PUKANIĆ drugi put među Hrvatima

Baš kad nam se učinilo da Pukanić počiva u miru, suđenje njegovim ubojicama uznemiruje njih, ne njega, evo nam ga opet. Živ i živahan govori nam kroz svoje razvaljene poruke.

 Što smo saznali o Pukaniću i ostalima a dosad nismo znali? Izmjenjivao je poruke sa Pavićem pa nam je odjednom postalo jasno da je Pavić premazan svim mastima. To nismo dosad znali?  EPH je leglo licemjernih gadova. Novost?

Novi list je kupio ambiciozni \”Robi\” koji o poslu pojma nema. Poruka se vidi iz aviona. Jedini dnevni papir koga trebamo kupovati je onaj  kome Pukanić ne piše. I Hrvatska televizija je grozna. Šprajc posebno.

Imamo li samo jednu televiziju u Hrvata? Pukanić onim drugim televizijama nije poslao ni jednu jedinu poručicu? Zato jer tamo samo sveci marširaju. Ni šef najjačeg hrvatskog portala nije se dopisivao sa \”Pukijem\”. Ali jesu neke žene. Od posebne je važnosti za sve građane Lijepe Naše saznati kako se zovu te gospođe i poneka gospođica, što bi im \”Puki\” radio a što one njemu.

 Objavljivanje \”Pukijevih\” poruka dalo nam je do znanja da mediji Sari Pukanić nisu nanijeli dovoljno zla. Treba još, još, još i još. Sve dok Sara Pukanić ne shvati da u ovoj zemlji za nju mjesta nema. I \”Pukijeva\” sestra i \”Pukijevi roditelji  saznali su kakvo je zlo bio \”Puki\”. Razvratnik, škrtica, lažljivac, obožavatelj skupih motora, snishodljiv prema moćnima, drzak prema podređenima…Ukratko, trebalo ga je ubiti.

A što \”Pukijeve\” poruke poručuju nama građanima?  Doznali smo da nas se gleda, sluša, prisluškuje, prati. Da nam na kraj pameti ne smije pasti ne imati to na umu pa, ne daj bože, dignuti nekakvu kuku i nekakvu motiku na Državu. Ona sve zna, sve vidi, ona će, ako ne budemo dobri, razvući našu intimu, uništiti nam djecu, brisati neke naše poruke, objaviti druge, dodati treće, a ako nam ni onda sve ne bude jasno, onda će nas ubiti. \”Puki\” poruku nije shvatio.

Progledala sam i spoznala ono što sam dosad samo naslućivala. Gospodina Ivu Pukanića ubila je Republika Hrvatska. Zašto?


Posted

in

by

Comments

5 responses to “PUKANIĆ drugi put među Hrvatima”

 1. Hajisa Halilovic Avatar
  Hajisa Halilovic

  izgleda da je suvise znao,a svjedoke niko ne voli…

 2. Edi Dešković Avatar
  Edi Dešković

  Ma je stvarno ova naša država postala “Big Brother”! Ma kakva “farma”, svi smo izgleda u farmi. Jebe se nama penzionerima, ali ovi mladi…

 3. sanja giljanović Avatar
  sanja giljanović

  Zato što to države oduvijek čine. Neke je ubila francuska država, neke američka, neke…Smisao države?

 4. Slaven Hrvatin Avatar
  Slaven Hrvatin

  Smisao države? Da širi neznanje i smakne one koji znaju previše.

 5. sred.bosna Avatar
  sred.bosna

  Šta je to država?? tko je to država??
  Ma kako definirali državu, stručni, književno, na humorističan način, sve-jedno držva su LJUDI.
  Stoga nema mistificiranja i ne pričajte o DRŽAVI već o LJUDIMA tj. onima koji rade u toj društvenoj organizaciji, pojednostavljena definicija države, a najviše one koji imaju najveću MOĆ . Znači svi ti imaju imena i prezimena. Pa izvolite gospodo. Ovako krijete se samo iza pojam države.