Kad smrt ima plave oči

Kako je život nama civiliziranima bio jednostavan prije ovog pokolja u Oslu i okolici.  \”Jebeni muslimani\” dizali su svijet u zrak. Blizanci, avioni, autobusi u Londonu, čak i policijska postaja u mom gradu Rijeci… Nigdje čovjek nije mogao biti i nije siguran.

 Često putujem, bar jednom u dva mjeseca na aerodromu skidam cipele, znam da u torbi ne smijem imati bočicu vode, ni škarice, ni lamicu za brušenje noktiju, jedina tekućina koju smijem unijeti u avion je parfem kupljen na aerodromu. Iako je civilizirani svijet učinio i čini mnogo na istrebljenju muslimana, svi mi mrzimo nosače turbana i pokrivene žene,  ipak nije dovoljno.

 Zato bombe padaju na Libiju, zato crkvaju u plamenu dječica u Pakistanu, sve su to bili budući teroristi koje treba zatrti ili na majčinoj sisi ili već u očevim jajima. Da se ne koti tamnooka teroristička gamad. Afganistan je u ime demokracije pretvoren u spaljenu zemlju, Irak također, Libija je na putu za pakao, Gaza, to rodilište terorista, ne smije se čak ni spomenuti.

 Ako nekom luđaku ili luđakinji, ja sam ta, padne na pamet da kaže ili napiše kako u tom koncentracijskom logoru od gladi, žeđi, blata i neimaštine umiru ljudska bića pred očima \”civiliziranog svijeta\”, taj se ili takva odmah imenuje \”antisemitom\” pred kim se preko noći zatvaraju vrata svih medija koje kontroliraju \”žrtve holokausta.\”

 A \”žrtve holokausta\” su svi koji se zalažu da se Gaza izbriše sa lica zemlje u ime života u mirnijem i boljem svijetu očišćenom od muslimana i terorizma. Jer, to nam je svima jasno, terorizam može biti samo muslimanski. Zbog nosača turbana mi bosi prolazimo kroz detektor metala na svakom aerodromu, zbog tih gadova bakice diljem svijeta moraju rukama i nogama carinicima objašnjavati  da zvono zvoni, dok se one provlače kroz detektor, jer imaju umjetni kuk a ne bombu među starim, osušenim bedrima. 

 Da, još jučer svijet je bio mjesto u kome smo znali tko je tko u našim životima. Dijelili smo se na bijele i prebijele kršćane i smeđe, tamnosmeđe, blijedosmeđe, mrkosmeđe gadove koji bombama razaraju naše gradove i naše živote. Kad tamo…Oslo!

Bijeloputi mladić koji jedva da ima trideset i oči tako plave da ga čak ni na aerodromu ne bi prisilili da skine cipele pobio je stotinjak norveške djece a Oslo pretvorio u Bagdad. Zgromilo nas je to, nas bijelce i katolike i pravednike. Kad ginu mali Libijci, Pakistanci, Afganistanci, Iračani, dječica iz Gaze, sve nam je to nekako normalno. Jedna rečenica u medijima.

 Ipak su svi ti klinci budući teroristi. Ali ovi bijeli dječaci i cure? Oslo? Bila sam u njemu. Savršeno čist, civiliziran i tako ledeno blistav grad. Na njihovoj sam rivi vidjela blijedopute ljude kako pjevaju i plešu. Njih pobiti? Njih koji tako prozirni nikad nisu i ne bi i neće mrava zgaziti? Nevjerojatno.

 Za ovaj zločin nitko od onih koji nam stalno tumače što je to terorizam neće moći naći objašnjenje osim da je plavooki i plavokosi mladić teški duševni bolesnik. Samo bolestan kršćanin može učiniti masakr. Samo bolestan musliman nije terorist. Živimo u svijetu koji se dijeli na smeđe gadove i bijele bolesnike. Neka počivaju u miru klinci koji su perverzno umrli u Norveškoj umjesto da časno poginu u Afganistanu štiteći svijet od terorizma.


100 Comments

 1. Maki
 2. nevera
 3. Budimir Novakovic
 4. jatzans
 5. jatzans
 6. Denis Šijanski
 7. Igor
 8. azra
 9. Maja
 10. Vesna Levkovska
 11. Mikaela
 12. taya
 13. Cadimir Gadox
 14. Mirza
 15. Budimir Novakovic
 16. Nina
 17. ajsa sakonjic
 18. Wolf
 19. Novosadista
 20. Tomash
 21. Samo ja
 22. gasalka
 23. Robijasi
 24. snuppy
 25. fudo
 26. kvazili
 27. Simply the true
 28. omer
 29. omer
 30. Tito ex Robijas
 31. Benjamin Hadzic
 32. Jebena muslimanka
 33. Branko Komadina
 34. Jelena Perovic
 35. nije bitno
 36. Ostap Bender
 37. smak
 38. radmila
 39. istina
 40. Bosna
 41. hadzimuratovic edin
 42. Farmerka
 43. Sahara
 44. Hari
 45. Ljiljan
 46. 3Po
 47. Zivojin Jovanovic
 48. cargo
 49. hamid
 50. Ferdi
 51. Amra
 52. Ferdi
 53. Wolf
 54. Wolf
 55. mady
 56. Abdullah
 57. Hitronogi Ahilej
 58. Sakura
 59. Ezel Bajraktar
 60. 1234
 61. Minjo SA
 62. Edina
 63. Igor
 64. Armin
 65. jedna
 66. Selma
 67. Miss J
 68. Wolf
 69. dandy
 70. Adnan
 71. Amir
 72. Žakli
 73. elvira lusa
 74. SinBad
 75. sarajlija
 76. Vesna
 77. JAPPA
 78. R
 79. Dodjoska
 80. Živojin Ivković
 81. Jasmin Marcello
 82. Merima
 83. Edin
 84. NE KONTAM
 85. Dragan
 86. Zijo
 87. Tolja