LISN TU MI!*

Naravno da znate da sam se kandidirala za Sabor na listi SMS-a. Bajthevej neki su nam ponudili da s njima idemo u koaliciju! Da ne povjeruješ. Nemamo tri kune u džepu, nemamo ni šugavog psa kome bismo mogli o rep okačiti naš slogan, Glasaj za SMS, izbaci svoj bijes, ali oni su nas ipak nanjušili. Osjećaju opasnost. Znaju da ih je ljudima pun kurac pa se žele domoći korita preko jedine stranke koja nema leševa u ormaru.

Dragi Bandiću, Milanoviću i ostali plenkovići, neće moći. Malo prije sam se skoro izrigala. Ona esdepeovka koja godinama brine o potrebitima govori kako će oni, kad pobijede, rodiljama plaćati… Jebale ih rodilje! Nema puno rodilja u Hrvatskoj ali sve ih jebale. Ta ženska stvarno misli da su građanke Hrvatske ženske sa posebnim potrebama koje ne kuže da je Mila Anka samo esdepeovska papiga najpoznatija po tome što je u šoping prate tjelohranitelji u crnom Audiju? Ančice, hrvatskim mamama treba kruha, ne otrovnih kolača.

Jako me zanima i tko će glasati za glasnogovornike katoličkih popova. Kad se sjetim njihovih obećanja dobivam trudove u šezdeset i sedmoj. Za vrijeme prošlih izbora glumili su nam dijevce pred prvi jeb koji će biti nježni dok ga budu stavljali objektu svoje žudnje. Kad tamo… Nismo stigli ni gaće svući već su nas s Božjim imenom na ustima nataknuli na njega. Perverzni prvopričesnici, nevermor! Stiže SMS! Oprostite što u tekstu koristim engleske izraze, želim poručiti, ne znaju engleski samo Milanović i Plenković, znam ga i ja. Bilivili to oni meni ili ne.

Jutros sam se vratila od doktora koji mi je rekao da na gastroskopiju mogu doći u svibnju 2025. Zavapila sam: \”Ali, doktore, meni se riga danas a rigat će mi se i svakoga dana do 11. rujna.\” Uzalud. Kad sam ušla u stan u dnevnom boravku sam naletjela na trojicu koji su mi na zid lijepili džambo plakat #Premijer. Urliknula sam, ja sam članica SMS-a! Neću glasati za nešto što sa komada naranača tri hrani pedesetero dječice u zagrebačkim vrtićima.\” Oni su rekli da neće ni oni za njega glasati. \”#Premijer\” visi na mom zidu. Trenutno ga lijepe i na zastor tuš-kabine. Sve sam im oprostila jer će od zarade dječici kupiti kruha prije nego krenu u vrtić.

Mi iz SMS-a, \”glasaj za SMS, izbaci svoj bijes\”, odbili smo i koaliciju sa HDZ-om iako su mi ponudili mjesto premijera kad pobijede uz našu pomoć. Šta će meni jahta, šta će meni Remetinac, moj sin ne želi farbati tunele na Dalmatini za milijun eura po metru kvadratnom, kći mi ne želi okolo tegliti tromblon i pucati u Afganistanu, unučić mi je rekao da neće INU prodati ni Rusima ni Amerima i još je viknuo, nona, INA je hrvatska, mi smo Inini, Ina je naša.

Želim reći, GLASAJ ZA SMS, IZBACI SVOJ BIJES!

* SLUŠAJ VAMO!