Mladi, idete mi nakurac

Vidjela sam da se potpisuje peticija, studenti traže da im i dalje ostane neoporezivo 50.000 kuna prihoda godišnje, ovi novi su im iznos spustili na 15.000. Potpisala sam. Suosjećam sa klincima, ali… Što znači \”peticija\”? Kad je u povijesti \”peticija\” išta promijenila? Nema toga što mi u Hrvatskoj toliko ide nakurac koliko mi idu mladi. Otkako postoji Hrvatska, mislim na ovo sranje što neki nazivaju državom, mlade se zajebava, jebe i siluje.

Moraju plaćati studij, ne mogu doći do pristojnog posla, poslodavci im rade što im padne na pamet, pristaju crnčiti za 3.000 kuna mjesečno, potpisuju ugovor o radu na dvadeset i četiri sata… Još se nikad nije dogodilo da se na nekom hrvatskom trgu okupi grupa ljudi, recimo njih pet tisuća starih od osamnaest do dvadeset i pet, i zapali pedeset kontejnera, zgradu Sabora i Vlade. Ne, nikad nisu sačekali sabornike i sabornice, neopisivi ljudski šljam, i prebili ih šipkama na Markovom trgu. NIKAD!

Mladi u Hrvatskoj su bez konkurencije najzlostavljanija grupa ljudi. Nemaju ni elementarnih ljudskih prava. Na rad, obrazovanje, krov, na zdravlje…Vlast ih jebe na milijun načina, a oni ili šute i trpe i crnče ili bježe. Naši klinci su kukavice, bezmudaši, pizdeki. Jedino što znaju je vrištati na fejsu, prijetiti iz prazne puške, potpisivati peticije, a onda od staraca izvući tisuću eura pa brisnuti u Irsku.

KOJI VAM JE KURAC? Ja sam stara, i meni će nova vlast nabiti porez na honorar iako mi je mirovina dvije tisuće kuna, ali ja sam sigurna da ću, ako budem u prilici, Plenkoviću ili nekom od plenkovića sasuti varikinu u njušku. Doduše, reći ćete, lako tebi, što ti na pragu sedamdesete možeš izgubiti? Ako i završiš u prdekanu bit ćeš na ogromnom dobitku. Država će ti plaćati stan, hranu, režije, a sloboda kretanja ti ionako ništa ne znači kad se zbog artritisa jedva krećeš.

O tome vam govorim, klinci. Uvijek sebi nađete alibi. Zato jer ste glupi i zato jer ste nasjeli. Kurac vam se diže na priče o ustašama i četnicima, pušite štorije o herojskom Domovinskom ratu. Ne znate da Hrvatska danas ima jedno deset puta više \”heroja\” nego ih je imala devedeset i prve i da se ti \”heroji\” vrlo dobro znaju boriti i izboriti za svoje interese. Nema s njima labavo. Ako im ne daš beneficije, stanove, mirovinu u njihovoj četrdesetoj, odmah dižu šator, stavljaju plinske boce na sred ceste i prijete dizanjem grada u zrak.

A vi, drkadžije? Pišete peticije. Kome? Plenkoviću? Jebe se Plenkoviću za vas. Njega zanima kako kupiti INU tako da Ameri i on budu zadovoljeni. I kako prodati HEP. Pa vodu, pa zrak, pa šume…Boli ga kurac za vaše probleme. Pišete i šefu Mosta. Ha, ha. Tome popu bez mantije najveća je briga kako sagraditi sebi kuću uz čim niže kamate, kako vikendom službenim kolima sa rotacionim svjetlima brisnuti u Metković i tamo kao psihić zaraditi još love povrh plaće pa sve to prikazati kao ljubav prema sitnoj dječici. Našim političarima love nikad dosta. Rođenu bi mater kresnuli za sto kuna.

Klinci, razmislite, razmislite dobro, koji će vam kurac peticija? Ne budite fejsbukvani, zgrabite u ruke bilo što tvrdo. Palicu, letvu, navucite na prste pejser, ako se ono čelično tako zove, i krenite već jednom. Jebo vas fejsbuk! Jebala vas peticija.