Odjebi, dragi

Sudeći po tekstovima u novinama i na portalima za nas žene ljeto je godišnje doba kad se moramo posebno potruditi da bismo Ga zadržale. Postoji nekoliko tisuća načina. Danas sam saznala da bih morala muža s vremena na vrijeme pogledati \”onako teleći\” i \”onako zaljubljeno\”, nepoznati autor tvrdi da sam ga tako gledala pred dvadeset i pet godina.

Jako je dobro za vezu kad žena partnera \”vragolasto\” na sred ceste potapše po guzici. Muškarci vole vragolanke. Svaka normalna žena zna i da ga ujutro, odmah nakon buđenja, mora zgrabiti za đoku jer je baš u tu uru njegova zvijer najproždrljivija.Tko nam garantira da On ujutro više želi seks od pišanja? Da, ovo sam zaboravila, svaka bi žena bar jednom mjesečno partnera trebala dočekati obučena u seksi grudnjak, haltere, na nogama šiljate pete kojima će Ga ubadati u leđa dok On bude orgazmično tulio: \”Tooooooooo, Katarina!\” Tko je Katarina?

U tiskovinama i na portalima ne mogu naći tekst \”Kako Je zadržati?\” A recepti postoje. Kad se skupa vratite sa posla baciti se na kauč i reći: \”Jebote, kako te želim, dragi!\” On će odgovoriti: \”Ja bi nešto pojeo.\” \”Na to morate reći: \”I ja bi nešto pojela, ljubavi moja jedina.\” On bi trebao krenuti prema štednjaku dok bi ga po guzici šibao \”onako teleći\” i \”onako zaljubljen\” pogled.

Kad se odmorite krenite prema sobi i presvucite se u prljavu ljetnu haljinicu bez rukava, vratite se na kauč, dignite noge na stolicu, listajte Gloriju u kojoj Katica ponosno nosi budućeg kralja pa, dok žvačete tunu i list salate izgovorite: \”Vidi, zlato, super je ovaj tekst \’Kako Je zadržati\’. Svaki muškarac koji želi ostati sa svojom dragom mora kuhati njena omiljena jela, povremeno na nju baciti bikovski pogled, dočekati je jednom mjesečno u svilenim tangama koje će na ključnom mjestu imati glavu tigra, opran, biti vragolast pa je zgrabiti za sisu na večeri sa prijateljima, glačati, donositi doma plaću, ubacivati prljavu odjeću u mašinu, kuhati svaki dan, oslobađati suđe od ostataka hrane i uvaljivati ga u suđericu… Mili, sviđa ti se riječ suđerica? Voditi djecu u vrtić, izvoditi djecu iz vrtića, dizati se noću kad dijete krene pišati, kakati, kašljati ili bi htjelo sladoled od jagoda.

Ženu muškarac može zadržati ako svoju majku zadrži u njenoj kući a oca osobno vozi na utakmicu ili snimanje kuka. Ženu muškarac može zadržati i ako đoku drži u gaćama svaki put kad se ona strovali u krevet u pola jedan ujutro.\”

Eto savjeta za dečke koji Je žele zadržati. Vidite, ni jedan od njih nas ne želi a mi ipak navlačimo haltere i štikle? Zašto nam nikad nitko nije rekao: \”Cure, za sreću je potrebno jedno.\”

foto: jrossmanjr


Posted

in

by

Comments

17 responses to “Odjebi, dragi”

 1. MariLu Avatar
  MariLu

  I tako žene i muževi idu dalje za iste pare. Na ovim prostorima ima još uvjek ljudi, koji misle da se živi u 18-tom stolječu. E pa ne ide tako. Baš me zanima kako bi odreagirao muž, kome bi se žena bacila na kauč s vibratorom u ruci, ajme meni, baš pucam od smjeha.

 2. adriana tomljenović Avatar
  adriana tomljenović

  e, Vedrana..svi su tekstovi odlični,,,ali ovaj je jednostavno – nenadjebiv!!

 3. Sanja Avatar
  Sanja

  Sve napisano je istina, i nista osim istine.

 4. trta Avatar
  trta

  Ako stari program nece da radi. Nabavi novu verziju – mladju verziju. Na izgled ste nas dobile a ne na pamet i vrednocu. Ako necete vi onda oce neka druga. NekoJ smo dobri i u prljavom radnom kombinezonu. Takva je igra. Ako vam nije dobro pokupite pinkle pa na drugi vasar.
  Iskreno sam protiv bilo kog trpljenja. Odma sut u jaja i svojim putem u bolju srecu. Ostavite nas gadove da se patimo bez vas andjela nase rajske baste….

 5. Lumbardez Avatar
  Lumbardez

  Drage moje žene.Moja je toliko ljubomorna jer sam projebao u poznim godinama ali samo nju.Čovječe luda je za mnom.
  Dakle pričajte što hoćete,dobar kurac liječi sve rane a vaše brige nestaju u trenu.
  Volim je

  1. Sale Avatar
   Sale

   Nekada je bilo mnogo teze doci do viagre…

  2. laura Avatar
   laura

   Bravo Lumbardez. Trebao si uvijek pokazati da ti je jedina. To baš nema veze s k.rcem ali puno ima s osjećajem da si onome koji ti je sve na svijetu poželjna a što je neraskidivo s ljubavlju.

 6. Marijana Avatar
  Marijana

  Kakve veze ima ovaj link sa tekstom gospođe Rudan?

  1. Slaven Hrvatin Avatar

   Nema veze. A više nema ni linka. 🙂

 7. Penkalo Avatar
  Penkalo

  Ako neki žive u Srednjem vijeku, ne moramo svi.
  Sretni i skladni odnosi među partnerima postoje, ma koliko se neki nadrkano razbacivali stereotipima i jednostranim prikazima stvarnosti.
  Ima i nas koji ženama poklanjamo ruže i otvaramo vrata, i sretni smo zbog njihove sreće. Povremeno ih dobro izjebemo, i one nas. Dobijemo i dobro pušenje, a one bivaju lizane dok se ne raspadnu od nemoći.
  Ali to ne mogu dobiti ni muškarci ni žene kojima su usta stalno puna pjene.

  1. Sale Avatar
   Sale

   Postoji i Bigfoot ali ga je tesko vidjeti.

   1. Penkalo Avatar
    Penkalo

    Defetizam i rezignacija kao stil života su, međutim, vrlo jasno vidljivi.
    Vrlo je moderno razmišljati u stilu “za sve su drugi krivi” i pjeniti se bijesno. A nikad manje moderno nije bilo pogledati se u ogledalo pa se upitati zaslužujemo li uopće to što želimo, a ne možemo dobiti.

    1. Sale Avatar
     Sale

     Ne zasluzujemo nista… Ali nas to ne sprecava da imamo velika ocekivanja.

 8. Max Avatar
  Max

  @“Cure, za sreću je potrebno jedno.”…….Tachno,kad ne mozes nachi sebi klona,e onda je samocha najbolji put za raj….

  1. Sale Avatar
   Sale

   Raj i pakao su u nama tako da se na taj put i mora samostalno…

 9. Miki Maus Avatar
  Miki Maus

  Samo jedno pitanje. Žene kukumavče kuku-lele, a žive duže u proseku od muškaraca oko četiri godine na ovom podneblju.
  Tu nešto ne štima! Jadne, skrhane od rada, tucanja i maltretiranja, a žive duže i izgeledaju mlađe za svoje godine od muškaraca.
  Hajde malo logike, činjenica i istine. Dosta kukumavčenja i trpanja svih žena u jedan koš, a svih muškaraca u drugi koš.
  Ni dva jaja nisu jednaka, pa čak ni dva jednojajčana blizanca!
  Feministkinje, hajde malo obrišite penu sa usta i popijte nešto hladno, pa će vam um bolje funkcionisat i razmišljaćete hladnom glavom!

 10. zana vuckovic Avatar
  zana vuckovic

  tekst je bez premca…..odusevljena sam…hvala vedrana