Smrt se zove Amerika

Pred neki mi se dan učinilo kako su Ameri odustali od \”obrane civila\”  koji su se digli protiv Gadafija naoružani tenkovima. Nadala sam se da su američki političari koji su većinu svojih građana pretvorili u siročiće bez krova nad glavom, zdrastvenog osiguranja, mirovina i posla, odlučili prisiliti multinacionalke da malo olabave i dozvole da američko roblje dođe do daha.

 Koja greška. Na američkim cestama prosvjeduju gladni Amerikanci, bez tenkova, na libijskim cestama su \”borci za slobodu\”  naoružani do zuba. Tko ih je naoružao? Kakvo glupo pitanje. Zašto? Amerima, onom malom Mađaru koji misli da je Napoleon jer nosi cipele broj trideset i šest i ostalim američkim dečkim na terenu, treba nafta.

 Rusija se suzdržala? Kina se suzdržala? Njemačka ne želi ratovati? Neki Arapi ne smiju Amerima reći ne. Krenuo je rat koji će u Libiji \”civilima\”  donijeti mir. Koliko je libijskih civila već nakon prvih letova američkih i evropskih borbenih aviona izgubilo život ne znamo a nije ni bitno. Svi su poginuli da bi Libiji demokracija zakucala na vrata.

Vidjeli smo to stotinu puta. Ameri bi bili smiješni da nisu toliko opaki. Definitivno najveći zlikovci u povijesti čovječanstva. Dnevno se  zadužuju dvije milijarde dolara,  Kina ih je kupila,  Rusi nisu goloruki a Arapi imaju i love i iskustva sa svojim dugogodišnjim \”saveznicima\”…Ipak je sve nekako uzalud.

Jezivo. Možda će svijetu donijeti sreću revolucija koja tinja u samoj Americi? Obični Amerikanci žive poput ljudi iz trećeg svijeta i sve im je jasnije da je besmisleno ginuti u Libiji i libijama da bi njihovi gospodari spremili  milijarde dolara u vlastite džepove. Čak su prozreli i  lutka koji im je svojom crnom kožom garantirao promjenu.

Sve je teže živjeti u ovakvom svijetu.  Mi evropski bijednici postali smo NATO sinovi i kćeri. Kad plane Amerika krenut ćemo braniti američku demokraciju od Amera. U međuvremenu  God Bless Libija.


43 Comments

 1. BOBA
 2. Mia
 3. People of Serbia
 4. Goran Jelić
 5. Budimir Novakovic
 6. nada
 7. andrea
 8. Neca
 9. Marko
 10. Diana
 11. yugo las vegas
 12. Divji Čovik
 13. Pastrovic
 14. Pastrovic
 15. Zoki
 16. CTAHKO
 17. Slaven Hrvatin
 18. Stanko Vrazovic
 19. Eddie
 20. Budimir Novakovic
 21. Nenad
 22. blogie
 23. Franci Zupancic
 24. Ilija Cvorovic
 25. Budimir Novakovic
 26. Budimir Novakovic
 27. Biljana Srbljanović
 28. Ljiljana
 29. Klara
 30. Budimir Novaković
 31. Klara
 32. Budimir Novaković
 33. Klara
 34. Budimir Novaković
 35. Cicko