Otvoreno pismo dečkima

Ćao, šupčine!

Napisat ću vam nešto što nikad niste ni čuli ni pročitali ni znali. Sve mi pametne žene mrzimo vas do pakla. Jebeno smeće, to ste vi.  Ne kažem da ne vladate svijetom, i ja bih da pripadam plemenu koje je fizički jače od onog drugog. Ne pripadam jačem plemenu, ali mržnja koju gajim, ne, ne, ne i NE, nisam jedina, prema vama veća je od zla koje vi činite ženama. Ma gdje bili, ma čime se bavili, ma kako dobro glumili.

Zlikovci jebeni. Mrzitelji žena. Pederčine, a ne homoseksualci. Tatini, tatini, ne mamini sinovi. TATINI! Ajmo redom.

Kad se rodite svi vam se vesele, majke, bake, strine, tetke, sestre, zato jer znaju da ćete kroz život proći manje pateći. Očevi su van sebe od sreće jer nastavljate njihovu \”lozu\” i onda kad im je ženu pojebao susjed. Svi to znaju osim njega.

Kad uđete u trinaestu ili četrnaestu normalno vam je svaku curicu uhvatiti za sisu, kad ste u muškom društvu, opaliti je po guzici, raširiti joj noge, ako bude sreće, pa je pojebati, en po en. Zato jer je ona jedna na deset i zato jer je \”kurva\” i zato jer ima sise i zato jer se one naziru kroz majicu i zato jer ima noge na koje je navukla tajice. Najžeće i najčešće jebete u ratu. Silujete tisuće nesretnica u ime Domovine, Slobode i Demokracije. A onda nakon rata za to dobivate ogromne mirovine.

Ako ste uspješni, tamo negdje u dvadesetoj, a uspješni ste jer vam je otac ili političar ili kriminalac, najčešće jedno i drugo, ili kardinal, jebete dečke za dušu, a cure jer ste, je li, \”normalni\”. I opet su to najčešće redaljke, ne želite se \”vezati\”, još ste mladi, sve su žene kurve, treba ih opaliti, baš ako se mora i platiti  pa potegnuti šlic. Dok jebete razmišljate o nogometašima i sigurni ste kako ona ispod ili iznad vas \”uživa\” jer ste fenomenalan jebač i imate fenomenalan kurac.

Dečki, poznajem žene, poznajem desetke tisuća žena svih generacija, reći ću vam nešto što ne znate i što nikad nećete čuti jer nema boljih glumica od vaših jebačica. Nema tog kurca, nema tog kurca koji ženi može učiniti ono što joj može učiniti dobar vibrator. Što nikako ne znači da nećemo, kad moramo, uzdisati \”ah\” i \”oh\” i \”ti si jebeno najbolji\”, ovo \”jebeno\” će nam pobjeći, pristojne žene ne smiju psovati, ali kad su, je li, od lude strasti izvan sebe, može i \”jebeno\”. I još vam nešto moram kasti, širite to ako vas volja, dok nas jebete jedva čekamo da svršite, da se dobro izribamo i odemo s prijateljicom na kavu, u šoping ili pogledati neki dobar film. BEZ VAS.

Udajemo se za vas, hvala bogu dragome, aleluja, aleluja, sve rjeđe, jer samo tako možemo preživjeti. Neke od nas su rodile, ove danas jedva da rađaju, pametnice moje, jer nam je neko rekao da je samo žena koja uz sebe ima dvoje deriščadi \”normalna\”. Ostale su \”kurve\”, \”jalovice\”, \”nesretnice\”, \”nerealizirane\”, \”trebale bi povećati sise\”, \”manje raditi\”, \”više izlaziti\”, NAĆI NEKOGA!

Dečki, među nama ili izvan nas, ništa od toga nama ženama ne treba. Najmanje djeca. Djeca nas izjedaju od dana začeća do naše smrti, a vi nas očevi najčešće ostavljate zbog djece. Djeca su vam teret, obaveza, u školi su glupa na vas, izvan škole agresivna na vas, drogiraju se, traže lovu…Sve vas to izluđuje pa tražite nešto mlađe, nešto manje živčano, nešto čemu koža na trbuhu ne visi, nešto što nosi svilene tange i silikonske sise i trepavice dlakave za popizdit i izbrijanu pičku. Vaša ofucana žena i majka vašeg djeteta ništa od toga ne nosi. Ona nosi vrećice iz marketa i to bi bilo to.

Alimentaciju ne plaćate ni kad ste jedan od \”najuglednijih\” hrvatskih intelektualaca i još ste na televiziji, jer je u vašoj percepciji alimentacija porez koji jadni muškarci plaćaju na glupost koju su učinili jedne noći u septembru.

Da, ovo sam zaboravila, svi mislite da ste fenomenalni jebači i da imate najveći kurac na svijetu samo ne znate što mu je svih ovih godina. Zašto svoje alatke uspoređujete sa onim što strši među nogama gorile? Što je sa crncima u pornićima u koje buljite, sa rukom među nogama, kad god nađete pola sata slobodnog vremena?

NISU SVI MUŠKARCI ISTI, čujem žene kako govore ogorčene ovim pismom, TI SI FRUSTRIRANA STARA BABA KOJOJ GODINAMA FALI KURAC, čujem vas dečke kako serete. Ni jedno ni drugo nije istina. Istina je da mi žene, zato jer nemamo love, jedino je lova moć, ne želimo sebi priznati da smo kukavice nespremne da vas odjebemo kao pasoš za \”sretan\” život i krenemo u životnu avanturu bez muža i bez djece. Što možete izgubiti, cure? Ja jesam stara ali nisam ni baba ni frustrirana, ja sam, za razliku od milijun žena na Kugli SLOBODNA. Jebe mi se što će muškarci misliti o meni jer živim od svoje love i dajem sebi pravo da pišem što mislim.

Zato me mrze sve jadne, sirote, neslobodne žene i svi muškarci. Žena mi je žao, a vama dečkima poručujem, jebite se. Jebite se! Jednom će doći dan kad će žene progledati, čini mi se da sviće, sve manje rađaju i sve češće žive same i \”nesretne\”.

A sad idem gledati film. Držim noge na stoliću, pijem pelinkovac, sudoper je pun, ručak je u nekom marketu, muža nema…Hahahaha. Koje ste vi budale, dečki. Mislite da jedna ovakva vještica i ne može imati muža. Imam muža. I on je u marketu.

Šupci, ne morate mi vi to govoriti. Znam da za napisati ovako opak tekst zaista treba imati… pičku?