Hloverka je ipak sjela

Pred mjesec dana gospođa Hloverka Novak Srzić pokušala je, da bi popravila položaj svoje kuće, sjesti u krilo gospodinu ministru financija Šukeru. Trenutak ili dva prije nego ga je zagrlila oko bikovskoga vrata krhka gospođa je izgovorila:\”Komercijalno? Želite da ja sad počnem raditi komercijalno?\”

Digla se sa stolca pa uputila prema moćnom hrvatskom mužu i mužjaku ali ju je on, uznemiren, odbio riječima:\”Vaše je ponašanje odraz stanja i ponašanja u ovoj kući.\” Što je gospodin ministar Šuker želio reći? Što je gospođa Hloverka željela učiniti?

Ministar nije bio jasan ali smo gospođu Novak-Srzić razumjeli. Ona je bila spremna ne samo sjesti u krilo onom ministru nego i napraviti korak dalje. Svi koji smo gledali filmove u kojima gospodične mušterijama sjedaju u krilo znamo kako to završi. Uvijek mrljom na hlačama dotičnoga gospodina.

Ministar Šuker, one noći u onom Otvorenom, nije bio spreman svršiti pred čitavom nacijom, u njegovim godinama to je i razumljivo. Ni kilogrami koje nosi ne idu mu na ruku. Iako…Položaj koji mu je predložila ljupka Novak-Srzić jedini je mogući položaj koji bi mogao usrećiti ministra.

S jedne strane laka ženska koja ga neće pritiskati, s druge strane krupno tijelo koje se, s obzirom na tlak, povećane masnoće i visok šećer ne smije previše uznemiriti. Pa ipak, ostali smo uskraćeni za jednu mrlju.

Hvala bogu, danas je sve došlo na svoje. Gospođa Novak-Srzić spasila je svoju kuću od propasti, postala je direktorica programa. Gdje se dogodio susret? Koliko je trajao? Da li je gospođa Novak-Srzić lažno vrištala, osamdeset posto žena glumi orgazam? Kako se osjećao gospodin Šuker…

Tko zna da li ćemo ikad saznati? Gospođa Novak-Srzić je dama, zato šuti. Da se bar javi gospodin Šuker? Gledali smo samo peting, zaslužili smo više. A možda bismo morali biti strpljivi. Javit će se gospodin Šuker. Kad mu vrate hlače iz kemijske čistionice.

One Response

  1. boltek 08.07.2010