liječnik

Klijent, pacijent

Šef Rebra, najveće bolnice u Hrvatskoj, Ante Ćorušić na Hrvatskoj je televiziji rekao da žene koje odlaze na abortus nisu pacijentice nego “klijentice”.

Povod za nastup ovog lika još je jedna hrvatska abortus priča. “Klijentica” je bila naručena, ginekolog je bio spreman,anesteziolog je prizvao savjest pa su ženu kiretirali na živo. Ante Ćorušić misli da to i nije neki problem, žena koja zdrava uđe u bolnicu nije “pacijentica”, ona je “klijentica”.

Hrvatska je sekularna država kojom vladaju napaljeni katolici opsjednuti ženskim međunožjem. Ko o čemu, naši svećenici i visokopozicionirani katolici o ženskom međunožju, abortusu, prigovoru savjesti, “klijenticama”…

Pritom svi znamo da se katolički svećenici ne smiju baviti jebanjem ni u kom obliku, to im vjera zabranjuje. Djevica Marija začela je po Duhu Svetome zato da bi ostala svetica i djevica i da je ni u ludilu nitko ne bi mogao proglasiti kurvom.

Bajdvej, u Hrvatskoj pravo na priziv savjesti imaju i liječnici koji se ne žele baviti potpomognutom oplodnjom. Da danas u Hrvatskoj Djevica Marija krene u lov na Isusa, hrvatski bi je liječnici pod pritiskom savjesti otjerali iz bolnice. Ženska želi potpomognutu oplodnju?! Odjebi, silo nečista!

Jebanje je u percepciji Katoličke crkve grijeh, osim ako nije blagoslovljeno u crkvi. Nije grijeh, već stoljećima, jebanje sitne djece od strane krupnih katoličkih svećenika. O toj se temi u Hrvatskoj ne govori jer je ovdje o njoj već sve uzalud rečeno.

Nešto o “prigovoru savjesti” hrvatskih liječnika, sestara, zubara… Da, i zubari imaju pravo na prigovor savjesti. Po zakonu, svi nabrojeni imaju pravo na savjest, i neka ga imaju.

Na što imaju pravo pacijenti i pacijentice? Tko je pacijentica? Pacijentica je, po prastaroj definiciji, žena koja strpljivo pati. Tko je klijentica? To je žena koja plaća neku robu ili uslugu. Ogromna većina žena u Hrvatskoj plaća usluge koje joj se pružaju u hrvatskim bolnicama. I abortus. Ako je abortus usluga, Ćorušić tvrdi da jest, onda su liječnici trgovci. Trgovci nemaju pravo na priziv savjesti i tu bi ovoj priči trebao biti kraj.

Naravno da će onaj Ćorušić reći da liječnici nisu trgovci, oni pomažu onima koji “strpljivo pate”. Zaboravlja onaj Ćorušić da nama liječnici “pomažu” za lovu. Naglasak je na plaćenom pomaganju.

Ako čitavoj priči još dodamo da su građani i građanke Hrvatske platili svakom hrvatskom liječniku školovanje, da nam ni jedna “pomoć” koju smo ikad u hrvatskoj bolnici primili nije bila besplatna, ajmo, nazovimo stvari pravim imenom.

Svatko tko ulazi u hrvatsku bolnicu je klijent, unaprijed je platio uslugu, liječnici su trgovci, trgovci nemaju pravo na prigovor savjesti… Skratit ću. Liječnici, sestre, zubari, popovi i ostali hrvatski katolički licemjeri, prestanite zajebavati žene, pička vam materina.