Otvoreno pismo hrvatskim luđacima u hrvatskim ludarama

Bok, sretnici!

Zašto želite pobjeći? Što vam fali? Jedete, pretpostavljam, pijete, nadam se, toplo vam je, možda, daju vam lijekove, bar povremeno, i pojma nemate što nas slobodne i oblokane demokracijom jebe ovih dana?

Izbori. U finale je ušao gospodin koji je kao dijete skupa sa ocem sirotanom radio na baušteli a onda je krenuo u škole i postao doktor nauka. Lik ne zna, šta mu rade piarovci, u Hrvatskoj veličanje jugoslavenskog školstva ne prolazi. U ovoj Hrvatskoj mali bauštelac, sin velikog bauštelca, ni slučajno ne bi mogao upasti u neku gimnaziju.

Predsjednik želi biti i neki klinac koga mediji hvale jer ima košulje sa zanimljivim okovratnicima. U Hrvatskoj, bar je to opće poznato, samo pederi biraju košulje sa maštovitim okovratnicima tako da siroče nema nikakve šanse.

Josipović je apsolutni favorit. On nosi odijelo, ali… Nitko mu nije rekao da ozbiljan kandidat za predsjednika, hrvatski mediji su zbog toga zgroženi, mora bar ponekad zakopčati sako. Zašto bi ga zakopčao? Josipović je iskusan političar. Zna da će nam neki Amer ovih dana pokloniti veliki tenk u najboljim godinama. Josipović će u znak zahvalnosti, on je šef naših oružanih snaga, kleknuti i popušiti ga dobrom Ameru. Ako zakopča sako dugmad može pogoditi našeg dobrotvora u neki dio tijela, to će Ameri, s pravom, proglasiti terorizmom. U tom slučaju Josipovića bi borci za demokratski terorizam strpali u narančastu kutu, pa ga zatvorili u jedan od tajnih Cijinih hrvatskih zatvora, pa mu na glavu stavili krpu, pa ga polijevali vodom dok ne prizna da mu je pravo ime Muhamed el Bulah Tulah.

Kolinda je moja favoritkinja. Pohvalila se da odlično puca. Pucaj, Kolinda, pucaj! Ako ih upucaš glasat ću za tebe.

Naši ministri su, luđaci moji, stoka pregolema. Ovih je dana Varga, ministar zdravlja, službenim autom sa svojom čergom otišao na skijanje. Iz Vlade su nam poručili da je to u skladu sa zakonom jer naši ministri imaju pravo na korištenje službenog automobila dvadeset i četiri sata dnevno. Ne, službene automobile ministri nisu dobili da bi lakše služili narodu. Oni njime smiju i svoju djecu voziti na skijanje i svoju kurvu na abortus.

Ej, vi u hrvatskim ludarama! Tuđman je opet među nama. Za Josipovića je \”antifašist\” a za Karamarka \”Otac\”. Sjećam se kad je kao antifašist uz pomoć Amera Hrvatsku očistio od Srba, pomilovao je samo svoja dva kućna. Ako je on zaista otac ovoga u čemu živimo trebalo bi ga… Jebote! Toliko o njemu govore da sam zaboravila da je mrtav. Pred godinu dana slučajno sam prošla pokraj njegova groba. Na grobu raspadnuta košarica od pruća, u njoj tri osušena cvijeta. I lokalni pijanci imaju bolje ukrašen grob. Doduše, izbori su, vjerojatno su kandidati za predsjednika \”Oca\” i \”antifašistu\” ovih dana udavili krizantemama.

Munjeni! Bog je prema vama milostiv ako vas čuva od hrvatskih popova. Pred neki se dan bučno oglasio riječki nadbiskup Ivan Devčić koga su mnogi držali jedinim normalnim hrvatskim biskupom. Kad… Neka mu je ženska, on joj tepa N.N., rekla kako je u Riječkom kazalištu gledala Frljićevu predstavu. Prepričala mu je sadržaj a njemu je navrla pjena na sveta usta: \”Potrebna je neizmjerna doza drskosti da se euharistija i križ povežu, vjerojatno i identificiraju s ustaštvom te se na taj način sve koji vjeruju u Isusa Krista kao svoga Spasitelja na neki način proglasi ustašama…\”

Devčiću, petica za manipulaciju! Dobro znamo da nikad nitko sve koji vjeruju u Isusa Krista nije proglasio ustašama ali jest katoličke popove koji su blagoslovili sve ustaške zločine. Frljić je svojom predstavom to poručio. Nadbiskupe! Ili gledati predstavu ili proučiti literaturu. Nikako vjerovati gospođi N.N. Možda je to ona gospođa koja je ovih dana dobila nogu od uglednog riječkog svećenika N.N.

Luda ekipo! Zaista inzistirate na slobodnom vikendu?

foto: Wikipedia


50 Comments

 1. babica
 2. Choopo
 3. Sova
  • Taja
  • Vitez Koja
  • gonzo
 4. Algarve
 5. Kalinovac
 6. Milomir
  • Crnogorski student
 7. neopredeljen
 8. dada
 9. Ros
 10. Ich
 11. Ich
  • ular
 12. suzana
  • Rudanka, dont srač tu mač
   • Kira
 13. Ich
 14. Ranko
 15. Ich
 16. NESAVRŠEN
  • Vitez Koja
  • gmaz
 17. NESAVRŠEN
 18. dani
 19. JA
  • Ranko
 20. Mirjanabg
 21. Tanja
 22. Kira
 23. Branka
 24. lokalni ...
 25. mornar
 26. miloš škrbović
 27. prcoje
 28. Mimi-Mini
 29. Ich
 30. Pyntux
 31. -gospić-
 32. drzak
 33. Artus
 34. Miki Maus
 35. Ich
 36. Ich
 37. miloš škrbović