Turbo ekskluzivno! WikiLeaks o Hrvatskoj

Internetske stranice WikiLeaks uskoro će objaviti tri tisuće dokumenata povezanih s Hrvatskom. Dokumente je internetskoj stranici WikiLeaks dostavio homoseksualac John Drpich , američki vojnik hrvatskog podrijetla,  na CD-u Severina Stikla. Evo nekoliko ekskluzivnih, strogo povjerljivih informacija koje su mailovima kolale na relaciji Zagreb Wasingtown:

Našu premijerku Jadranku Kosor Amerikanci  nazivaju \”Silikonka\” jer je, za razliku od njemačke premijerke Merkel koju zovu \”Teflonka\”,  meka, savitljiva, neotporna na  pritisak, može se strpati u svaki američki džep i tamo pušiti za dobrobit Lijepe Naše.

Hrvatskog ministra Karamarka, zovu ga \”Fuck Marco\”, Amerikanci drže posebno prijateljski raspoloženim prema toj najvećoj demokratskoj zemlji na svijetu. Odlučno je podržao izvoz robijaša  sa Guantanama u Hrvatsku i još je Amerikancima  predložio da buduće teroriste ni sata ne drže u Guantanamu nego da ih direktno šalju u našu zemlju. On će ih sve osobno transferirati u Kopački rit.

Ministar vanjski poslova Jandroković, za razliku od svog njemačkog kolege, nasmiješeno prihvaća svaku američku molbu glede slanja naših vojnika u Afganistan. U Hrvatskoj će im se šiti uniforme, davati plaću a u svaki njihov ruksak stavit će crnu vreću, također proizvedenu u Hrvatskoj, u kojoj će ih Amerikanci vratiti u domovinu. Pogrebne troškove, sviranje američke himne na grobu i uručivanje američke zastave hrvatskim udovicama platit će država u čiju će zemlju biti položena gnjila tijela afganistanskih heroja.

Ministra Milinovića Amerikanci u tajnim dokumentima nazivaju Mister Meduza jer je uvijek spreman opeći Hrvate a na američkom se dlanu pretvoriti u kap prljave vode. On strastveno brani tezu da Jadransko more nije zagađeno bombama od osiromašenog urana i da nije istina da osiromašeni uran izaziva sve moguće vrste rakova. Naprotiv, ljekovit je, zbog njega u Jadranskom moru rastu veće ribe od kojih se može napraviti cjepivo protiv kozje gripe koja se ovih dana očekuje u Hrvatskoj. HZZO će snositi troškove cijepljenja za one koji kreću za Afganistan.

Amerikanci posebnu naklonost iskazuju prema Sanaderu. Dali su mu katedru na Columbiji gdje će učiti mlade Amerikance kako nestati bez traga i krasti bez dokaza. Predavanja će se održavati samo za dečke, u kasnim večernjim satima, dress kod, bokserice.

Amerikanci su pri kraju planova da na Balkanu naprave novu državu, Srbohrvatsku, čiji će građani imati pravo i dužnost i čast  ginuti za američku demokraciju ma gdje se ona širila poput korova. Himnu nove zemlje upravo sklada Ivo Josipović koga Amerikanci od milja zovu Mister Plastelin.

I najčuvanija tajna glede Hrvatske na WikiLeaks izašla je na svjetlo dana. Budući predsjednik Srbohrvatske bit će William Montgomery. Rezidencija će mu biti na Brdu kraj Kranja.

11 Comments

 1. Iva 30.11.2010
 2. Igor 30.11.2010
 3. SRHR 30.11.2010
 4. Mladen 01.12.2010
 5. BobCat 01.12.2010
 6. krivkua 05.12.2010
 7. CrazyHacker 07.12.2010
 8. tatjana 08.12.2010
 9. mačak 18.12.2010
 10. stanko vrazovic 26.12.2010
 11. Paja Hoo 03.01.2011