Cure, maknite Bogdanića!

Jelena Veljača i ekipa izazvale su neviđeni bijes hrvatskih mužjaka. Preko svojih perverznih portala pljuju po Veljači kao da im je otela ljubavnika.

Pederčine, neka mi homoseksualci oproste, rigaju hrvatski bijes iz hrvatskih labrnja. Tko ih jebe. Ništa se drugo od njih i ne može očekivati. Dečki su osjetili da se iza brda nešto valja.

Skeptična sam iako jesam na strani novih snaga. Nisu potrošene poput Sarnavke koja je u ratu za hrvatsko, žensko bolje sutra izgubila zdravlje iako ne i entuzijazam.

Neva Tolle također uživa moje veliko poštovanje. Dobro je da su još tu, da se bore. Ipak, novo, surovije i gadnije vrijeme traži žene u punoj snazi.

Prelazim na temu. U emisiji Nove TV “Ples sa zvijezdama”, možete je vidjeti na ekranima nedjeljom u udarnom terminu, “Zvijezde” plešu sa budućim “zvijezdama”. Sve već viđeno.

Ne bi bilo previše uzbudljivo da u žiriju ne sjedi Dinko Bogdanić, “ugledni plesač, koreograf, bivši šef baleta Splitskog hrvatskog narodnog kazališta…” Da ima hrvatske pravde lik ne bi svake nedjelje hrvatskom pučanstvu pokazivao blještavi, porculanski osmijeh. Sjedio bi negdje daleko od reflektora i raznježeno gledao fotke svojih bivših i pokojnih ljubavnika.

Za neznalice. Bogdanić je u Hrvatskoj poznati zlostavljač balerina. Rumunjsku plesačicu je, kad je bio šef baleta Splitskog HNK nazvao “jebenom rumunjskom Cigankom”. Pod pritiskom javnosti se ispričao braneći se da je to rekao “u prolazu, sebi u brk”.

Bogdanića je tužila zagrebačka balerina Nikolina Katić Bosnar. Sud joj je dosudio 40.000 kuna odštete. Gospođi je, ne “gospodinu”, uništena karijera. Nikad više nije mogla dobiti posao jer je postala “balerina slučaj”.

Almira Osmanović, ugledna hrvatska balerina i žena koja sa Bogdanićem sjedi u žiriju, za njega je davno rekla: “Šokira me činjenica da mu nitko ništa ne može, unatoč svemu što je napravio. Dinko Bogdanić je nasilnik.” Zašto ipak sjedi s njim za istim stolom samo ona zna.

Eto posla za Veljaču i ekipu. Borba protiv nasilja nije jedan marš, to znaju one dvije “starice” sa početka teksta, borba protiv nasilja nad ženama je krvava, dugotrajna bitka kojoj se kraj ne nazire.

Cure, pokažite se i dokažite se. Maknite sa ekrana Bogdanića.

Dodatna literatura: