Komentiraj me nježno

Sve se više hrvatskih velikih pera koja pišu za listove iz EPH kuće diže na zadnje noge kad krenu pisati o \”komentatorima\”. \”Komentatori\” su oni dripci koji na internetu anonimno i besramno pišu ono što zaista misle o autorima tekstova koje čitaju, o životu u Hrvatskoj, o političarima, političarkama, premijerki, predsjedniku, medijskim zvijezdama, sportašima, pjevačima i pjevačicama…

 Neko vrijeme na svašta su ispod svojih tekstova  nalijetala i najveća epehaovska pera koja o svemu imaju i stav i mišljenje i čija uvijek mora biti i prva i zadnja. \”Komentatore\”  izluđuju napuhane sveznalice  koje pljuju po svemu, svačemu i svakome samo na Pavića nekako uvijek zaborave.

Anonimci jednostavno ne vjeruju da je gospodin Pavić jedini djevac u kupleraju. Izluđeni, njegovi su se hipersenzibilni jurišnici dosjetili jadu. Zabranili su komentare ispod svojih tekstova. Pa ti, ruljo, vidi. Naravno da se anonimnoj, razuzdanoj gomili ne može lako stati na kraj. Internet je velik, ako ne mogu napisati što misle o nekom od epehaovskih velikana ispod njihovih tekstova to napišu negdje drugdje.

 U pravilu im postavljaju jedno jedino pitanje: zašto vam, gospodo, u ovoj zemlji punoj govana, o svakom govnu imate mišljenje, jedino Pavić ne smrdi? Što fali tom pitanju? Gdje je odgovor? Zato ja u Hrvatskoj kojom vladaju najgori kriminalci, razbojnici, izdajice, lopine svih kategorija nikad, baš nikad ne bih zabranila anonimne komentare.

Njihovi autori nemaju nikakve šanse da učine  onoliko zla koliko su nam  to  učinili zločinci sa imenom i prezimenom i novinari koji godinama tim istim kriminalcima čas puše kurac, zatim ih gurnu u blato, sjetimo se Sanadera, a svom vlasniku postojano vire iz guzice.

 Možda je prostački glas anonimnih komentatora samo glas prosvjeda nemoćnih?  Likovi koji godinama lupaju po tipkovnici kako im gazda kaže misle da su čitatelji i glupi i slijepi. ?! Najmanje što obespravljeni mogu učiniti jest da takva pera stalno šalju u kurac. Tužno je da sve češće nemaju pravo ni na to sitno, bezazleno zadovoljstvo.


Posted

in

by

Comments

15 responses to “Komentiraj me nježno”

 1. millica Avatar

  “Najmanje što obespravljeni mogu učiniti jest da takva pera stalno šalju u kurac. Tužno je da sve češće nemaju pravo ni na to sitno, bezazleno zadovoljstvo.”
  VISE NEGO PUN POGODAK.

 2. Tolja Avatar
  Tolja

  ……dize na zadnje noge…..ha, ha, ha…….e davno se ne nasmija ovako slatko.

 3. Brane Avatar
  Brane

  Vanredno vas volim čitati, jer su vaši komentari uistini takvi, da nisu samo za Hrvatsku nego i za širi svet. Ko da ste napisali na leđa nama – Slovencima!

 4. ivo Avatar
  ivo

  Ma da bi čovek reč relel. Samo….neznam u koji kurac vedrana misli, jer beskičmenjaci su obično i bez kurca i bez muda.

 5. Mario Avatar
  Mario

  Ma oni bace kost i onda se mi bokci potučemo na fejsu oko te kosti a oni i ne čitaju komentare, jebe se njima za naše komentare.

 6. cosanostra Avatar
  cosanostra

  vedrana ….nađi riješenje jebeš kritiziranje

 7. Nevenka Garagic Avatar

  Licno sam protiv anonimnosti…
  Neverovatno je sta se sve moze naci u anonimnim komentarima, no isti su ogledalo komentatora, mozda se nekad zastidi pred samim sobom (??).

 8. cosanostra Avatar
  cosanostra

  ma meni se to čiuni kao opuštanje….bolje da se tu ispuše nego da se tuče po gradu

 9. karlo Avatar

  Ah, najveća blagodat interneta: slobodno anonimno bezvezno lupetanje.

 10. cosanostra Avatar
  cosanostra

  @karlo….je tu smatraš i ovaj tvoj komentar????

 11. Stanko Vrazović Avatar
  Stanko Vrazović

  Puno sam razmišljao gledajući i slušajući naše političare, i naše i ostale, svetske političare. Tako lepo govore, upućuju nas u ono što oni rade, i ono što mi trebamo i moramo da radimo. Puno sam razmišljao, dali oni stvarno veruju u ono što govore. I misle da mi nemamo mozga ni pameti, pa treba da nam prenesu malo svoje pameti. I zaključio sam da oni stvarno, stvarno veruju u ono što govore. Ubedjeni su u to. Ako očekujete moj komentar, on je vrlo kratak. Blago njima, njihovo je carstvo nebesko.

 12. Ivan Avatar
  Ivan

  A koji si ti vrazicak, Stanko… Kakve mudrosti iz tebe ispadaju (osobito kad puuuuuuuuuuuuno razmisljas!). Otecete Rusi, covjece! Oni ti love… pametne, po cijelom svijetu. Pa ti opet razmisljaj? Uostalom, kako hoces? A nista ti ne bi bilo da malo prosetas unuke dunavskim kejom… I “provetris, malo te svoje misli. Izlude, bre, svet tim svojim genijalnostima”!

 13. Ivan Avatar
  Ivan

  Ivane, kritiziranje članaka i ideja komentatora je ok, ali vrijeđanje nije. Kontroliraj se.
  -admin

 14. ivan Avatar
  ivan

  Admin “Jebaca mrtvog konja”, javnih vjesanja, pljuvanja po zrtvama 11-og Septembra, atribuiranja francuskog predsjednika “madjarskim ciganom”, zagovornika bombardiranja New Yorka i Pariza… drzi “predavanja o kontroliranju”! Ma, dajte se kontrolirati… osobno.

 15. Jorja Avatar

  In the complicated world we live in, it’s good to find simple slouoitns.