klečavci

Mi smo dečki ki klečimo stojećki

Možda se zna, ne pratim, tko plaća hrvatske muže koji već mjesecima kleče po hrvatskih trgovima i tako se “bore” protiv abortusa, predbračnog seksa, za ćudoredno oblačenje žena… Živimo u demokratskoj katolibaniji pa je kod nas sve i dozvoljeno i normalno ali bi se neka unaprijed zadana pravila ipak trebala poštivati.

Kad dečki već igraju igru. Ne kužim se previše u nogomet ali sam čula da nogometaši ne smiju igrati rukom, košarkaši ne smiju igrati nogom, hokejaši se ne smiju mlatiti palicama…

Dečki se čitav život igraju, počinju kurčićem a završavaju… Kako tko. Zašto su toliko opsjednuti svojim kurcima i zašto sebe prije svega doživljavaju kao nosače kurca ne znam ali tko o čemu oni o seksu, kurcu, “čednosti”, ženskoj, “abortusu” koji ima neke veze s njihovim kurcem, ali da bi ih baš tako trebao opsjedati…

Kako bilo, hrvatski klečavci koji su nekim čudom zaobilazili Rijeku, moj grad, danas su se i ovdje ukazali. Sigurna sam da nad njima bdije dragi Bog, ipak je on muško, djevici Mariju boli kurac za dress kod o kome oni trkeljaju, ona je uglavnom u toplesu. Taj dragi Bog, ta muškarčina je danas prema riječkim klečavcima bila milosti nepuna.

Umjesto da njihovo prvo riječko klečanje blagoslovi sunčanim, blještavim danom na njih je izlio potop toliko tipičan za Rijeku. Vjerujem da njihovi sponzori prate prognozu pa su ovaj nastup mogli odgoditi ali znam i da se njihovim sponzorima jebe za zdravstveno stanje klečavaca pa su ih pustili pod vodu.

I dogodilo se neoprostivo. Katolikonogometaši su danas u Rijeci igrali rukama, katolikokošarkaši nogama a katolikohokejaši nisu odložili palice. Dečki, klečavci molili su se za ono za što se već mole, pretpostavljam za desetak eura, stojećki.

Čujte, jeste li vi normalni? Koji vam je kurac? Od nas žena tražite da poštujemo tolika pravila, mi tako krhke i tako slabe i tako sklone skretanju s pravog puta, a vi katolički, hrvatski muži čvrsti kano klisurine niste danas bili u stanju klečati za svoje ideale nego ste podlo izračunali da će vam kurac, ono jedino što mislite da vas čini bitnima, izdahnuti ako se malo smoči.

Jebote! Za što se vi molite? Za čednost hrvatskih djeva ili za svoj suh kurac? Kako bilo, Rijeka vam je danas poslala poruku. Odjebite iz našeg grada jer ćete i vi i vaše molitve možda ostati suhog kurca samo ako budete klečali stojećki. 

Ili… Ovo je grad u kome stalno pljušti. Neka vam oni koji vas plaćaju bar kupe uniformu za riječke nastupe. Navucite na sebe ogromne kondome. Sebe i svoj kurac ćete zaštititi od vlage i upale prostate.

Možda ja ne kužim kurca tebe. Družba koja vas uporno po snijegu i ledu šalje da klečite po hladnim hrvatskim ulicama ovu akciju drži najefikasnijom katoliko kontracepcijom. Svi koji ubuduće budu u Rijeci i diljem Lijepe naše klečali bez zaštite smanjit će broj abortusa na minimum. Tko može jebati smrznuta kurca?

Zapravo, svi smo mi Hrvati budale. Hrvatski će klečavci klečanjem po nemogućim uvjetima postati sterilni. Nestat će Hrvata i Hrvatica. Jebote! Konačno mi je došlo iz dupeta u glavu. Njihovi sponzori su četnici.