Hloverka je ipak sjela

Pred mjesec dana gospođa Hloverka Novak Srzić pokušala je, da bi popravila položaj svoje kuće, sjesti u krilo gospodinu ministru financija Šukeru. Trenutak ili dva prije nego ga je zagrlila oko bikovskoga vrata krhka gospođa je izgovorila:\”Komercijalno? Želite da ja sad počnem raditi komercijalno?\”

Digla se sa stolca pa uputila prema moćnom hrvatskom mužu i mužjaku ali ju je on, uznemiren, odbio riječima:\”Vaše je ponašanje odraz stanja i ponašanja u ovoj kući.\” Što je gospodin ministar Šuker želio reći? Što je gospođa Hloverka željela učiniti?

Ministar nije bio jasan ali smo gospođu Novak-Srzić razumjeli. Ona je bila spremna ne samo sjesti u krilo onom ministru nego i napraviti korak dalje. Svi koji smo gledali filmove u kojima gospodične mušterijama sjedaju u krilo znamo kako to završi. Uvijek mrljom na hlačama dotičnoga gospodina.

Ministar Šuker, one noći u onom Otvorenom, nije bio spreman svršiti pred čitavom nacijom, u njegovim godinama to je i razumljivo. Ni kilogrami koje nosi ne idu mu na ruku. Iako…Položaj koji mu je predložila ljupka Novak-Srzić jedini je mogući položaj koji bi mogao usrećiti ministra.

S jedne strane laka ženska koja ga neće pritiskati, s druge strane krupno tijelo koje se, s obzirom na tlak, povećane masnoće i visok šećer ne smije previše uznemiriti. Pa ipak, ostali smo uskraćeni za jednu mrlju.

Hvala bogu, danas je sve došlo na svoje. Gospođa Novak-Srzić spasila je svoju kuću od propasti, postala je direktorica programa. Gdje se dogodio susret? Koliko je trajao? Da li je gospođa Novak-Srzić lažno vrištala, osamdeset posto žena glumi orgazam? Kako se osjećao gospodin Šuker…

Tko zna da li ćemo ikad saznati? Gospođa Novak-Srzić je dama, zato šuti. Da se bar javi gospodin Šuker? Gledali smo samo peting, zaslužili smo više. A možda bismo morali biti strpljivi. Javit će se gospodin Šuker. Kad mu vrate hlače iz kemijske čistionice.


Posted

in

by

Comments

One response to “Hloverka je ipak sjela”

 1. boltek Avatar
  boltek

  Božek dragi kaj smo do toga došli?
  Kak uopće razmatrate kaj bi se dogodilo da je Hlo sjela Šukiju u krilo? Niš. V debelog prasca vse krajši rep. Kaj misliš Vedranica kaj bi se dogodilo da je Šuki sjel u krilo Hlverki? Opet bi ostala fleka, ali s druge strane hlača. To da je Hlo sjela na Šukija podsjeća me na ono kad je vrabac prašil kobilu.
  Mene više muči kam je jučer sjela naša dična Hlo.
  Onaj Čo mona od Šukija zna kak umiriti Hloverku.
  Videl bi je njega u klinču sa gospođom Pusić. Pokazala bi ona njemu ( da nema kamera) gdje pes pizdu nosi.
  A bogec Šuki izgleda poput srednjevjekovnog biskupa.
  I sad nam je hlo direktorica programa na našoj javnoj kući, pardon televiziji.
  Vedrana ti imaš žnjore. Daj ispitaj kaj se meni Bolteku more dogoditi ako prestanem plaćati TV pristojbu. Nemam love za digitalku imam još starog ” Rudi Čajavec” . Televizija mi bez mog pitanja ukida analogni signal i sad bum videl brus. A plačati moram. Kaj ja Vedranica plačam? Signal, TV aparat, a HT + mi je kodiran. Vele da buju mi i Čajevca zapečatili.
  Kaj morti znaš gde ima televizor s brisačima. Ne vidim niš kak moj sused Franc pljuje po televizoru kad vidi navedene spodobe.