Ne idem u kurac!

Jučer je Bekingpalača najavila nekakav skup što su svjetski novinari preveli kao smak svijeta. Dogodit će se Nešto i onda više ništa neće biti kao prije. Možda je umrla Elizabeta? Pablikrilejšeni iz Palače su to demantirali. Buljila sam u ekrane i čekala.

Neki portali su pisali da će Palača objaviti vjeridbu princa Harija i njegove cure crnkinje. To bi stvarno bila jebeno velika Njuz. Da se kojim slučajem Hari jučer vjerio za onu glumicu onda bi ga Palača vjerenog ostavila na miru do vjenčanja, pa bi pred vjenčanje nastradao u autu u nekom lijepom evropskom gradu dok bi on i crnkinja bježali od paparaca.

Sjećam se kad je Palača ubila njegovu mamu. Nisam tako plakala ni kad mi je susjedov auto u mrlju pretvorio moga nikad prežaljenog mačka Petra Krešimira Četvrtog. Plač oslobađa. Plač opušta. Plač čisti. Jebiga. Umjesto da se Hari vjeri Palača je objavila da se Filip više neće pojavljivati u javnosti. Koja vijest?! Tko se pali na prastarog Hitleroljupca?

Ne bi bila neka tragedija što sam izgubila dan buljeći u portale i čekajući vijest o smrti princa Harija koji nije sin Dijaninog konjušara, to je demantirao njegov otac Dijanin konjušar, da iz nehaja nisam pratila što se dešava u našem Saboru.

Ne pratim politiku ali priča je u suštini jednostavna. U Saboru sjedi neki ministar u sukobu interesa i lopina, to je ministar Hadezea, u koaliciji sa Hadezeom je Most koji je želio maknuti ministra lopinu jer je Most Moralna stranka.

Između Hadezea i Mosta nalazi se moralni Esdepe koji je protiv nemoralnog onog ministra i onda su se složili moralni Most i moralni SDP u jednu moralnu velesilu koja će sa naše političke pozornice pomesti onog ministra nemoralca i usput Plenkovića koji je naš premijer.

Možda. Danas nisam uključivala televizor. Jučer nisu smaknuli onog nemoralca.

Kad su sve svjetske televizije objavile da se Filip povlači u špilju gdje će na miru urlati sighajl, na mom se ekranu opet ukazao Sabor. Predsjednik Sabora, sad već bivši, sjedio je danima na stolici predsjednika, nije imao većinu, pa ako bi otišao pišati onda bi na njegovu stolicu zasjeo neko drugi. Nisam baš sve skužila. Pretpostavljam da je onaj predsjednik Sabora bio u pelenama za konje koji imaju problema sa mjehurom.

Gledala sam Sabor i nadala se, tamo će se ukazati neki hrvatski biskup i smiriti muške u predinfarktnom stanju. Možda onaj turbomoralni Košić? On će reći, mir, braćo, mir, ljubi bližnjega svoga. Ipak u Hrvatskoj živi 110% katolika. Onda sam se sjetila da bolje da se Košić nije pojavio jer se ovih dana otkrilo da njegov prijatelj jebe pse.

Da vam budem sasvim iskrena, vidjela sam fotku na kojoj je bio Košić, nekoliko biskupa i taj silovatelj pasa, ali ja sam mislila da je to fotomontaža i djelo četnika i udbaša, ali nitko nije demantirao. Prijatelj hrvatskih biskupa fakat okolo siluje pse pa zato danas svi hrvatski katolici od popova i biskupa ne skrivaju samo dječicu nego i maltezere. O, Bože, baci oko na Hrvatsku!

Sinoć smo se kasno vratili doma. Moj muž je odmah uključio televizor jer je član Haenesa, ima ih sedam ali su moralni za popizdit.

Čim je moj muž uključio teve ugledao je svoga vođu. Gospodin je još jedanput naglasio da su oni jedini moralni u Hrvatskoj i da su oni na tragu njihove osnivačice, hrvatske političarke koju svi zovemo Ruža Hrvatska, samo ju je današnji vođa njene stranke sinoć nazvao Savka Dapčević-Kurac. Teve voditelj se malo začudio kad je onaj vođa rekao da mu se osnivačica preziva Kurac, ona se, navodno, preziva Kučar, a onda je novinar rekao da je taj vođa umoran.

Sve sam maloprije ispričala svojoj prijateljici iz Beograda, ona misli da je u Srbiji prestrašno pa me jednom tjedno nazove da bi joj bilo lakše. Tanja mi je rekla da to što je onaj svoju pokojnu šeficu nazvao Kurac, da je to \”tipična frojdovska omaška\” i da to znači da nas gledače i glasače svi naši političari šalju u kurac.

Baš mi je žao što neću gledati sprovod malog Harija. Kako ću se opustiti? Nakon nastupa onog haenesovca ne palim se više ni na kurac.