KA & KO

Ispričat ću vam vic koji sam ispričala tisuću puta. Nema veze, on, po meni, baš sve govori o životu. Davno, davno, dok još nije bilo ni interneta ni seksa na svakom uglu dva su se mladića spremala za ples.

\"Konzum

Jedan je sebi među noge turnuo klip kukuruza. Drugi se začudio: \”Nisi normalan, čemu klip, meni se digne čim je taknem?\” \”Stari, ovo mi je ideja života. Mi plešemo, plešemo, stisnuti jedno uz drugo, ona osjeti klip, makne se i naleti na pravoga.\”

Naravno da kužite poruku. Mi građani Hrvatske već dvadeset godina bježimo…Ne, ne bježimo od klipa, bježimo od pravoga pa nalijećemo na pravoga. Nema šanse da danas u Hrvatskoj pobjegneš od Vlade, multinacionalki, Crkve, banaka i Konzuma.

Ovaj najnoviji rat koji se vodi oko seksualnog odgoja u školi samo je zajebavanje nemoćnih. Vlada nam, ratujući sa Crkvom oko prava da dječica u dvanaestoj saznaju što je drkanje, uvaljuje skuplji kruh i mlijeko, baca u bijedu učitelje, diže plaće svojim razbojnicima.

Crkva, boreći se za čednost nacije, skriva svoje pravo lice. Lice pohlepnika, pedofila, silovatelja, pedera, šminkera, bešćutnika, licemjera.

Kamo da od pravoga i pravoga pobjegne žrtva? Siromašni, mali čovjek koji jednako kao i papa drka od svoje dvanaeste ali se njemu od toga suši kičma a papinoj se kičmi baš ništa ne dešava?  Trk u Konzum. Robovi samo tamo mogu naći sreću. Kupiti salatu \”na akciji\”, meso, \”na akciji\”, orhideju sa jednim cvijetom na suhoj grani, također \”na akciji\”.

Nema šanse da će Država ikad pozvati na odgovornost vlasnika Konzuma, u daljnjem tekstu KO, zbog neplaćanja računa i bijednog tretiranja radnika. Nema šanse da će Država ikad prestati plaćati Kaptolu, u daljnjem tekstu KA.  KA & KO drže nas za vrat.

KO nas davi svojim \”akcijama\” i bonovima koje neki sretnici dobivaju umjesto plaće. KA, jedna od naopakijih multinacionalki, uporno nam želi zagaditi jedino zadovoljstvo na koje je sirotinja oduvijek mislila da ima pravo, seks.

KA zna da ćemo se mi torbati onako kako želimo bez obzira na njihove naputke. Neki će, svršavajući bez prstena na ruci imati osjećaj krivce. Većina će cijediti spermu u kondom totalno opušteno jer vidi što rade jebači u mantijama ili, sve češće, skupim odijelima.

Jebu djevojčice i dječake, ni jedna guzičica nije im mrska, ubiru harač gdje god stignu, bez izdavanja računa, bez direktnog kontakta sa upravom prihoda, za njih važe samo nebeski zakoni.

I, gdje je izlaz?  Zapaliti  KA & KO?

Ako neki od nas misle da ćemo tako i KA i KO poslati u kurac, pri kraju teksta ku, jako se varamo. Strpimo se još malo, čemu žurba? Za godinu, dvije ili deset naše će biti carstvo nebesko.


20 Comments

 1. Предраг Мартиновић
 2. Muhamed
 3. Shorty
 4. Slaviša Vajner-Čiča
 5. Andro Mošić
 6. jovan martinović
 7. Domagoj Bogoljub
 8. ana
 9. Kira
 10. prolaznik
 11. zvezdana tiljak
 12. malte
 13. glas razuma
 14. Običan čitalac
 15. Mimi
 16. Miki Maus
 17. Ne brisi me
 18. Mimi