Kad ja dođem na vlast…

A zašto bih ja sjedila doma i s vremena na vrijeme gledala ove idiote koji vladaju Hrvatskom bez da prstom mrdnem? Nisam jedina. Svi mislimo isto. Naši političari su kriminalci, lopine bez stila, brbljavi zločinci, jebu nas godinama, a mi…, a ja… Gotovo je! Ja sam ušla u SMS, Sasvim malu stranku, bit ću na listi u prvoj jedinici ako se to gdje će biti Bandić i ona druga dva bandića zove prva jedinica.

Koji je moj program? Program stranke nećete vidjeti u našim medijima jer u našoj stranci nisu kriminalci. Danas je Bandić sazvao konferenciju za medije i svi su mu došli na noge zanemarujući činjenicu da je lik suspektni mafijaš, lopina, da bjesomučno našom lovom po Zagrebu gradi nešto što štrca vodu, da je u sprezi sa mafijašima u mantijama i da će uskoro svaki zagrebački park biti pretvoren u crkvu gdje će hrvatski popovi moći na miru naplaćivati hostiju i guziti dječicu.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ne ostanite doma i ne govorite da su svi isti… NISMO! Ja nisam onaj iz Metkovića koji samo na vikend putovanja troši 100 tisuća kuna jer bi mu djeca doživjela stres da sa mamom odu u Zagreb. ?????? Ej, pope i psihijatru, to je MOJA lova. Kad ja dođem na vlast ili ću putovati za svoj račun ili neću putovati. Koji kurac su tvoja putovanja ženi i djeci donijela meni?

Kad ja dođem na vlast Bozanić će preko noći prestati biti ginekolog, ona Markićka će priznati da pije antibebipilule, da je pobacila, da vara muža, a onaj njezin dečko iz Pokreta protiv žena će morati jasno i glasno u Dnevniku, Dnevnik će biti moj, reći da je ipak jednom u životu drkao, onda kad je shvatio da će u Saboru dizati veliku lovu zakurac.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, Bandić će biti pod ključem, nikad se više neće kesiti u kameru, nesuvislo brbljati i novinare častiti krekerima i sokovima. Kad ja dođem na vlast novinari se neće prodavati za krekere i sokiće ili ih neće biti.

Kad ja dođem u onaj jebeni Sabor u kome su do jučer sjedile lažljive lopine ja ću prekinuti predsjednika Sabora usred njegovog sranja i reći mu, časni seratoru, odjebi s pričom, stat ću za mikrofon i reći svima njima, ma, odite svi časni u kurac krasni. Ako ne budu odjebali milom odjebat će silom. Sve ću ih deložirati sa svojom ekipom, ni Živi zid im neće pomoći jer ćemo i njih deložirati.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ja NATO-u neću pušiti kurac. O, ne, ne,ne! Priznali su sami da su u Iraku ubili 500.000 djece, ako su priznali 500.000 bilo ih je bar još toliko. Predsjednici ću zabraniti da na sebe navlači maskirno odijelo i da posjećuje Afganistan češće nego naše staračke domove, skloništa za beskućnike i skloništa za zagrebačku i ostalu hrvatsku djecu koja u tim rupama umiru od gladi.

Kad ja dođem na vlast odmah ću organizirati susret na vrhu na kome ćemo biti Putin i ja. Reći ću Putinu, Hrvatska je odjebala NATO, mi smo tvoji, ti si naš sve dok im budeš jebao natovskog, zločinačkog, ubojičkog, besramničkog, odvratničkog oca. Ako me Putin odjebe, a neće, sastat ću se na vrhu sa predsjednikom Kine ili Indije ili Koreje, one Koreje, s bilo kim tko bi nas mogao i htio osloboditi ovih vragova.

Kad ja dođem na vlast popovi će održavati mise tamo gdje jedu siromašni, spavat će s njima u istim prostorima a crkvetine će biti pretvorene u škole, fakultete i vrtiće. Sveti ljudi neće smjeti nosite haljine od dvije tisuće eura nego će okolo hodati u trapericama od sto kuna koje će sami prati. Časne sestre će prestati biti sluškinje jebača male djece. Kuhat će sirotinji, starcima, mladima, gladnima. Zaboravila sam reći, glasajte za SMS ako želite promjene a stalno tulite da želite ali da su svi isti.

Ja nisam ista i zato glasajte za mene. Dok ne razjebem Sabor preko ovoga ću vam bloga javljati šta lopine žderu, tko koga u Saboru jebe, čime se voze i kamo se voze kad kažu da idu na službeni put, koliko naše love troše na kurve a koliko na jastoge. Sve ću vam reći. Ako ostanete doma i dozvolite da ovi bolesnici opet dođu na vlast nema nam spasa. Zato… Smrt njima sloboda narodu!

GLASAJTE ZA SMS!