Crni Wimbledon

Organizatori najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu Wimbledona zabranili su ruskim i bjeloruskim tenisačima nastup na ovogodišnjem turniru “zbog ruske invazije na Ukrajinu”.

Je li ovako nešto itko mogao očekivati? Kakve veze imaju tenisači sa “ruskom invazijom na Ukrajinu”? Nikakve, naravno. Britanci su ti koji imaju strastvenu vezu sa “ruskom invazijom na Ukrajinu” pa u tom kontekstu žele Putina dodatno jebati. Sitnica, ali Britance, poznate po turbo osjetljivosti na ljudsku patnju, veseli.

Hvala bogu dragome da neki drugi organizatori sportskih turnira nisu bili tako senzibilni kad je britanski kralj Edward VIII. pušio kurčić Hitleru. Možda u to vrijeme nisu održavani turniri pa su zato britanski sportaši prošli lišo. Da je onda bilo kao danas britanski sportaši ne bi bili samo suspendirani, organizatori bi ih, postupajući u skladu s britanskim pravilima i uzimajući u obzir Edwardov zločin, pobili.

Pušiti Hitleru onako kako je to Edward radio je zločin zbog koga je davno Britancima trebalo zabraniti  organiziranje bilo kakvih turnira. Britanska je povijest toliko prljava da bi za žrtve njihove politike, diljem svijeta, bio pravi spas da se Britaniju ogradi bodljikavom žicom i organizira masovne skupove na kojima će se njihovi sportaši lupati u prsa i urlati: “Mea Culpa, Mea Culpa“ ma koliko, siročići, ne bili krivi za zločine svojih kraljeva, pokvarenih političara i političarki i silovatelja princa Andrewa.

Kad smo već kod Andrewa, kraljičinog najdražeg sinčića, treba naglasiti kako ga ni jedan britanski sud nije osudio. Jebanje maloljetnice nema veze s Ukrajinom. Možemo li, poznajući britansku povijest, sa sigurnošću reći da baš silovatelj Princ Veseljko neće pobjedniku Wimbledona uručiti veliki, metalni lonac koga će pred kamerama ljubiti neki nerus i jedna nebjeloruskinja?

Ne bih se usudila pomisliti da silovatelju za koga znamo da se jako znoji dok jebe djevojčicu, tako je rekla ona gospođa, to ne bude prvi javni nastup sad kad je “nevinost” pred američkim sudom kupio za desetak milijuna funti. Jebača treba rehabilitirati. On je princ koji nema nikakve veze s Putinom. S Hitlerom ima, ali to u Britaniji nikad nije bio grijeh.

Neki se, možda, pitaju zašto svjetski tenisači i tenisačice šute? Današnji tenisači i tenisačice nisu ljudska bića. Oni su meso koje više ili manje vješto maše svojim udovima. Oni su Lacoste, Nike, Adidas… Trčeće reklame. Jebe se reklamama za principe. Njihove udove pokreće lova.

Sve mi je jasno, ipak mi se riga. I opet na Zapadu ništa novo.