E, moja drkarala

Ne, neću ovaj tekst početi rečenicom kako ne slušam Thompsona, ali…Koga briga slušam li ga ili ne. Drugo me uvijek ispočetka dovodi do ubacivanja dva prsta u grlo.

Kako koja vlast sjaši tako s konja tresnu i njeni miljenici. Hrvatski novinari u pravilu nikad ne padaju s konja ali ekranom uvijek rastežu drek što su ga posrali pokojnici.

Thompson nije platio milijun kuna, ili deset milijuna kuna, zaboravila sam, poreza. Vidi, vidi, nadrkane Hrvatine! Umjesto da svaku krvavo zarađenu kunu spremno za dom isplati, nije lako onako se derati i još hrvatskim mačem hrvatski zrak rezati, on poreznicima laže?!

Nije istina kako mu je lovu za kupnju neke od stančuga poklonio prijatelj iz Uragvaja, Paragvaja, Maragvalja…Preciznije, iz daleke vukojebine čiji grđani ne moraju našim poreznicima davati intervjue.

Lopina Thompson koga su osudili svi hrvatski dežurni borci za prava majušnoga čovjeka izgleda da se nije izvukao. Platio je ili će platiti ono što je utajio.

Sperma zbog te vesele činjenice smočila je međunožja svih velikana hrvatskog novinarstva. Citiraju Thompsonove stihove i rugaju mu se. Rodoljub, je li, a kad treba platiti porez…Pa opet citat, pa, ha, ha, ha, ha…Da umreš od smijeha kako ga nabijaju na…

Treba li pohvaliti nadahnutu zluradost epehaovskih analitičara? Ne mislim tako. Thompson je ukrao državi lovu ali na ljestvici hrvatskih lopova koje on mjesto zauzima? Prvo? Drugo? Da je tako, prvo i prvo Thompson ništa ne bi platio, a drugo i drugo piskarala bi držala spermu u jajima.

Ovako, Thomson je nakon izbora postao i laka i svima privlačna meta. Možeš ga tresnuti u jaja, ostat ćeš živ, zadržat ćeš posao, možda i plaću dobiješ, a borac si za narodna prava.

Žao mi je što je Thompson,ako je, morao platiti porez. Zašto on? Živimo u zemlji kojom hara \”nova pravednost\”. Neke druge lopine trebale bi imati prednost.

Evo, neću mnogo razmišljati. Koliko Hrvatskoj duguje Todorić? Koliko Hrvatskoj duguje Pavić? Koliko je u džep bez plaćanja poreza i pitaj boga na koje sve načine u džep strpao Josipović?

Skužili ste, perverzna sam do daske. Sigurna sam da moj trojac hrče snom pravednika i ne pada mu na kraj pameti izmišljati prijatelje u Butanu. Zašto onda to mora učiniti Thompson?

Dečki iz EPH! Da ste pristojni drkali biste u školjku, ne u tiskovine gospodina Pavića.

8 Comments

  1. jedna 11.09.2012
  2. martinez 11.09.2012
  3. ja 11.09.2012
  4. dunja sporer 13.09.2012
  5. Mste 13.09.2012
  6. Nochobdija00 15.09.2012
  7. Miki Maus 17.09.2012
  8. Bojan 17.09.2012