funta

Živio Karlo Neki

Nikad ja nisam imala nešto protiv kraljice Elizabete. Za mene je ona desetljećima bila žena koja je predstavljala lopovsku naciju. Sve ostalo oko nje bile su “simpatične” anegdote.

Ovo “naciju” sam pretjerala. “Naciji”, kako njezinoj tako i mojoj, već stoljećima ne cvatu ruže. Pokojnica je predstavljala zločinačku ekipu koja se jest brzo kotila, ali još uvijek svi žive u dvorcima i ne rade ništa. Loču, žderu, glade pse i konje i jebu sve koje mogu kupiti, a sve mogu kupiti.

Elizabetin praprapra nešto bio je kralj koji je pobio svoje žene jer mu nisu mogle roditi živo dijete. Osmi je bolovao od sifilisa. Brat njenog oca, onaj koji je abdicirao zbog “ljubavi”, bio je lud za Hitlerom. Njegova žena za muškarcima. Čitala sam da je zanat ispekla u nekom bordelu, naučila je kako pipicom hvatati igle sa stola.

Nevjerojatno je koliko je veliku ulogu igrala pička u Elizabetinoj zločinačkoj ekipi. Digresija. Super mi je da su Englezi upravo danas krenuli s pripremama za Karlov pogreb. Akcija ima kodno ime Most Neki. Nadam se da će Milanoviću, kad Karlo rikne, britanski mediji napisati pravo ime. Na ovom su se zajebali.

Vraćam se na ulogu pičke u Firmi. Ovaj Karlo je od mladosti bio lud za Kamilom koja je danas kraljica. Ta Kamila nije bila kraljevskoga roda, a nije bila ni djevica kad je Karlo Neki na nju bacio oko. Ništa od ženidbe. Mama i tata zabranili. Onda se ona udala za jebežljivog lorda koji je istovremeno jebao i nju i sestru Karla Nekoga, Ana se zove.

Pokojna Dijana, majka djece Karla Nekoga, bila je plemenitoga roda i djevica, ali je Karlo Neki volio Kamilu. Dijanu je varao s Kamilom i još nekom. Čitam da je ta druga preminula. Vidjela fotke. Bila je zgodna ženska. Kamilu je Dijana zvala Rotvajler jer je bila ružna. Živjela Kamila! Ona je svim ženama modernoga doba koje nemaju love za silikonske sise, guzicu, usne i liposukciju živi dokaz, nije sve u ljepoti. Ima nešto i u pički.

Zato joj je ovaj Karlo Neki preko telefona govorio da bi volio biti njezin tampon. Da je pametan ništa joj ne bi govorio jer je netko sve snimio i objavio. Jebeni paparaci ili jebene tajne službe koje su Karla Nekoga htjele prikazati kao kretena. On to nije.

Kako znam? Da je idiot ne bi od Arapa uzimao kofere pune dolara za neku od svojih organizacija koje, naravno, ulažu u zaštitu okoline i pomaganje potrebitima. Njegov najstariji sin Vili, budući Vili Neki, “težak” je devet milijardi funti. Pitam se bi li uopće na svijetu bilo sirotinje kad bi se Karlo Neki, Vili Neki i ostali njima slični odrekli majušnog dijela onoga što su pokrali? Ne bi!

Što reći o jednom od sinova pokojne Lilibet koji je silovanoj curi, bila je maloljetna kad ju je kresnuo, morao platiti 11 milijuna funti odštete? Jesam rekla? U toj horor familiji stalna samo pička jest. Mama je sinu dala lovu, oduzela mu titule, siročiću, pa je na pogrebu bio u odijelu, ne u uniformi, ili je bio u uniformi, ne u odijelu, nisam baš dobro pratila.

Ma, kad malo bolje pogledamo, mi obični, nas nekih devet milijardi, nije ni tim Elizabetinima bilo lako. Zamislite kad im je njezin najmlađi unuk rekao: “Pogodite tko dolazi na večeru?” Glumica. Razvedena. CRNKINJA! A nonić, Elizabetin muž, lijepo mu je rekao: “Mali, to se ne ženi, to se jebe.”

Svi mi koji smo preživjeli Domovinski rat znamo kako je bilo čistim hrvatskim porodicama kad im je devedeset i prve u kuću ušao zet Srbin. Tada, u Hrvatskoj, hvala bogu sve je to iza nas, mislim mržnja i netrpeljivost prema drugima i drugačijima, rodbina bi prije prigrlila crnkinju iz Holivuda nego Srpkinju iz Benkovca ili zeta iz Donjeg Lapca. Takva su to vremena bila.

Naravno da me pogodila smrt kraljice Elizabete. Žena je mogla još potegnuti, nije se liječila u Hrvatskoj. Ipak sam nekako zbunjena. Na vratima je treći svjetski rat, atomske bombe samo što nisu krenule, a čitava Kugla s nestrpljenjem čeka krunidbu Karla Nekoga.

Što mislite, jesmo li normalni?

Doduše, mi u Hrvatskoj možemo mirno spavati. Naš predsjednik Milanović, ni ja mu ne znam ime, rekao je da Hrvati i Hrvatice ne trebaju brinuti jer „mi imamo bunkere“. Karlu Nekome su Britanci danas krenuli organizirati pogreb.

Jebote! Kako je krenulo, ovaj naš Glupan Veliki živjet će vječno.