Otvoreno pismo Predsjedniku

Poštovani gospodine Josipoviću,

moje ime je Rudan, Vedrana Rudan. Ja sam organizatorica referunduma \”Treba li Hrvatski Telekom poslati u kurac?\” U nekoliko sati na moje referendumsko pitanje potvrdno je odgovorilo preko tisuću i pol ljudi. Na žalost, nemam love da bih organizirala nevirtualno potpisivanje a ne vjerujem ni da bi mi u mojoj akciji pomogla Crkva. Doduše, to bi vjerojatno bilo zato jer se u pitanju spominje \”kurac\” a Katolička crkva u Hrvata turbo je osjetljiva na sve što mi građani nosimo među nogama.

Žao mi je što ne mogu objasniti Crkvi, njihova bi nam pomoć u akciji jako dobro došla, da ovaj \”kurac\” nije onaj koji njih uznemiruje. U ovom kontekstu \”kurac\” je psovka iz usta nemoćnika a ne sredstvo kojim se oplođuje jedna od katoličkih njivica da bi iz nje izraslo nešto katoličko i nešto hrvatsko. Šteta, šteta, šteta što u ovom ratu ne možemo računati na Njegovu pomoć.

Vi ste, gospodine Josipoviću, možda manje osjetljivi jer ste agnostik? Agnostici ne analiziraju stalno tko koga jebe, zašto baš njega koji nije poškropljen svetom vodom, zašto on jebe njega kad se zna da… Oprostite, nije ovo tema o kojoj Vam želim pisati. Tema je Hrvatski Telekom. Objasnit ću Vam kako funkcioniraju. To je firma u kojoj rade Ivane, Martine, Zore, Tanje, Anje, Filipi, Ivani, Bojani…Ljudi bez prezimena.

Sve nas nesretnike koji smo u klinču sa Hrvatskim Telekomom u svako doba dana nazove neka od Ivana, ponekad Filip, pa nam nabrajaju uz pomoć kojih njihovih \”paketa\” ćemo urlikati u višesatnom orgazmu. Neki, poput moga muža, primjerice, ne spuste slušalicu odmah i ne spomenu ime Gospodina uzalud. Takvi onda na adresu, moj slučaj, dobiju \”paket\”.

U pravilu je to kutija koju morate sami \”montirati\” prema \”priloženim uputstvima\”.Tražila sam objašnjenje. Odakle im ideja da mi šalju nenaručenu kutiju? Jedna od Željki mi je odgovorila da moj muž, čujte ovo Predsjedniče, nije urlikao NEEEEEEEEEEEEEEEE, dok mu je operater spominjao maxteve, mixteve, trćteve, bućteve…Šutnja s druge strane žice je za Hrvatski Telekom potpisivanje ugovora. A kad slušalicu dignu nijemi? To im na sudu u Vašoj Hrvatskoj ne bi bila olakotna okolnost. I suci su pretplatnici Hrvatskog Telekoma.

Čitajte dalje, gospodine Josipoviću, ne biste vjerovali kakve ste zemlje predsjednik. Činom primanja nenaručenog paketa vi ste \”sklopili Ugovor\” pa vam onda Hrvatski Telekom u skladu sa Ugovorom idući mjesec pošalje račun za nenaručenu uslugu. Nije to sve. U Ugovoru vam napišu da imate pravo u roku od dva tjedna vratiti nenaručeno ali i platiti troškove slanja i troškove vraćanja?!

U Hrvatskoj žive stari, nepismeni, nemoćni, siromašni. Vi to ne znate, u Hrvatskoj žive milijuni siromašnih koji nemaju love da bi platili troškove \”slanja\” i troškove \”povrata\” pa onda plaćaju troškove nenaručene usluge. Te usluge koje nisu jeftine mogu plaćati neko vrijeme ali ne i svo vrijeme. Onda im Hrvatski Telekom, zahvaljujući hrvatskom Ovršnom zakonu koji trenutno u smrt šalje dva milijuna građana zemlje koje ste predsjednik, sjeda na račun. Neki od Davida, potpisnika moga Referenduma, spominju kako moraju u ratu protiv Hrvatskog Telegolijata platiti i troškove notara i nekakvog \”Hanžekovića\”? Tko ili što je \”Hanžeković\”? Možete li to ispitati?

Zašto se mi građani Vaše zemlje ne snalazimo u ratu sa Hrvatskim Telekomom? Zato jer pravila igre ne možemo naći u našim medijima. On je Oglašivač a oglašivači su oni koji vladaju Vašom zemljom. Čujem Vas, kad je tako za koji kurac pišeš meni? Vi ne biste rekli \”za koji kurac\”, Vi ste pristojni? Ni ovo pismo Vam neće pokazati jedan od vaših pet stotina savjetnika zato jer se prečesto spominje \”kurac\” a to baš i nije lijepa riječ? U što biste Vi poslali Hrvatski Telekom da ste, znam da je to nemoguće, ali, uključite maštu, na mom mjestu? Kužim, ne možete zamisliti da ste na mom mjestu.

Nema veze, malo sam odlutala jer sam popizdila. U ime svih koji su potpisali Referendum, molim Vas, učinite nešto. Ne zato jer nas kužite, ne mislim tražiti od Vas previše, nego zato jer ste u žestokoj predizbornoj kampanji. Nema gdje Vas nema pa neka Vas onda ima i u uredu. Pozovite me na kavu iako ne igram nogomet. Ali ja i potpisnici imamo glasove. Trenutno je to ono što Vama treba.

Predsjedniče! Puna beznađa i vjere bacam se u Vaše predizborne ruke. Nadam se da ćete mene i sve druge žrtve Hrvatskog Telekoma obasjati svojom milošću. Ovo pismo stavit ću i na Vaš zid. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeeeee se!

Očajna Vedrana Rudan


Posted

in

by

Comments

36 responses to “Otvoreno pismo Predsjedniku”

 1. Edo Avatar
  Edo

  “U što biste Vi poslali Hrvatski Telekom da ste, znam da je to nemoguće, ali, uključite maštu, na mom mjestu? Kužim, ne možete zamisliti da ste na mom mjestu.” SJAJNO!!!

 2. Tozo NK Avatar
  Tozo NK

  Dobro si mu ga rekla!

 3. mladenka Avatar

  I dali Vam je predsjednik IVICA odgovor dao?mene isto interesira,i ja bih mu napisala jedno,glede istoga!

 4. marko Avatar
  marko

  Meni su za uslugu kd 4mj.uzeli oko 5000kn…platio 24mj.zakasnio sa ratom,iskljucenje i placanje sve,kao i advokate…a usluge NEMA!

 5. Shorty Avatar
  Shorty

  Vedrana, molim Vas ako ikada slučajno dobijete odgovor, da nam ga priopćite! Baš me zanima što bi on mogao odgovoriti,a da to ne znamo. Ili da nas bar na sekudnu utješi! Ajme….utopija!

 6. ninna Avatar
  ninna

  Mogu li ovo pismo copypastirati te proslediti na dresu naseg, kakoseonozvase predsednika, jer se odnosi i na srpski Telekom???

 7. Pigster Avatar
  Pigster

  Ajmo ovce šta ćete sada? Vjerovatno NIŠTA kao i uvijek!

  1. Pera Avatar
   Pera

   A što češ ti?

 8. Goran Civijas Urosevic Avatar

  Postovana vedrana citajuci vase redove ponovo i ponovo me odusevite recima koje i sam iygovaram i koje i sam u svojim tekstovima pisem na svim svojim i tudjim stranicama. kvazi drzave koje su kao nastale iz Jugoslavije nemaju ni moc ni autoritet a takodje ni volje da se odupru korporacijama poput telekoma i HR i SR jer su upravo to rudnici novca koji finansiraju ne samo kampanje i lep zivot nasih visokodostojnika vec i skoluju njihovu decu sminkaju njihove zene i vode njihove taste po banjama nasim i svetskim. Ista je situacija i u Srbiji sa telekomom VIP i Telenor Srbije, ako vas to tesi mada ne verujem.
  Imate veliku podrsku iz Srbije ali naroda Srbije ne vlasti i neko ko govori svsno realno i cinjenicno nikada i nece imati podrsku kerova iz vlasti. Oni su jednostavno u sluzbi meni izuzetno mrskih tvorevima EU i USA.
  Kada budem mislio da je trenutak a vi biudete raspolozeni za jednu emisiju sa nama bice mi cast da vas ugostim na radiu Civijas da srbija cuje kako bih ja rekao koju pametnu. Mediji u srbiji nisu bas odusevljeni vsim govorima ali ja jesam a i nece mi smetati ni vas nacin izrazavanja jer ga i sam koristim ne naravno bas u programu ali za osobu koju toliko cenim kao vas nece biti problem.
  Veliki pozdrav od Urednistva.

 9. syinthetic.Ecstasy Avatar

  ja mislim da i gosp. Predsjednika boli kurac jer mi nešto govori da on ionako, ima sve pakete na ‘naš’ račun

  1. vesna Avatar
   vesna

   hahahahhahahahahah, najbolji komentar!

 10. mihailo milošević Avatar

  Dijed Božićnjak dijeli pakete za Božić a telekom cijele godine , pedsjednik dobi samo pismo od svega ovoga

 11. vesna Avatar
  vesna

  T com nam je gurao reklame nekog prejebenog života, nekih napetih mladih guzica i guzičica, kako skaču na festivalima, surfaju na Braču, žive u novoadaptiranim potkrovljima, žvale se na pod snježnim pahuljama Zagreba, i šta ja znam koji još kurac im je trebao jer sam prestala gledati tu jebačku kutiju. Sada jeli reket, streljanje, ljudi, zato jer nas normalne Hrvate… žele potamaniti očitim slijedom u njihovim logorima na kraju…(bar ja imam takav dojam), samo prati slijed, kako bi ovdje se kupale neke strane guzice, sve raskežene grupno, jer im je potrebna zabava…Mislim da su normalni i pitomi ovdje plaćali njihovu zabavu…od 90 na dalje, neki i životom. Mene živudo sada naivnu koja iz sveg srca mrzim ovaj ljudski deponij ( hrvatskih, a pogotovo riječkih pizda) dovodilo u situaciju…da me proglašavaju svakako….jer dok pizde lokalpatriotski pizde po gradu i razbijaju jedan drugome okućnicu i šire teror napjevima koga treba zaklati, deru se Zig Heil(da ne znam kako se piše…pizdeki jer me ne zanima),dok im je jedina rečenica sa subjektom i predikatom ikada bila…o tome kako je Hitler strava jebač…..dotle sam ja bila za svakog i crnog i bijelog i žutog i židova, jer mislim da nema gore gamadi…od izroda iz “domovinskih redova”, e kada su me tako izjebali jer živim u “tolerantnoj Rijeci” pa moram biti šutirana i od Cigana i od ovih primorskih falš Srba, i od Rumunja,Šipaca i od ne znam koga kome ovdje se zalomi neka političko socijalna opcija, pa me onda recimo “jebe u mozak” kao i cijeli kvart 5 ogodišnje mulatsko derle iz Dojčland jer je ovdje zabavni park za nasilnike iz “razvijenog svijeta”, kao i Tajland za pedofile, dođe mi da sve kockaste, pro ove, anti one, alternative,poduzetne,koncesionare,ubojice,čevabdžije sa plaže, kurabe sa riječkih ulica i plaža, nasilnice,mobing majstorice,da ih sve pošaljem lijepo u vagonima…sa klimom Te komom, i istim tim jebačima iz reklama koji su studirali u Rio, a špricali se na Zrću, drpali na glečerima u snijegu i cerili nam se se sa reklama kako nova objesna zlatna mladež smatra da joj treba biti plaćeno od naše krvi da živi, da ih pošaljem tamo u Dojčland, pizdu neku materinu gdje su se stvorili i da žive od svog uspjeha, pa makar ovdje ostalo 200 ooo ljudi….Pa nek onda dernekuju za te silne novce, ali neka oni onda sami sebi rade, i nek mi se ne guze iz reklama…To je neki njihov svijet kojeg ovdje nema….koga smeta…nazad u Dojčland….

  1. lana Avatar
   lana

   Zaboravila da popijes bensedin?

 12. ivo Avatar
  ivo

  Lijepo i ugodno

  Vi ste pristojni? Ni ovo pismo Vam neće pokazati jedan od vaših pet stotina savjetnika zato jer se prečesto spominje “kurac” a to baš i nije lijepa riječ?
  ali…….je zato ženama ugodna

 13. Stipe Avatar
  Stipe

  Hahaha, doooobro pismo. Premijerov savjetnik i genijalac, mudrac i tajkun, pametnjakovic i vrhunski strucnjak za mlacenje prazne slame, Gosp. Mudrinic je direktor tog telekoma. On je taj koji za gazdu iz prijateljske nam Njemacke pljacka ovi glupi narod vec priko 20 god. a ti trazis da Josipovic nesto poduzme. Come on. Forget. On ima Hanzekovica a ti kurac.

 14. Z Avatar
  Z

  bRAVO vEDRANA…imate moj respect&podršku…za sve za što se borite !!!

 15. ya Avatar
  ya

  Fakat’…
  Ne kaze li se u Bibliji-
  ‘Tko ima uho-NEK’ CUJE’…?
  A,CRKVA je gluhi telefon…;))
  sapcu medjusobno-i na kraju NAJPAMETNIJI GLASNOGOVORNIK IZJAVI-samo ‘PAMETNE STVARI’,od kojih LJUUUDI SA DOBRIM SLUHOM(I ZDRAVIM RAZUMOM)-
  NEEE VJERUJU SVOJIM USIMA;))…
  JADAN DRAAAGI BOG SA TAKVIM PREDSTAVNICIMA!,koji
  ‘pretplacuju ljude porezom na TAKVE gluhonijeme tarife’
  ali,da…!
  To nije TEMA…;))
  Agnosticki predsjednik JOSIPOVIC ima telefon koji NIJE GLUH,ali je PODESEN NA NECUJNO;))
  i
  BEEEZ VIBRE…
  NECE TROSITI BATERIJU TELEFONA
  NA NESTO STO NE ZELI CUTI…
  TEKOM je GLAVNI MENI ZA CIJELU DRZAVU-
  ‘TEKOM VAM ZELI DOBAR TEK’…
  BEZ OBZIRA NA STVARNI APETIT,ili mogucnosti…
  UZETI CE VAS DIO KOLACA KOJI SU PONUDILI GRATIS…?
  I?
  STO SE MOZE?
  MOZE SE-NE POTPISIVATI…?
  A,STVARNO…!
  Jebeno BI IM SE TREBALO MOCI STATI NA KRAJ…
  SIROTINJI se KRUH uzima IZ USTA,ZA SVE PODMETNUTE KOLACICE…!
  PROSLO JE VRIJEME KAD JE SIROTINJA ‘JELA KOLACE’…zaista!
  Dakle…
  TO NEEEEE SMIJE PROCI TEK TAKO…

 16. ya Avatar
  ya

  Ali,hebi ga…
  Iz nekog razloga-prolazi…
  Jer-U POLITICI TEKOMA,
  NE POSTOJI NACIN KOJI OMOGUCAVA TAKAV PRISTUP…
  da se moze ZALITI ZBOG TOGA-A,DA SE MOZE ZALBA RAZUMNO OBRAZLOZITI I NA KRAJU KRAJEVA-OPRAVDATI,I SVI SRETNI…
  uputa na ‘broj za zalbu’,cesto zvuci ovako:
  ‘PRISTUP BIRANOM BROJU PRIVREMENO NIJE DOPUSTEN…;))
  ZA DODATNE INFORMACIJE BIRAJTE…0-9000…’
  BLEBETANJE do BESKRAJA?
  To su cake-i mogu ih rijesiti SAMO UPORNI?;))…
  GLUHONIJEMI TEKOM PROTIV GLASA POTROSACA…
  I,driblaj…
  SVE NEKI GLUHONIJEMI UOKOLO-
  TO USTVARI NEEEMA VEZE SA A.GNOSTICIMA;))
  danas je MUDRA STAVKA i kod jednih i kod drugih:
  ‘SLUUUSAM TE,ali…NE OBRACAM PAZNJU.’,ehe…;))

 17. Bojan Avatar
  Bojan

  Vedrana on sad sjedi i lupa po klaviru. Može se sve rušit uokolo. Kao Neron. Ne gori Rim ali gori Hrvatima pod nogama.

 18. Branko Avatar
  Branko

  Vedrana verujem da si cula za Šeherzadu Delić, ako nisi pogledaj ovo:

  http://www.youtube.com/watch?v=T4i7Bcsp6W8

  1. damir Avatar
   damir

   Sve je to mogla od rijeci do rijeci izgovorit i ovim debilima u hrvatskom saboru.

 19. Jane Avatar
  Jane

  ….mislim da Crkvi ne smeta toliko rijec k… da se ukljuce u kampanju, vec tisuce i tisuce paketa dionica koje imaju od HT-a.

 20. angel Avatar
  angel

  Treba svima jebat mater.
  Danas sto god podpises
  TE IZJEBU
  A PRIJESEDNIK NAM JE KAO TELKA NJIME NETKO UPRAVLJA DALJINCEM
  PA NEMOJTE MU ZAMJERIT

 21. angel Avatar
  angel

  Politika je KURVA sto je pojebala naciju.
  HVALA SORTYU

 22. svjetlana bogdanovic Avatar
  svjetlana bogdanovic

  Izasli ste iz konteksta, nazalost, jer vam je matematika nepoznata (pogresan omjer izrecenog=los rezultat) trebali ste pokrenuti akciju iz svoje kuce, nauciti muza da urlice u slusalicu, jer vi to znate, a ne ovako braniti Hrvate….

 23. ljiljana raicevic Avatar
  ljiljana raicevic

  Ja ću ovo sve da kopiram, samo umjesto Hrvatska napisat cu Crna Gora, ama baš sve, ups…i ime pred$ednika moram promijeniti 🙂
  kako te volim
  Tvoja Ljiljana Raičević iz Titograda

 24. Josip Avatar
  Josip

  Zašto se se samo ht-a uhvatili, mislite da su drugi bolji i pošteniji. Reći ću vam iz svog iskustva da su svi u istom kurcu i samo gledaju di bi zajebali korisnika umjesto da bude obrnuto.

 25. D M Avatar
  D M

  Imas pravo Vedrana
  Samo sto bi ja rekao
  Da u textu ima vise tema od pisma
  NASEM IVI
  ima tu jebanja, crkve,
  Debele politike i slicno
  Sve si u pravu
  Ali mozes komotno napisat
  na svaku temu text
  Imas materijala
  Inace od nasih politicara
  Mozes ocekivat samo KURAC

 26. vinko tudić Avatar
  vinko tudić

  ja već 35 dana pričam sa ovim telefonoma oni neaju nikakav podatak da ga ja posjedujem ????? a nemaju podatak zato što su mi naplaili uređaj 398,00KN a trebali su samo 18KN.prilažem njihov odgovor ,meni nije jasan..a vama.
  prigovori@t.ht.hr
  23. srp (prije 2 dana)

  prima meni
  Poštovani gospodine Tudiću,

  zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju da detaljno provjerimo navode iz Vašeg prigovora te Vam u nastavku dostavljamo odgovor.

  Temeljem Vašeg prigovora u vezi kupovine uređaja uz aktivaciju ugovorne obveze za Vaš pretplatnički broj 099/6410-643, izvršili smo detaljnu provjeru baze podataka pokretne elektroničke komunikacijske mreže Hrvatskog Telekoma d.d. te je doneseno negativno rješenje, a u nastavku donosimo pojašnjenje.

  Provjerom je utvrđeno kako je dana 27. lipnja 2014. godine izvršena aktivacija ugovorne obveze na 24 mjeseca uz odabir tarifnog modela „Plan za surfanje L“ te ste ostvarili pogodnost kupnje uređaja HTC Desire 610 WHITE po povoljnijoj cijeni uz opciju kupovine uređaja na rate 40 kn/mj.

  Naposljetku, a nakon izvršene provjere te u kontaktu s ovlaštenim službama, utvrđeno je kako Vaš uređaj nije zaprimljen u Hrvatski Telekom d.d.

  Nadalje, ukoliko posjedujete dokaz ili informaciju o slanju mobilnog uređaja, molimo Vas da nam iste žurno dostavite, kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno pristupiti rješavanju nastale poteškoće.

  U nadi da smo ovim odgovorom pojasnili nastalu situaciju te da ste zadovoljni rješenjem Vašeg prigovora, srdačno Vas pozdravljamo.

  Sve Vaše HT usluge možete administrirati na jednom mjestu: http://moj.hrvatskitelekom.hr. U slučaju potrebe za dodatnim informacijama posjetite našu stranicu https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/pitanja-i-odgovori

  Aktivirajte E-račun! Izgledom identičan računu na papiru, a stiže uvijek na vrijeme e-mailom i na Moj Telekom portalu. Zaslužan za očuvanje šuma i smanjenje papirologije.
  Saznajte više na: https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/racuni/elektronicki-racun.

  Na ovaj odgovor imate pravo pritužbe Povjerenstvu za pritužbe u drugostupanjskom postupku putem Odjela za pozadinsku podršku, u roku 30 dana nakon primitka istog. Uložena pritužba ne odgađa plaćanje nespornog dijela računa, ukoliko isti nije podmiren.

  S poštovanjem

  Voditelj u Odjelu za pozadinsku podršku
  Ivana Vranić

  Hrvatski Telekom d.d.
  Odjel za pozadinsku podršku
  Adresa: p.p. 21, 10 020 Zagreb
  E-mail adresa: prigovori@t.ht.hr
  Facebook: http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom

  Ma da umreš od smija!!!!!

 27. nadja Avatar
  nadja

  Bravo!
  Ne znam nista o t-comu i nemam takvih iskustava ali cestitam na pogodjenoj opcoj situaciji,kao i uvijek, uostalom!

 28. rene Avatar
  rene

  mislim da u skladu sa telekomovom praksom i sa ovim lijepo sročenim blogom možda pošaljete kutiju sa stolicom na telekom, onako navedite da ste mislili da obavljaju i pretrage stolice, pošto se ionako bave svime i svačime

 29. Marijan Avatar
  Marijan

  Vedrana, hvala tvojim susjedima ili njihovom šefu, mene ovi Deutche sluge više ne zovu. Na svaki njihov poziv, svih tih Ivana, Filipa i inih, moj je odgovor uvijek: NEEEE !!! Na njihovo pitanje: Zašto? moj je odgovor UVIJEK: “ZATO JER KRADETE, A S LOPOVIMA NE SURAĐUJEM !!! Ako im to nije dovoljno, slijedilo je pojašnjenje: UKRALI STE MI PREKO 5.000,00 kn tako što ste mi naplatili usluge koje nisam koristio. Npr.: Internet prije no što ste me uključili, telefonske razgovore koje nisam obavio, max TV koji nisam koristio, filmoteku koju nisam znao niti upaliti jer nisam ni PIN imao.
  ZATO, U OVOM ŽIVOTU VIŠE NIKADA NEĆU IMATI NIKAKAV ODNOS SA T-com, A POSEBNO TO NEĆE BITI UGOVORNI ODNOS.
  Posebno sam popizdio kada sam shvatio da Mudrinić dijeli okolo dio novca koji mi je ukrai još se predstavlja kao humanitarac s mojim, meni ukradeni novcima.

  Hvala što si proširila istinu o T comu.

 30. siromah Avatar
  siromah

  Gdjo Rudan

  Neznam bas da Josipovica svrbi uho za navedene probleme

  A mislim da to znate i sami.
  A isto tako mislim da znate da je vrli odvjetnik Hanzekovic sad već skoro vlasnik EPH-a, i nositelj još dosta finih pozicija ujedno i član trilateralne komisije.

 31. bad.aim Avatar

  Josipović. Albino kripl kojem je najveći domet pojavit se na humanitarnom koncertu i u duetu z Baretom drkat po sintesajzeru. Jebeni fikus i guzičar. Jebem ti akedemsku zajednicu koje je on član. Introvertirani debil, niškorist koja nam živi na grbi. Kad vidim ovakvog kretena i njemu slične, a ima ih pun kurac zgubim volju za izać na izbore. Za kog da glasam! Pa kaj u ovoj državi nea niko normalan. Prčim ti Is’sa, izbor nam je fakat jeben.
  Kolinda – zajebi nismo na Bahamima.
  Holy – zgleda k’o kurac u latexu. Neb’ fala.
  Karamarko – Isusa ti ne. Prezime mi je preveć, o ostatku te nuspojave… Nope.
  Linić – zgleda k’o child molester
  Milanović – nadrkani egocentrik
  Čačić – govno, a ono smrdi pa bi ga radije zaobišo
  Josipović – ‘tard. Pitajte ga za ZAMP. Đubre nepodojeno.

  Skužil sam da je popis preeedugačak ali – you get d pikčr.

  Pozdraf…

 32. Nostradurus Zagrebački Avatar

  Ima li šanse da gospođa Rudan postane predsjednički kandidat? S obzirom na protukandidate, imate velike šanse.