Seks, celibat i Zakošek

Danas nam je u goste došla bakica iz Amerike da bi mladima objasnila što je to seks i kako se od njega obraniti. Na njenom prvom predavanju održanom na Fakultetu političkih znanosti bilo je mnogo studenata koji se nisu slagali sa  njezinim tezama. Zašto gospođa Judith Reisman na smije misliti da su pederi za svijet veća opasnost od Obame, NATO-a i CIA-e? Neka pederi dokažu da nisu. Tko joj smije braniti da govori što joj padne na pamet kad je baš za to plaćena?

Divim joj se. U Hrvatskoj žene u njenim godinama u staračkom domu gledaju Sulejmana, ako im to sinovi u pedeset i petoj mogu platiti. Da ovdje živi nikad joj  nitko ne bi turio mikrofon u ruku osim u staračkom domu da sebi za rođendan pjeva Mamu Huanitu.

U Hrvatskoj su žene upotrebljive kad su goli komadi sa silikonom u sisama, guzici, ustima, očajnice koje rade na kasama marketa, studentice koje jebu profesori, curice koje jebu popovi, mlade mame koje od države dobivaju četiri tisuće kuna mjesečno jer Hrvatskoj trebaju bebe, samohrane majke koje guze centri za socijalni rad i Država a zajebavaju bivši muževi.

U Hrvatskoj naravno žive i prebijene žene a u miru počiva na desetine ubijenih žena. Svakakvih žena ovdje ima samo starica koje drže predavanje na koje dolaze i studenti i profesori i još se pale i na nonu i na temu, nema. U tom kontekstu od srca pozdravljam dolazak bake iz Amerike. Hrabro je namazala usne, osjenčala kapke, pokazala nam lice osuto staračkim pjegama i studentima i profesorima rekla kako se torbati a ne postati peder.

Da bar imamo mi takvu jednu seksom opsjednutu nonu. Manje bi me smetala predavanja hrvatskih nonića. Nonića djevaca poput Pozaića, Bozanića i ostalih 60+ dečkića. Koje su njihove reference? Naši mediji gospođu Judith Reisman proglasiše “lažnom znanstvenicom”. Da li su Pozaić, Bozanić i kompanija doktori seksologije? Oni su formalno djevci, stvarno bivši jebači, dakle visoko nekvalificirani predavači na temu seks.  Ipak, okupljaju oko sebe mlade ljude i dijele im naputke. Ima li tu logike?

Sve je jasno ali u Hrvatskoj ipak samo starci smiju govoriti o seksu. Mladi se ne usuđuju urlajući i režeći ispravljati njihove krive navode. Ovu su američku nonicu hrabro popljuvali. Da im se obratio Pozaić ili Bozanić studenti bi šutjeli a dekan Nenad Zakošek ne bi se ni u ludilu dizao na zadnje noge onako kako se dizao danas kad je govorila gospođa Reisman. Zna Zakošek da su nadbiskup i pomoćni biskup moćni i kad kurca nemaju.

Divim se hrabroj nonici. Da je znala u kakvu vukojebinu stiže teško da bi krenula na put.  Bravo, nona! Izdržala si sve pljuvačine i hrekačine iako si govorila samo ono što  hrvatski popovi govore mjesecima. A studenti i zakošeki, usrani pizdeki, ćute li ga ćute.

61 Responses to Seks, celibat i Zakošek
 1. Domagoj Bogoljub

  HVALA. -Tvoje izlaganje Diogene je, – KAO DA GA JE NAPISALA VEDARANA ILI DENIS LATIN…. Još jednom hvala.

 2. Slaviša Vajner - Čič

  Ma vidim da si se i ti uvatila na baketinu “nonice”, koja je btw jedna stara frajla, ćifutarka kojoj je jedino stalo do love, to nju održava na životu, a ne pusta briga ili neka kvazi znanstvenost, dialog, rasprava, i sl. Stara je provokator prve klase, bajata po idejama i propuh, te kao takva pripada 19 stoljeću. ali gle vraga, neda se “nonica.”. Provocira, izaziva, iritira, prigovara, itd. te se tako drži “alive” u eteru, ili žiži interesa medija. Koga?Ali, nakon svega, moram ti priznati da me je podsjetila na tebe. I ti češ onako izgledati i raditi, naravno ako doživiš njene godine, a ja ti to iskreno želim. Pitam se: koliko li je samo love skupila, to mene interesira, i tko je to platio. FINIMEDIE više nema, možda Caritas, ili… ?Što ti misliš?

 3. Diogen Drugi

  @”Sandra”
  “Koga svrbi – taj se češe!”

 4. Domagoj Bogoljub

  Poštovana Sandra i Slaviša, ova “bakica” ne zastupa ni Ameriku ni Englesku, pa ni crkvu, A ako ima više godina, ona je i mlađa od vas za toliko puta, Sve to ona ima u glavi.. Ona je više puta prošla to, što vi tek prolazite… A još je i mlađija, ako je o svemu razmišljala.

 5. rade

  Ma tko šljivi tu pljesnivu iskompleksiranu babu koja, progonjena cijelog života grižnjom savjesti, što je upropastila vlastitto dijete, propovijeda seksualnu ćistoću Mojsijevog doba, zarađujući pri tome u primitivnim sredinama, gdje je zovu isti takvi fosilni umovi koji pripadaju ostacima plemenskih moralnih načela ?!!!Galama bez potrebe, senzacija bez ikakvog bitnog događaja.Samo za novinske naslove koji prodaju i prodaju naše, bezidejne tiskovine.Čini se da u tvrdnji da onaniranje(St.Zavjet), iliti masturbacija, suši kičmu i mozak, ima istine ! Dokaz tome su istupanja klera i njihovih pulena, ali i nekih opozicionih političara, koji su, očito, previše masturbirali, pa makar i “duhovno”.A pljesniva baba će iz Hrvatske će ponijeti nagorki okus neuspjelosti misije, koji će brzo nestati kad prebroji honorare i kad ode u neku drugu primitivnu sredinu širiti svoju plemensku, starozavjetnu ideju o djevičanskom braku.Howgh !

 6. Zika

  Neko pomenu g.Denisa Latina, stvarno gde je taj ucitelj novinarstva.
  Neyaboravne su njegove tv. emisije “Latinica” Predpostavljam da je nekom smetao, ne on vec njegove emisije.

 7. Domagoj Bogoljub

  zika sada je poceo voditi treci program HTV

 8. Ив-МКД

  Затоа што немам хрватска латиница на компјутерот, ќе пишувам на македонски и однапред се извинувам доколку не бидам разбран. Не можам да верувам околу што дискутирате под текстот на Ведрана и кој уште се пали на оној Домагој. Да се каже дека е пациент е премалку за таква креатура. Не вреди да се покажува толеранција кон нешто што е тотално нетолерантно за различностите на светот, но по нешто мораме да се разликуваме за да не испадне дека боледуваме од тоа лудило!

 9. Nena

  Pozdrav čitateljstvu!

  Smeta me ton! Toliko da sam od muke isključila zvuk TV-a! Smeta me ton veleštovanih crkvenih ekselencija. Uzoritih građana i naočito-pametnih političara.
  Tko to grabi bodove na izgladnjelim penzićima hraneći ih Normabelima i Lorsilanima podgrijanima iluzijama o bezgrešnom začeću i skromnosti? Svaka čast svakome, no žene-majke-bake trebale bi znati da pojam bezgrešno i začeće ne ide zajedno.
  Tko hrani ovaj napaćeni narod Norama-forama raspaljujući građansku savjest i uvjeravajući nas da još uvijek imamo što odvojiti? Da (li) je ovo Država prava, jednakosti i mogućnosti-uz rad , naravno.
  Tko pere ruke u fontanama dok iz neumivenih očica zirka pohlepa i luđačka ambicioznost? Pri tome mašući zastavama časti.
  Tko govori o braku, djeci i sexualnosti?
  Tko o poštenju?
  Tko to je.. narod bespravnom gradnjom dok mu moto “u se, na se i poda se” prelazi u životi cilj?
  Pustite pedere na miru, bar znaju da vole. Pustite ih da izađu iz ormara i pokažu nam kako se (ne)treba stidjeti vlastite sjene. Imamo većih problema. Ali i gorih “uzora”.
  Dovoljno sam out da neznam koj je jarac in. Možda njušim ali ne prihvaćam. Ne želim se po navici, sili ili inerciji pridružiti većini. Ne zato da bih pružala otpor. Već da budem.