Hrvati su pristojni

Nikad mi neće biti jasno zašto su Hrvatice i Hrvati bolesno pristojni. Nema govna što ga oni neće progutati bez riječi prosvjeda. Dapače, cijela nacija svršava dok joj ga gadovi bez gela turaju u guzicu.

Sad ćete reći da se ponavljam i da sam dosadna. Još jedan dokaz moje teze. Ja ću ipak ponoviti. Djeca u zagrebačkim vrtićima uz blagoslov Milana Bandića koji godinama govori o sebi u trećem licu, ni to vam ne smeta, imaju pravo dnevno pojesti devet kuna. Doručak, ručak, marenda, večera… Devet kuna.

Da smo normalan narod Milan Bandić nikad ne bi došao kao gost ni u jedan teve dnevnik, roditelji malih Zagrepčanki i Zagrepčana negdje bi ga dočekali i upitali za junačko zdravlje, da živimo u normalnoj zemlji takav jedan nikad ne bi bio gradonačelnik glavnog grada. Da jesmo kakvi nismo građani Zagreba bi na cesti urlajući tražili smjenu čudovišta koje im djecu mori glađu. Ali, mi smo pristojni. Jebe se nama što naša djeca crkavaju. Tako žele Bog i Bandićeva partija.

Da smo nepristojan narod netko bi, i opet se ponavljam ali to je zato što se vi ne mijenjate, postavio pitanje Petrovu, šefu Mosta, kako se usuđuje potrošiti stotinjak tisuća naših kuna da bi vikendom mogao u pratnji čuvara otići u Metković i tamo se poigrati sa svojom djecom. Zašto pristojni Hrvati baš nikad pa ni onda ne popizde. Taj Petrov sebe drži inkarnacijom sveca, borcem samo za naše dobro da bi istovremeno nemilice trošio brdo love koje mu nije ćaća ostavio.

Nitko se ne uzbuđuje ni zbog bahatog Milanovića koji čekićem po glavi mlati jastoge i sve to zalijeva šampanjcem. Njegova žena roditeljima predebele hrvatske djece preporučuje da se hrane skupim, crnim kruhom koji se može rezati \”na tanke kriške\” pa će dulje trajati.

Tko bi mogao nabrojiti sve hadezeovske zločine? Lažljivci, manipulatori, lopovi, plagijatori, besramnici, preljubnici… Uzalud. Njima ništa nije sveto a njihovim biračima su oni sveci ma koliko njihovi zločini bili zastrašujući.

Što reći o Crkvi u Hrvata? Jedino o čemu brinu je lova i kontrola hrvatskih pički. Sve se moramo jebati samo u braku, samo sa Božjim imenom na usminama i samo ako nakon jebanja iz nas izađe nešto što ćemo krstiti, pričestiti, oženiti, udati… I za to popu platiti.

Ako to naše nešto dok je malo pojebe pop snažno će proraditi naša hrvatska šutnja. Krvavu riticu svoga djeteta tumačit ćemo kao volju Božju i ni na kraj pameti nam neće pasti odrezati popu jaja.

Šutimo, šutimo, šutimo, šutimo. Popizdimo samo onda kad netko o nama napiše tekst pa onda taj netko ili, ne daj bože, ta neka u tekstu spomene \”kurac\”, \”pička\”, \”jebanje\”… U Lijepoj Našoj riječi su grijeh a zločini prema narodu elementarna nepogoda.

Pa kad je tako, jebite se, Hrvatice i Hrvati. Nek vam ga guraju u dupe, znam da je dupe srpska riječ, iz dana u dan, iz godine u godinu, iz desetljeća u desetljeće, iz stoljeća u stoljeće.

Zašto sam napisala ovaj tekst? Pravo pitanje. Bit ću iskrena. Zato jer sam na jednoj televiziji zbog svog \”najzločestijeg jezika u Hrvata\” strpana u ekipu \”najkontroverznijih Hrvata i Hrvatica\”, moje se ime spominje uz Horvatinčićevo.?! Jebote, jebote, jebote! Ja i Horvatinčić?

Ista televizija neće ni riječ objaviti kako će u Splitu biti organizirana izložba našeg oružja pod pokroviteljstvom američke vlade i NATO pakta i kako ćemo na taj način objaviti svijetu kako namjeravamo ubijati ljude na lokaciji koju NATO odabere. Šutimo, šutimo, šutimo.

Kad uz blagoslov Amera negdje pobijemo tisuću ljudi pa kad pukne bomba nasred Straduna vrištat ćemo do neba jer čak ni pristojni Hrvati ne vole gledati svoju mrtvu djecu. Sve će ostati na vrištanju, plaču i pogrebima koje ćemo platiti.

Pomiješala sam kruške i jabuke, NATO i zagrebačku djecu, Petrova i popove silovatelje, Milanovićevu suprugu i zločinačku organizaciju. Tekst nema ni repa ni glave?

Ima, ima. Probudite se, hrvatske budale. Zločinci nam rade o glavi. Za koji kurac šutite? Ma, stvarno se jebite! Vas smeta \”za koji kurac\” a ne činjenica da krvarite.

Ma, vama stvarno pomoći nema.