Striperi

Nazvala me mlada novinarka jednog zagrebačkog radija i zatražila da za njene slušatelje komentiram činjenicu da \”u Zagreb opet stižu striperi koji će izazvati vrištanje starih, frustriranih baba\”. Tko je \”stara frustrirana baba\”? To sam ja. Frustrirana sam jer nema dana da me nešto ne boli. Danas su to leđa, dolje desno, bol se reflektira prema listu desne noge.

 Teško sjedam, ustajem uz pomoć prijatelja, mogu hodati ali jedva. Tri puta dnevno pijem hrpu lijekova, od atenolola, praxitena, ritmonorma do apaurina, paracetamola…Da nisam stara znala bih nabrojiti i druge tablete koje mi svakodnevno klize niz bolesno grlo.

 Iako sam i \”stara\” i \”frustrirana\” i \”babetina\” ipak me uvijek ispočetka zapanjuje kako se novinarka usudila vrijeđati druge žene bez da trepne. Zašto su žene koje \”u prvim redovima vrište\” kad ugledaju polugolog ili golog fenomenalno građenog muškarca \”frustrirane babetine\”?

 Nikad nisam čula da muškarci muškarce koji svršavaju dok im striptizeta pleše u krilu nazivaju \”starim, frustriranim drkadžijama\”. Muškarci su milostivi prema braći po jajima koliko god ona bila stara. Umrijet ću a neću saznati zašto smo mi žene jedna prema drugoj toliko zle.

Za svaku je osudu  gledanje stripera sa fenomenalnim komadom među nogama a masovno tucanje nevine dječice, frustriranih i nefrustriranih babetina, zaposlenih i nezaposlenih muškaraca je vođenje zemlje u bolje sutra?

Trebalo bi dignuti spomenik \”frustriranim, starim, babetinama koje vrište\” pune životne radosti. Herojski je čin biti sretan kad vidiš kurac u zemlji koja je u ovakvom kurcu.


26 Comments

 1. Mario
 2. penzioner
 3. Saska
 4. mate
 5. LUCKE
 6. Slaven Hrvatin
 7. Jugoslovenka
 8. pedja
 9. Beogradoholik
 10. Mirjana
 11. Dida
 12. Jelena Perovic
 13. Živka
 14. vega
 15. Hanna
 16. Jasmin Garagic
 17. Slaven Hrvatin
 18. Lucy
 19. Jasmin Garagic
 20. Slaven Hrvatin
 21. aleksandra
 22. gordana
 23. Tolja
 24. Hanna
 25. svijeta