Seks, celibat i Zakošek

Danas nam je u goste došla bakica iz Amerike da bi mladima objasnila što je to seks i kako se od njega obraniti. Na njenom prvom predavanju održanom na Fakultetu političkih znanosti bilo je mnogo studenata koji se nisu slagali sa  njezinim tezama. Zašto gospođa Judith Reisman na smije misliti da su pederi za svijet veća opasnost od Obame, NATO-a i CIA-e? Neka pederi dokažu da nisu. Tko joj smije braniti da govori što joj padne na pamet kad je baš za to plaćena?

Divim joj se. U Hrvatskoj žene u njenim godinama u staračkom domu gledaju Sulejmana, ako im to sinovi u pedeset i petoj mogu platiti. Da ovdje živi nikad joj  nitko ne bi turio mikrofon u ruku osim u staračkom domu da sebi za rođendan pjeva Mamu Huanitu.

U Hrvatskoj su žene upotrebljive kad su goli komadi sa silikonom u sisama, guzici, ustima, očajnice koje rade na kasama marketa, studentice koje jebu profesori, curice koje jebu popovi, mlade mame koje od države dobivaju četiri tisuće kuna mjesečno jer Hrvatskoj trebaju bebe, samohrane majke koje guze centri za socijalni rad i Država a zajebavaju bivši muževi.

U Hrvatskoj naravno žive i prebijene žene a u miru počiva na desetine ubijenih žena. Svakakvih žena ovdje ima samo starica koje drže predavanje na koje dolaze i studenti i profesori i još se pale i na nonu i na temu, nema. U tom kontekstu od srca pozdravljam dolazak bake iz Amerike. Hrabro je namazala usne, osjenčala kapke, pokazala nam lice osuto staračkim pjegama i studentima i profesorima rekla kako se torbati a ne postati peder.

Da bar imamo mi takvu jednu seksom opsjednutu nonu. Manje bi me smetala predavanja hrvatskih nonića. Nonića djevaca poput Pozaića, Bozanića i ostalih 60+ dečkića. Koje su njihove reference? Naši mediji gospođu Judith Reisman proglasiše \”lažnom znanstvenicom\”. Da li su Pozaić, Bozanić i kompanija doktori seksologije? Oni su formalno djevci, stvarno bivši jebači, dakle visoko nekvalificirani predavači na temu seks.  Ipak, okupljaju oko sebe mlade ljude i dijele im naputke. Ima li tu logike?

Sve je jasno ali u Hrvatskoj ipak samo starci smiju govoriti o seksu. Mladi se ne usuđuju urlajući i režeći ispravljati njihove krive navode. Ovu su američku nonicu hrabro popljuvali. Da im se obratio Pozaić ili Bozanić studenti bi šutjeli a dekan Nenad Zakošek ne bi se ni u ludilu dizao na zadnje noge onako kako se dizao danas kad je govorila gospođa Reisman. Zna Zakošek da su nadbiskup i pomoćni biskup moćni i kad kurca nemaju.

Divim se hrabroj nonici. Da je znala u kakvu vukojebinu stiže teško da bi krenula na put.  Bravo, nona! Izdržala si sve pljuvačine i hrekačine iako si govorila samo ono što  hrvatski popovi govore mjesecima. A studenti i zakošeki, usrani pizdeki, ćute li ga ćute.


61 Comments

 1. kap@
 2. slavica
 3. L. Avica
 4. Domagoj Bogoljub
 5. Mihovil
 6. Dayavati
 7. teapot
 8. teapot
 9. Domagoj Bogoljub
 10. Mihovil
 11. deep9th
 12. Antonio
 13. Domagoj Bogoljub
 14. teapot
 15. malte
 16. Dositej
 17. Monika
 18. dezhulovich
 19. Domagoj Bogoljub
 20. Cukunio
 21. Monika
 22. reportme
 23. deep9th
 24. Sale
 25. Domagoj Bogoljub
 26. Rebelyell
 27. dezhulovich
 28. Domagoj Bogoljub
 29. Dunja Sporer
 30. Domagoj Bogoljub
 31. deep9th
 32. Miki Maus
 33. Domagoj Bogoljub
 34. matijavid
 35. matijavid
 36. Domagoj Bogoljub
 37. matijavid
 38. CGuBG
 39. Sg
 40. Kira
 41. Domagoj Bogoljub
 42. Mrcinica
 43. deep9th
 44. Domagoj Bogoljub
 45. scorpiorex
 46. asterix
 47. Domagoj Bogoljub
 48. Sandra
 49. deep9th
 50. Domagoj Bogoljub
 51. Slaviša Vajner - Čič
 52. Diogen Drugi
 53. Domagoj Bogoljub
 54. rade
 55. Domagoj Bogoljub
 56. Ив-МКД
 57. Nena