „kurvice“, kako im tepaju njihovi vlasnici, koje će u gaćicama pjevati i „kurvice“ koje će u gaćicama konobariti.

Tako će ostati sve dok žene ne shvate da su ljudska bića, da bi se za svoja prava trebale boriti iz sve snage u svakom kutku kugle zemaljske i da bi u svojoj borbi perverzne posrednike morale zaobilaziti u širokom krugu.

Profesionalni borci i borkinje za ženska prava su samo dobro maskirani makroi.