Ćiro, majstore!

Blažena su bila ona vremena kad su Ameri srušili Blizance, pobili nekoliko tisuća Amera u Njujorku, od toga učinili frku do neba a onda, u ime mira, pravde i slobode krenuli jebati, Irak, Afganistan…

Tada su još držali do forme i uvijek za svoj pohod na \”divljake\” tražili alibi. Amerika, nekad obećana zemlja, danas proizvodi samo oružje i dugove pa je sasvim logično da svoje osiromašenim uranom obogaćene bombe mora negdje istresti, popišati se na \”talibane\” diljem svijeta, \”osloboditi\” Libiju od nafte a Libijce od života.

\"Ćiro
Ona prvi put u svojoj povijesti svijetu ne \”objašnjava\” zašto kreće u najnovija klanja. U Libiju je zajedno sa Francuskom i ostalim \”demokratama\”ušetala bez riječi objašnjenja .

Pretvorila ju je u prah, pepeo i krv pazeći da leševima domorodaca ne zapuši izvore nafte. Godinama Ameri bruse noževe, oštre zube i pripremaju bombe kojima će Iran pretvoriti u \”civiliziranu i demokratsku zemlju\”.

Ali kako Mahmudu Ahmadinedžadu prerezati grlo pa to prenositi uživo? Čovjek je žilav iako se i njemu imputira isto što i Sadamu čije smo smaknuće, kako bi rekao Ćiro Blažević, trenutno u Teheranu, imali privilegiju gledati uživo.

Taj Mahmud, naravno, danju i noću sastavlja atomsku bombu kojom će uništiti Ameriku i Izrael.  Amere? Kako? Oni imaju više bombi. Izrael? Kako? I on ima atomsku bombu.

 Elem, kad bi Iran i imao atomsku bombu samo bi se malo efikasnije mogao braniti od susjeda koji imaju bombu. Ali, Iran još uvijek nema atomsku bombu, s tim se svi slažu. Nije je imao ni Irak u svoje vrijeme pa se onaj Sadam ipak zanjihao. Zašto onda Ameri i njihovi evropski krvavi pajdaši ostaju doma?

 Odgovor je vrlo jednostavan. Zato što je svim tim vjekovnim borcima za naftu Kina rekla, odjebite, gospodo. Ameri su se mogli zajebavati sa Gadafijem, Sadamom i tko bi mogao nabrojiti sve ostale, ali Kina…

Ona je najtvrđi orah na kugli zemaljskoj i jedini koji može Amerima reći, smirite hormone, dečki. A kako dečki ni uz najbolju volju ne mogu smiriti hormone krenuli su na svoju sluškinju Evropu koja im ga je pušila i pušit će im ga dovijeka i na sve teme.

Od prvog srpnja Evropa ne smije iz Irana uvesti ni kap nafte. Toliko danas iz Bruxellesa. S posebnim je zadovoljstvom za tu historijsku odluku zapištao i naš hrvatski glasić. Od jučer ćemo, hvala Bogu i mi širom otvarati usta za američku i evropsku slobodoljubivu i demokratsku spermu.

 A o čem se, zapravo, radi? Što će se nama običnim smrtnicima dogoditi nakon \”embarga\” koji će svijet sačuvati od iranske atomske bombe? Poskupjet će nafta, s naftom i sve ostalo, a američki i evropski razbojnici će po tko zna koji put zaraditi na sirotinji koju nitko ništa ne pita.

Žao mi je što će mi poskupljenje nafte pretvoriti život u pakao a s druge strane…Stvarno mi se više riga gledati Amere i njihove saveznike, tu su i naši dečki, kako upadaju u stranu zemlju, bacaju bombe na djecu, starcima režu vratove, pišaju po leševima, siluju djevojčice, vješaju nesretnike, kolju starce…

Kruh će mi biti skuplji i benzin i struja i voda ali…Nadam se da moji susjedi više neće pod američkom i evropskom zastavom klati djecu samo zato jer im očevi nose turbane ii žive u zemlji koja ima naftu.

 Slažem se s Ćirom Blaževićem, Irancima treba atomska bomba.

 


38 Comments

 1. Mira
 2. Marijan
 3. Nena
 4. saschaaleksander
 5. zemlja čudesa
 6. Merkur
 7. Merkur
 8. Sladjana
 9. poncije
 10. ivan
 11. ja
 12. Zdravko
 13. Fanny
 14. Mia
 15. aleksandar
 16. nera
 17. Milan
 18. REALAN
 19. Robi
 20. Dragan Saponjic
 21. Chic
 22. Marko Paprikashovic
 23. Mirsad
 24. Modesty
 25. OBPISL
 26. ivan
 27. Teeea
 28. jaca VA
 29. Jelena Perovic
 30. smartlady
 31. hasan
 32. tešnjak
 33. tešnjak
 34. jaskic hifo
 35. lubrikator