Dva ovna na ekranu

Sinoć sam na Hrvatskoj teve gledala ona dva lika. S njima je bio i treći koji im je pomagao ispuniti test. O, mila majko? Jednome od njih pravila nisu bila jasna iako ih je treći sirotan uporno ponavljao.

Zašto sam gledala tu pizdariju? Kandidirala sam se na listi Sasvim male stranke, mislimo ući u Sabor, naravno da želim znati na koga mogu naletjeti u jednom od onih hodnika. Ako naletim na ovaj dvojac neka mi mi bog pomogne.

Šta oće ona dvojica? I jedan i drugi žele nas povesti u bolju budućnost, formalno pojedinačno a stvarno skupa jer im je netko od naših gospodara, pretpostavljam Ameri, poručio, majmuni, dosta zajebancije. Ili sredite zemlju tako da vaši klinci mogu ginuti za naše nafte u iracima i libijama ili idite u kurac. Neka se više nikad ne ponovi ona pizdarija sa popom iz Metkoviča.Baš su rekli Metkoviča, jebe se njima za č i ć.

Šta su dečki govorili? Jedan je naglasio da je išao u gimnaziju u centru Zagreba i još je dodao da je i onaj drugi išao u gimnaziju u centru Zagreba. Onaj treći im je rekao da su obojica poliglote, na što je onaj drugi nešto rekao na francuskom.

Onda su krenuli spominjati neke brojke i postotke a sve te brojke i postotke su nas morale uvjeriti kako će nam biti još bolje ako glasamo za jednoga od ona dva a ne, ne daj bože, za SMS.

Koja govna?! Koja napuhana govna?!!!!!!!! Jednom riječju nisu spomenuli glad u Hrvatskoj, Bandića koji zagrebačke vrtićare mori glađu, smiju pojeti DEVET kuna dnevno, nisu spomenuli ulogu Crkve u Hrvata, nisu rekli kad će odjebati Vatikan,kad će Bozaniću oduzeti dozvolu da se bavi ginekologijom, kad će građani izvući glave iz kontejnera…

Skužila sam, onaj dvojac nam je htio reći čiji je veći.

Ako im je to bio cilj zašto ga jedan drugome nisu sapunali pod tušem, mogao im se pridružiti i mali od kužine pa da glasači vide što je dečkima među nogama. Ovako…Imam snažan dojam da Hrvatsku iz kurca nikad neće izvući netko tko kurac nema. Ovi ga definitivno nemaju iako su išli u gimnaziju koja se nalazi u centru Zagreba i još su poliglote.

Želim reći, glasajte za SMS, glasajte za mene. Pojma nemam gdje se u Zagrebu nalazi gimnazija ali znam da će sve cure i svi dečki iz naše stranke imati čime mahati u Saboru.

Penis bonus pax in Sabor. Vidite, nije Milanović jedini koji lupa latinski.

Dva ovna na ekranu

Na našim su se ekranima sinoć ukazala dva mužja ka i siroče koje im je moralo pomoći da savladaju zadatak. Nimalo lak zadatak. Jedan od one dvojice morao nas je uvjeriti kako je baš on onaj pravi. Ništa vi ne brinite, vjerujte samo meni, jedino vas ja mogu izvući iz govana u koje sam vas uvalio ja i moji. Nije to bez logike.

Jebe se meni za njihovu logiku. Ni mrtva ih ne bih gledala da nisam na listi Sasvim male stranke, SMS-a, jedine stranke koja može nešto promijeniti jer dosad ništa nije usrala a to joj nije ni u program.