E, moja drkarala

Ne, neću ovaj tekst početi rečenicom kako ne slušam Thompsona, ali…Koga briga slušam li ga ili ne. Drugo me uvijek ispočetka dovodi do ubacivanja dva prsta u grlo.

Kako koja vlast sjaši tako s konja tresnu i njeni miljenici. Hrvatski novinari u pravilu nikad ne padaju s konja ali ekranom uvijek rastežu drek što su ga posrali pokojnici.

Thompson nije platio milijun kuna, ili deset milijuna kuna, zaboravila sam, poreza. Vidi, vidi, nadrkane Hrvatine! Umjesto da svaku krvavo zarađenu kunu spremno za dom isplati, nije lako onako se derati i još hrvatskim mačem hrvatski zrak rezati, on poreznicima laže?!

Nije istina kako mu je lovu za kupnju neke od stančuga poklonio prijatelj iz Uragvaja, Paragvaja, Maragvalja…Preciznije, iz daleke vukojebine čiji grđani ne moraju našim poreznicima davati intervjue.

Lopina Thompson koga su osudili svi hrvatski dežurni borci za prava majušnoga čovjeka izgleda da se nije izvukao. Platio je ili će platiti ono što je utajio.

Sperma zbog te vesele činjenice smočila je međunožja svih velikana hrvatskog novinarstva. Citiraju Thompsonove stihove i rugaju mu se. Rodoljub, je li, a kad treba platiti porez…Pa opet citat, pa, ha, ha, ha, ha…Da umreš od smijeha kako ga nabijaju na…

Treba li pohvaliti nadahnutu zluradost epehaovskih analitičara? Ne mislim tako. Thompson je ukrao državi lovu ali na ljestvici hrvatskih lopova koje on mjesto zauzima? Prvo? Drugo? Da je tako, prvo i prvo Thompson ništa ne bi platio, a drugo i drugo piskarala bi držala spermu u jajima.

Ovako, Thomson je nakon izbora postao i laka i svima privlačna meta. Možeš ga tresnuti u jaja, ostat ćeš živ, zadržat ćeš posao, možda i plaću dobiješ, a borac si za narodna prava.

Žao mi je što je Thompson,ako je, morao platiti porez. Zašto on? Živimo u zemlji kojom hara \”nova pravednost\”. Neke druge lopine trebale bi imati prednost.

Evo, neću mnogo razmišljati. Koliko Hrvatskoj duguje Todorić? Koliko Hrvatskoj duguje Pavić? Koliko je u džep bez plaćanja poreza i pitaj boga na koje sve načine u džep strpao Josipović?

Skužili ste, perverzna sam do daske. Sigurna sam da moj trojac hrče snom pravednika i ne pada mu na kraj pameti izmišljati prijatelje u Butanu. Zašto onda to mora učiniti Thompson?

Dečki iz EPH! Da ste pristojni drkali biste u školjku, ne u tiskovine gospodina Pavića.


Posted

in

by

Comments

8 responses to “E, moja drkarala”

 1. jedna Avatar
  jedna

  a Vidošević, a…..puno njih. ne reče li “vrli” Česić Rojs: “ko je jamio, jamio je”. a narodu dajte kruha i igara. ma, baš nam je lijepo….. 🙂

 2. martinez Avatar
  martinez

  Mrko je na tapetu sad ,trebao je i ranije .
  Mada ima mnogo i gorih od njega to stoji , nedavno sam čitao na jednom forumo baš o tom MPT nemogu vjerovat kako ima zatucanih ljudi , brane ga u stilu on je jedan od onih koji je učinio najviše za hrvatsku (kad se nisam upiš od smija)
  pa šta sa mojim susjedom nema posla ranjen u ratu nije ganjao mirovinu djecu nema čime školovat on je bio na liniji borio se gdje se stvarno pucalo a MPT oucao organ što se tamo negdje puca on je našo način kako zgrnuti lovu od budala i to jako dobro radi

  Svi ostali gadovi koji teroriziraju na ovaj ili onaj način ovu sirotinju ej sad niti staro željezo nemožeš predavati za otkup moraš imati registrovan obrt ili već šta
  Banda krade pljačka neplaća poreze ali sirotinja mora ( sirotinja je najbogatija ona sve plaća)neznam tko je to rekao ali živa istina

 3. ja Avatar
  ja

  martinez… registriran, ne registrovan.

 4. dunja sporer Avatar
  dunja sporer

  Draga Vedrana, citam danas izjave njegovog advokata, ma kakvi, nije on nista duzan, sve je platio, to ce on dokazati. Tako da se ne mozemo bas osobito veseliti…a nece ni drugi. A koliko su nam sposobni advokati vidimo po ovoj trakavici od sudjenja koja se vuce za Sanaderom…Ali, ipak, dobro je da se pise za nas nekoliko koji se nadaju.

 5. Mste Avatar

  Ne valja se s rogatima bost, naročito ako si novinar ili član HAZU-a.

 6. Nochobdija00 Avatar
  Nochobdija00

  Vedrana, ako ste ikada slušali Thompsona onda oprostite, ali smatram da lažete kad pišete da ste poslije stavljali 2 prsta u usta. Budite iskreni pa priznajte, da su vam se neke njegove glazbene dionice ipak svidjele. Možda uvodno gitarsko soliranje iz pjesme “Geni kameni”? Istina, tekstovi su mu u toj pjesmi kvazi-ustaški, ali glazba rastura. Vjerojatno je on napisao tekst, a neko pametniji glazbu, ako nije maznuta od neke već postojeće skladbe.
  Što se tiče gnušanja prema novoj (ne)pravednosti, tu ste sasvim u pravu. Josipović se je za vrijeme izbora svojski trudio glumatati Mesića, pa je tako i dobio izbore. Zapravo se radi o lopini koji je čak i po karakteru suprotan od Mesića. Dok je Mesić bio ustrajan u svojoj promijenjenoj, lijevoj politici, Josipović tek sada pokazuje svoje pravo lice. Dodvoriti će se svakome samo da dobro unovči svoje predsjedavanje. Ne bi se čudio da za 10-ak godina zamijeni mjesto sa Sanaderom na optuženičkoj klupi, dok mu stroga državna tužiteljica čita podužu optužnicu. 😉

 7. Miki Maus Avatar
  Miki Maus

  @martinez says:
  “Banda krade pljačka neplaća poreze ali sirotinja mora ( sirotinja je najbogatija ona sve plaća)neznam tko je to rekao ali živa istina.”
  MARTINEZ, kako ti znaš šta se dešava u Tamo daleko, CG, BiH, BJRM i šire “

 8. Bojan Avatar
  Bojan

  Moram platiti porez na auto 350 kuna u roku od 15 dana. Koliki rok ima Thompson za 1600000 kuna ?