Ljuba u raljama pravde

Aleksandra Ljuba bivša glasnogovornica PU zagrebačke na Županijskom je sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđena na osam mjeseci zatvora jer je svoju zlostavljanu prijateljicu i njeno dvoje djece povela na ljetovanje.

Ljetovale su 2006. godine po povlaštenoj cijeni u policijskom odmaralištu u Dramlju. Žena žrtva nasilja i njeno dvoje djece uz pomoć razbojnice Aleksandre oštetile su MUP za 6040 kuna.

Doduše, zločinka Aleksandra je novac vratila što ne znači da zločina nema. Kamo bi ova zemlja završila kad bi je svatko od nas oštetio za 6040 kuna?

Slažem li se sa suludom presudom? Naravno. Jednom treba hrvatskom kriminalu stati na kraj. Ako je Ljuba najveći kriminalka zagrebačka, blago nama, zašto joj nisu odrezali glavu?

Svi mi ipak nekako naslućujemo da je policija prije nego je sudu privela Ljubu trebala za šiju zgrabiti gradonačelnika Zagreba Bandića, primjerice. On je sigurno svojim dugogodišnjim radom pomogao ne jednoj nego tisućama zlostavljanih žena.

Što je sa našim tajkunima? Kad će Država baciti oko na njihove zločine? Sanader nam u udarnom terminu na HRT-u drži slovo? Jedna od najpoznatijih hrvatskih sutkinja do svoje je fukcije stigla leđno…I desna i lijeva Milanovićeva ruka na drugi je svijet poslala dvoje ljudi, pa šta joj fali?

Zašto je stradala sirota Ljuba? To nikad nećemo saznati. Zbog pomaganja nesretnoj prijateljici sigurno nije. Mene međutim u ovoj priči muči nešto sasvim deseto.

MUP ima policijsko odmaralište? Policija se tamo odmara po povoljnim cijenama. I hrvatski političari imaju svoja odmarališta? Na Hvaru, Brijunima, Mošćeničkoj Dragi…

Da su se svi ti dečki i sve te cure na svom poslu umorili ova bi zemlja drugačije izgledala. Ne, njima ne trebaju odmarališta. Ona trebaju nama koji sva ta odmaranja krvavo plaćamo.

Koliko bismo svi skupa bili bolje bvolje i kako bismo žarko ljubili Hrvatsku kad bi nam omogućila da sva govna koja nam serviraju hrvatski političari, hrvatska policija i hrvatski sudovi gutamo po povoljnim cijenama.


27 Comments

 1. Zmrki
 2. Зоран
 3. Advokat
 4. Advokat
 5. Lena
 6. Miki Maus
 7. Lena
 8. Boro
 9. Mimi
 10. Domagoj Bogoljub
 11. Advokat
 12. Imim
 13. Mihovil
 14. verica
 15. Mimi
 16. Miki Maus
 17. mirjana kolarić
 18. Običan čitalac
 19. Jasmina
 20. Dunja Sporer
 21. Miki Maus
 22. Običan čitalac
 23. Miki Maus
 24. O
 25. CGuBG
 26. Advokat