Ćevap u kremici

Neke hrvatske feministice digle su se na zadnje noge. U emisiji Hatevea Osmi kat, tema je bila, Uspješni, zgodni, sami, ukazao se nama nepoznati lik. Voditeljica, već dugo Voditeljica, obraćala mu se kao \”Romanu\”. Taj Roman je slovenski filozof, sebe naziva \”frojdovcem\”. Frojdi je, na ogromno veselje publike, prosuo nekoliko teza iz kamenog doba.

\"DanijelaSvaka od nas želi pimpeka, ni jednoj još nije narastao pa smo zbog toga lude, \”uspješne žene\” kastriraju muškarce. Prevedeno, ako imaš dobar posao, lovu a žensko si ni jednom se muškarcu na tebe ne diže. To te baca u bedaru pa stalno misliš, da sam uspješno žensko, da imam dobar posao, lovu i pimpeka svim bi se muškarcima oko mene dizao.

I još je Roman rekao da \”alfa ženska\” nema seksualnog života, da se \”kurči djelatnošću\”. Prevedeno, moć koju ima sebi pretvara u kurac koji joj trajno nedostaje. Zašto joj kurac nedostaje ako ga ima? Frojdi je objasnio. Sirote  ženske alfe posebno pate jer misle da  imaju kurac a zapravo, kurac imaju kurac, među nogama su im \”primajuće genitalije.\”

Neka mi oprosti dragi bog  i sve hrvatske u srce pogođene feministkinje, nasmijala sam se do suza. Kao i publika, uostalom. Tako nešto čuti zaista ti osvježi termin pred Dnevnik.  Ali to nije sve.

U studiju su gosti bili muškarci drugačijeg kova koji su u \”filozofa\” zapanjeno gledali.  Saznali smo da su imali posla sa uspješnim ženama ali kastraciju nisu spominjali. Dean Sinovčić, svjetski lik, rekao je da su današnje žene drugačije od onih iz njegove mladosti,  posebno ih pale muškarci koji kuhaju.

Tu ga je Romi dočekao. Frojdi zna sve o kuhanju. Muškarci kuhaju kurcem, zato spremaju roštilj, znamo na što nas podsjećaju ćevapi, spasi me bože kurca u obliku ćevapa, žene uvijek spremaju nešto kremasto. Mi tako muškarcu poručujemo, obliži me.

Iz  njegovih usta u muške uši. Koliko bi nama ženama život bio lakši da naši kućni ljubimci od nas očekuju samo kremice. Ušle bismo u Deem, kupile kašica za mjesec dana, zagrijale ih pet minuta prije nego On stupi u kuću…Koji bi to život bio. Mi njima kremicu, on nama ćevapčinu.

Ne znam, možda sam perverzna, tu sam emisiju doživjela kao potvrdu moje feminističke teze: na ovome svijetu postoje ne samo zli i glupi muškarci nego nadnaravno glupi muškarci. Povremeno ih treba postaviti pred kamere jer se nama feministicama sve češće prodaje  kako smo nepravedne i kako kretena divovskih razmjera među onima koji ga imaju nema.

Ima ih, ima ih i treba ih pokazati. Publika u studiju nije se smijala jer se slagala sa onim Romijem nego mu je blagonaklono poručila, e, jesi kreten ali nisi kriv što te mama takvog rodila.

Mi feministice trebale bismo biti ljute na ekipu Osmoga kata ne zato što je u goste pozvala Romana nego one druge. Opušteni, normalni, fini, obrazovani, nenadrkani dečki.  U životu je omjer normalnim muškaraca i bolesnika četiri prema jedan? Opako.  Zbog te bi poruke emisiju trebalo odmah ukinuti a ženetine koje je pripremaju poslati na biro!

Da, ovoga sam se časa sjetila, Danijela je Frojdiju svakako trebala citirati najslavniju rečenicu njegova oca. \”Ponekad je cigara samo cigara.\”

Freud je još rekao: \”Civilizacija koja veliki broj svojih pripadnika ostavlja nezadovoljenima i prisiljava ih na pobunu niti ima izgleda da se trajno održi, niti to zaslužuje.\” Kako je samo lupetao taj nonić koji je umro zbog pušenja cigara. Cigara koje su bile samo cigare.


Posted

in

by

Comments

21 responses to “Ćevap u kremici”

 1. MIlorad Ivanić Avatar
  MIlorad Ivanić

  🙂

 2. kostin mozeg Avatar

  On sam sebe naziva Freudeb. Al ipak je Vodebil.
  Netko ko toliko često pominje kurac, kao što to čini on, il se ga plaši il ga krišom priželjkuje.
  Vidjeti falus u olimpijskoj štafeti, pa u crkvenom tornju i skoro u svakoj stvari meni nije baš normalno.
  Ne znam koj mu je kurac.

 3. Sanja Ferari Avatar
  Sanja Ferari

  Ne gledam osmi kat, jer mi voditeljica ide na živce, ali ovom sam se komentaru od srca nasimijala

 4. neverin Avatar

  ne gledam tv, tako sam trajno riješio taj problem mentalne diareje kojom nas šopaju

 5. pičkofilni ženomrzac Avatar
  pičkofilni ženomrzac

  Nije mi jasno zašto se normalne, samosvjesne, samopouzdane žene, čitaj feministice, toliko pjene kada se negdje pojavi ovakva “muška kretenčina, imbecilni božji stvor s još imbecilnijim stavom prema ženama”. Čemu tolika bura svaki puta kada “konjusina s malim kurcom i dijagnozom kronične nejebice” iznese tvrdnju poput ove.

  Pobogu, nije mi jasno?!!

  Dotični Frojdi izgovorio je riječi koji potvrđuju mišljenje ili da se bolje izrazim iskustva SVIH muškaraca ovoga svijeta, svih bez iznimke (ili s iznimkom onih koji još nisu shvatili), a mišljenje je slijedeće: Žene (ženski rod) su seksualni predatori koji ne prezaju da svim raspoloživim sredstvima dođu do zadovoljenja svojih potreba. Muškarac je u čitavoj toj igri puki objekt sa jednostavnom mehaničkom funkcijom koja ima za cilj prventveno zadovoljiti pohotu ženskog roda. Nadalje, Feminizam nije ništa drugo doli emancipacije bludnice, netko pametan reče..

  Btw. Netko s ovakvim mišljenjem (koje će vjerojatno žene posrat ko golubovi bana Jelačića) ne želi ženu vidjeti prikovanu uz šporet, zatočenu u podrumu kao robinju koja njegovim perverzijama bespogovorno izlazi u susret. Netko s ovakvim mišljenjem želi samo imati takvo mišljenje, smatrajući ga ispravnim, a pri tome ne smatrajući da ima pravo iscipelariti suprugu. Ovo zadnje vam može zvučati čudno, ali tako je.
  Uostalom, za svaku tvrdnju ovdje iznesenu, svaka žena, barem potajno, zna da je na mjestu. A ako ne na mjestu, onda u neposrednoj blizini istoga.

  U ime svih kuronja ovoga svijeta.

  1. Slaven Hrvatin Avatar

   Ženu nitko ne može razumijeti bolje od muškarca koji razmišlja samo o sebi. To je znanstvena istina.

 6. vojislav Avatar
  vojislav

  Konacno ste pisali o “orgazmu” musko zenskim odnosima u koje ste itekako razumete. O tome sam vam pisao. Tu ste najbolji. Nezajebivi. Lascivni, dihovoiti, ironicni und realni. Sjajan tekst konacno draga Vedranela. Zajebite vise pape i nadbiskupe. Pisite o seksu, o pederima, papucarima, nedojebanim i isfrustriranim zenkama to je vas kosmos. Tu ste najbolji, LJubim vas mucos und ih libe dih.:):)

 7. Mrcinica Avatar
  Mrcinica

  frojd je umro od dopa, kojim je lječio ovisnost o koxu

 8. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  Nemam pojma o toj emisiji- 8 kat, ni voditeljici ni o slovenskom FILOZOFU I MISLIOCU -ROMANU ??? -Gledao sam, na You Tobe, ali emisiju nisam nasao- pogledat cu jos. Ja sada jos nis ne kuzim- zassto moramo kamenovati tog slovenskog filozofa ROMANA, o kome nista- nikad cuo?…

 9. Dunja Sporer Avatar
  Dunja Sporer

  Naravno da je taj tip sebe prodavao i “zvodio bijesne gliste”, ali iako sam se zaljubila ludo sa sedamnaest godina, puno godina kasnije sam saznala da mi je priroda, kao i svim zenkama, usadila potrebu za produzenjem vrsta, kao i muskarcuma, uostalom, i na zalost, ili bolje na radost to se ne moze, hajde sada i moze, ali ipak je ljepse si “produziti vrstu ” u zagrljaju njeznih muskih ruku. Necemo o drugome. Sve je jasno. Ali sto je lijepo, je lijepo. A i prirodno. A o tipu, Romanu, ni rijeci vise!

 10. Domagoj Bogoljub Avatar
  Domagoj Bogoljub

  Puno hvala Slavene. Zestoko sam se nasmijao, kao i citava publika, vise je bilo zena. Po meni Roman nije rekao nisto novo, on dobro tumaci Froida na zabavljacki nacin- bas ono sto je i publika ocekivala- nista posebno, ali ipak lipo. Neko ni mogao o tome napisati nekoliko bibkija, ali to su ozbiljnije stvari…hvala

 11. vesnica-luda Avatar
  vesnica-luda

  Draga Vedrana, ovako…
  program predatora ide ovako…jebite se, sa krivnjom, štancajte i nama ih dajte, sparite se bez ljubavi, hvatajte se, ulovite se , sišite se, dali su nam njihov mozak…reptilski..sistem stvarno funkcionira da je posvuda kurac…subliminalno…i pizda, ali kao simbol, jer ekipa, doista , ali doista mrzi žene, oni bi hebali samo što je do kvake, a trebaju im neki ljudi kao robovi za, u cijeloj priči žene su im smetnja, ali ajmo sada o šugama ženskog roda koje degradiraju svoju ženstvenost, podjarmljujući se tom mentalitetu…kako bi one bile one koje su ispravne, one imaju pravo mišljenje, one su na jačoj strani, to su najobičnije šuge, koje ne bi trebale odgajati djecu, jer kako može djeci imati majku koja ne drži do sebe, do svijeta u kojem će živjeti, šta ona pokazuje i koliko daje…ili možda uzima od djece…eto Vam presvete majčice i ženske sa stavom koji je ok., možete imati proglašeno najsvetiju i najzlatniji pizdu, a meni mogu proglasiti da imam najveći kurac, a mene on boli, zato jer nas vaši muževe ne mogu imati , i mi smo toga svijese.,i ne bojimo se toga, a vi imate samo pizdu, a nekada ni to.

 12. Boca Avatar
  Boca

  a sto nas Bog, ne stvori ko kisne gliste, da se sami rasplodjujemo ,pa bi Vas drage nase lepo poslali u 3 p……… !!!!

 13. Boca Avatar
  Boca

  a, evo i zasto :
  uvek nezadovoljne svojim izgledom, nikad nemate sta da obucete, stalno nesto merite i razmeravate,koliko ko ima i koliki mu je
  o Vasem tracanju ne vredi ni pisti, a uspesne su stvarno mukobanjaste,pune sebe toliko, koliko samo jedna zena moze da bude
  i nikad zadovoljne, ma koliko se mi trudili
  e zato je glista moj ideal

 14. Leo Avatar
  Leo

  isplatilo se gledati, nisam nikad prije primjećivao koliko je petar štefančić zapravo sexy mmmmm ..

 15. Budimir Novaković Avatar
  Budimir Novaković

  U prilog diskusiji…

  Na jednom kvizu u engleskoj, finalistkinji se postavlja pitanje od 500.000 funti i glasi: ”Navedite tri Šekspirova dela”!

  Dotična finalistkinja malo razmišlja i izgovara: ” 15cm… 18cm… i 22cm”!
  U studiu svi u šoku… od voditelja do publike…Prvo se pribrao voditelj i zatražio od finalistkinje da obrazloži svoj odgovor. Ona će na to:
  ”15cm… to vam je ”Mnogo vike ni oko čega”… 18cm je ”Kako vam drago”… a 22cm…. to je samo ”San letnje noći”

  p.s. Ovo je vic

 16. mima Avatar
  mima

  Frojdi je u pravu. Dok ne priznate bicete same.

 17. mima Avatar
  mima

  Vase komentatorke vas pokusavaju imitirati, neprijatno citati.

 18. MariLu Avatar
  MariLu

  ……..hahaha, Vedrana nisam gledala Romana, ali mogu ti reči da je on milo jagnje prema pokojnom dr. Rugelj-om, da si ti njega čula, šta bi tek onda napisala, mislim da bi ti krov nad glavom poletio u svemir

 19. Madijomijo Avatar
  Madijomijo

  Vedrana, sila si osme sile … nema tu riječi, s kojima bih ti to sve izrekla i kako bih potvrdila sve, što si navela … umlao da doživim jedan mini orgazam, jer … što je istina, istina je … in MaiLu je več nešto napisala: ne zna ja tog Romana ili tzv. po tvome riječniku “Frojdiča”, ali znam, o čemu je pričao naš dr. Rugelj i mogu ti reči … kad muškarcima, koji sebe nazivaju “doktori, filozovi i nešto slično” izuste takve budalaštine, kakve im padaju na kremasti um, tada nama, nikakvima ženama i možda još i feministkinjama, neče izostati barem jedan, kažem barem jedan … mini orgazam ! :):):)