hod za slobodu

Hod zakurac

U Rijeci danas neki hodaju “za život” drugi za… Kao da je bitno zašto hodaju. Naglasak je da ljudi hodaju.

Danas je tema abortus. Da se ne lažemo, abortus je kost koja nam je bačena da se svrstamo u dvije grupe i “hodamo” stazama koje su nam označili. Trebamo nositi parole, držati u rukama balone, oko vrata dječicu.

Neki će vikati: “Život počinje začećem!” Drugi: “Neću teologiju u moju biologiju!” Policija će nekoliko komada prosvjednika koji se ne budu držali svoje crte strpati u marice, oni će na fejs staviti svoje uhićenje i biti heroji ulice jedno pola sata.

Istovremeno dok se na hrvatskim ulicama bude događala “balon revolucija” jedan od naših ministara će u svojoj vili, ne zna koliko ima kvadrata, možda dvadeset, možda dvije tisuće, jebati kurvu i platiti je kokainom ili šamarom.

Istovremeno će najveći i najmanji ustaša u Hrvatskoj svoj U drkanluk naplaćivati u zlatu. Na svim će televizijama govoriti “istinu” o NDH. Kepecu je ustašenje profesija kao što je našim “uglednim” teve analitičarima profesija srati o ustašluku kepeca koji čak nije Hrvat.

Istovremeno dok hrvatskim ulicama hoda razdragana sirotinja obuzeta borbom za bolje sutra nerođene djece, hrvatski katolički popovi guze hrvatsku rođenu djecu. Djeca vrište, krvi na sve strane. I hrvatske katoličke sperme.

Znam da je previše ovih “istovremeno”, ali sve se zaista događa istovremeno.

A da uvalimo u katran i perje onog ministra? Tko nam brani da ustašu kepeca pošaljemo u kurac gdje mu je i mjesto? Valjda se slažete sa mnom, smrt djecojepcima!

Jebali nas baloni, da nas jebali!

2 Comments

  1. Vesna Balkovic 29.05.2019
  2. Vesna Balkovic 29.05.2019