Juri li Milanović na motoru?

Strašno je biti javna osoba: glumac, glumica, političar, borkinja protiv pedera i lezbi… Obično si ljudsko biće, lažljivo, kradljivo, a u javnosti i medijima moraš biti svetac ili svetica kojoj u ormaru ne visi baš ni jedan kostur.

Mogu li političari biti sveci? Teško. Moćan muškarac, ma kako neugledan bio, sjetimo se francuskog predsjednika Hollandea, za žene je neodoljivi mužjak. Nema veze što mu je tintara prekrivena rijetkom, obojenom kosom, mišića nigdje, šarma još manje… Ljepotice, čim ga vide, padaju na leđa. Njegovu ljubavnicu, glumicu Julie Gayet, ovlažila je Hollandeova funkcija.

Mora da je stresno biti predsjednik države, živjeti sa ženom na koju ti se odavno ne diže a pred tobom leže ljepotice svih boja i preklinju, stavi mi ga, predsjedniče! Mediji, besramni svjedoci besramne stvarnosti žive od fotki na kojima ocvali predsjednik na motoru juri prema svojoj dragoj. Ah, urla narod, zabij ga, Hollande!

Takva jedna fotka otromboljenog Francoisa na noge je digla Francusku a onda i čitav svijet. S pravom. Imati ljubavnicu, tajno, a biti predsjednik države, u \”civiliziranom\” je svijetu službeno neprihvatljivo onako kako bi nekad bilo neprihvatljivo uhvatiti Majku Terezu u klinču sa petnestogodišnjim tamnoputim klincem u zabačenom dijelu Kalkute.

Doduše, to bi bio veći grijeh. Kad se sa ljubavnikom tajno jebe ženska javna to je kurvanje. Kad se sa ljubavnicom tajno jebe muški javni to je svjetlanje obraza nacije. Zato žene političarke rijetko jašu motore.

Hollande koji više ne kreše tajno pao je u zaborav. Srećom, danas čitam, Obama je u ljubavnoj vezi sa Beyonce. Kako super! Šef najjače zemlje na svijetu samo je obični motociklist. To su bili i njegovi prethodnici, pokojni Kennedy i živi Clinton. Neki dan je objavljeno kako je Clinton, dok je bio šef, telefonski naredio poznatoj glumici da mu dođe među predsjedničke noge. Sirotica je to učinila.

Da li se svijet uopće mijenja? Nekad su carevi jašući konja ili sjedeći u kočiji obilazili svoja carstva, onda bi pokraj nekog stoga sijena ugledali trinaestogodišnju djevicu, dali je oprati pa obeščastili. Otkako ima careva ima više ili manje sretnih ljubavnica. Supruge najvećih jebača u povijesti u tu istu povijest ulaze kao samozatajne paćenice ili sirotice koje će muž, kad ih potroši, dati krvniku da im odreže glave.

Vraćam se Obami. Ameri su demantirali da njihov suhonjavi predsjednik tuca prekrasnu Beyonce. Ona je samo njegova prijateljica koja dobro pjeva. Dok čitam o ljubavnom životu stranih predsjednika država ne mogu da ne bacim oko na naše portale. Vrište kako je i naš premijer u trendu.

Navodno, žena ga je šutnula? Navodno, komad mu je trudan? Navodno, to ne traje od jučer… Navodno? Jebeš navodno! Ako je to istina, daj bože, Hrvatska će preko noći ući u savez sa Francuskom i, ako je točno ono sa Obamom, Amerikom. Kad ćemo doznati istinu? Da li Milanović juri na motoru ili se doma, učeći latinski, priprema za javne nastupe?

Šutnja hrvatskih ozbiljnih medija ubija u meni svaku životnu radost. Nedavno sam čula da ima dečka sin gospođe koja je ognjem i mačem krenula na hrvatske pedere. Ako je to istina, koliko možemo vjerovati ženi koja bi zatukla naše sinove pedere a svoga voli iako joj nikad sa ženom neće osvanuti na crkvenom pragu?

Opsjednuta sam Hrvatskom. Baš me briga za Francusku, ne palim se ni na Obamu. Ali… Ne znam što bih na svijetu dala kad bi naši mediji objavili intervju sa sinom one gospe i pitali Milanovića, gospodine premijeru, stavljate li kacigu na glavu?

foto: Patrick Hui

15 Comments

 1. Sale 11.02.2014
 2. Rosa Munda 12.02.2014
 3. Vanja 12.02.2014
 4. Miki Maus 12.02.2014
  • promatrac 13.02.2014
   • Miki Maus 14.02.2014
    • promatrac 14.02.2014
    • Miki Maus 15.02.2014
 5. Miki Maus 12.02.2014
  • Mungos 13.02.2014
  • promatrac 15.02.2014
   • Miki Maus 16.02.2014
 6. Dadad 13.02.2014
 7. lili 14.02.2014