Ja nisam normalna

Neki luđaci znaju da su ludi ali nam to ne pomaže. Detektirati što je normalno u današnjem svijetu, mislim na Zapad, sve osim Zapada se ne računa, jako je jednostavno.

Normalni su ludi za homoseksualcima i njihovim paradama. Svi oni koji misle da na ovome svijetu ima još ugroženih skupina, to su beskućnici, izbjeglice, samohrane majke, gladni starci, napuštena djeca, zlostavljane žene, nezaposleni, radnici koji rade na crno…, bolesnici su kojima treba stručna pomoć. Kad normalan čovjek uzme u ruke novine ili skoči na jedan od portala a ne svrši na fotku razdraganih homoseksualaca koji mu mašu zastavicama duginih boja znači da pati od seksualne disfunkcije.

Na što se još mi na Zapadu moramo paliti? Holokaust. Svi moramo znati koliko je milijuna Židova ubio Hitler, neću vam reći brojku jer je znate. Pobijene Cigane civilizirani zapadnjak nikad nije brojio. Jasno nam mora biti i da u svijetu raste mržnja prema Židovima, ona se zove anisemitizam. Nema mnogo službenih antisemita na listama antisemita jer ipak na ovome svijetu nema mnogo totalnih luđaka.

Kako detektirati antisemitu ili antisemiticu? Luđaci i luđakinje toga tipa znaju spomenuti kako je Gaza koncentracijski logor a izraelska se vlada ponaša poput Hitlera. Neke novine koje uređuju psihopate ovih su dana objavile da ima mnogo Židova koji su protiv masakra Palestinaca, čak su i pripadnici izraelskih elitnih borbenih jedinica odbili napadati Gazu…Kužite? Ti bolesnici neće dugo sjediti u svojim redakcijama. Da li će te antisemite pobiti plinom ili ručno još se ne zna.

Redakcija \”Novog lista\” će sigurno zbog ovog teksta biti spaljena: \”Međunarodnu medijsku pozornost privuklo je i otvoreno pismo koje je potpisalo 40 preživjelih židovskih žrtava Holokausta i 287 njihovih potomaka. U pismu koje je objavio New York Times, 23. kolovoza 2014., uz ostalo piše:\’Nedvosmisleno osuđujemo pokolj Palestinaca u Gazi i trajnu okupaciju i kolonizaciju povijesne Palestine. Pozivamo na hitan prekid opsade i blokade Gaze. Pozivamo na puni gospodarski, kulturni i akademski bojkot Izraela.\’ Gospođa Edith Bell, zatočenica koncentracijskih logora, aktivistica za ljudska prava i potpisnica navedenog pisma, od počinitelja ratnih zločina zahtijeva:\’Ne ubijajte u moje ime.\’ Potpisnici pisma optužuju Izrael za genocid u Gazi i zahtijevaju da se Amerika i Izrael pozovu na odgovornost.\”

Luđaci i luđakinje ne vole američku politiku. Misle da je Obama lutak na koncu planetarnih zločinaca. Diljem svijeta ubija starce, nemoćne, bolesne, uvijek u najboljoj namjeri. Treba divljacima pokazati koje će ih akcije učiniti civiliziranima: moraju prepustiti Amerikancima sve ono što su nekad zvali svojim. More, jezera, rijeke, nebo, naftu, plin, mladiće i cure u punoj snazi koji će s pjesmom na usnama krenuti u neki od medernih iraka ili, ovih dana, trendi Siriju.

Ima još. Današnji luđaci ne misle da je Putin gori od Obame. Ne baš često ali ipak znaju postaviti pitanje zašto je Putin, kad krene na Ukrajinu, Hitler, a kad Obama na zemlju po svom izboru pošalje letjelice bez pilota borac za narodna prava?

Ovo što sam napisala odnosi se na definiciju planetarnih luđaka i luđakinja. Ta sam. Postoje i oni lokalni. I ta sam. Primjerice, živiš u Hrvatskoj a u toku dana bar trideset puta ne urlikneš sveto ime Marin Čilić. Ako, ne daj bože, negdje izvan zidina dobro čuvane ludnice spomeneš činjenicu da je Marin rođen u Međugorju, gradiću koji se nalazi izvan Hrvatske, preciznije u BiH, da je sve postigao bez pomoći Hrvatske, da ne živi u Hrvatskoj, da mi nismo njegovi a on nije naš…Neka ti Bog pomogne. Za normalne Hrvate i Hrvatice Marin Čilić je HRVATSKA. Nas koji tako ne mislimo strpat će u koncentracijske logore.

Ovo je tekst opake luđakinje, trenutno na slobodi. Molim sve koji znaju moju adresu da je ne otkrivaju. Bojim se da me normalni ne zgrabe za ludi vrat.


39 Comments

 1. PEDJO
 2. mira
 3. Marija
 4. mira
 5. Golub
 6. sasko
 7. mara
 8. andrew
 9. andrew
  • diamond girl
  • jeg
  • S.Kostić
 10. prke
 11. Nataša Gajić
 12. Milomir
 13. lana
 14. Suzana Mara
 15. diamond girl
 16. Maja Ristić
 17. Gradimir
 18. ya
 19. ya
 20. Zora
 21. Marko
 22. Jelena Zagorčić
  • Milorad
 23. slavica iz SA
  • Miki Maus
 24. Mimi-Mini
 25. slavica iz SA
 26. milanogr
 27. Bobby Fankhauser
 28. Vanja
 29. Bobby Fankhauser
 30. Robert
 31. Popara

Ja nisam normalna

Neki luđaci znaju da su ludi ali nam to ne pomaže. Detektirati što je normalno u današnjem svijetu, mislim na Zapad, sve osim Zapada se ne računa, jako je jednostavno.