Kurac bez licence*

U Zagrebu imam prijateljicu. Jako je volim, zove se Cica Mršavica. Ženska je perverzna, gleda televiziju pa mi onda pepričava pizdarije.Jučer me nazvala, neka ja, \”na zahtjev\”, bacim oko na emisiju Hrvatske teve \”Otvoreno\”. Nekoliko sam je puta gledala. Koncept je vrlo jednostavan. Trideset gostiju u dvadeset minuta mora reći što misli o šesnaest tema. Vode je dva voditelja od kojih je jedan čovjek sa posebno posebnim potrebama.

Odgledah dio emisije. Tema je bila Hrvatska poljoprivreda. U studiju je sjedila i poznata znanstvenica, stručnjakinja za poljoprivredu, vjernica i članica Europskog parlamenta gospođa Petir. Narečena gospođa ispričala je priču iz života hrvatske poljoprivrede. Bilo je ovako. U Slavoniji živi šezdesetosmogodišnja \”starica\”. Ta \”starica\”, govorila je ogorčena Petir, ima krmaču. Tu je krmaču trebalo oploditi da bi se krmača mogla oprasiti, da bi \”starica\”, vjerojatno umirovljenica, mogla državi prodajom prasića platiti porez koji će ova vlada od prvog siječnja nabiti penzionerima. Ako \”staričina\” krmača na svijet donese sto prasića Hrvatska više neće biti najveći uvoznik svinjskog mesa u Europi. Podatak iz emisije.

I tako, jednoga sunčanoga dana \”starica\” pozove \”ovlaštenog veterinara\”, to jest veterinara \”s licencom\” da zaskoči prasicu. Po riječima anonimne \”starice\” licenciranom jebaču to nije uspjelo ni iz treće. Da li je gospodin veterinar izbjegao timbilding koji naša vlada sigurno organizira za veterinare prasicoskakače ili lik jednostavno nije otišao na sistematski i dao spermu na uvid nikad nećemo saznati. Voditelj kome je svinjska problematika bila vrlo zanimljiva inzistirao je na priči pa sam se još detaljnije upoznala sa katastrofalnim stanjem u hrvatskom svinjogojstvu.

Kad je veterinar nakon trećeg pokušaja pokunjeno napustio seosko dvorište na scenu je stupio \”staričin\” nerast, zaskočio krmaču i od prve zadovoljio i partnericu i vlasnicu. E, da je to sve. E, da je tu priči o hrvatskoj poljoprivredi kraj. Ali nije. Onaj krmak, oprostite, \”nerast\”, citiram i voditelja i europsku parlamentarku, pojebao je krmaču \”bez licence\”. Voditelj nam nije objasnio razliku između kurčeva sa licencom i onih bez pa je ja ne znam. E, da je to sve, ali nije. Zato što je onaj nerast oplodio krmaču \”bez licence\” \”starica\” je, samo vi ne vjerujte, morala državi platiti 2600, slovima: dvije tisuće i šesto kuna globe.

Kad su gosti u studiju čuli taj prestrašni podatak nastao je muk i još je nastala i nevjerica. Prvi se snašao naš novi ministar poljoprivrede gospodin Tomislav Tolušić. Ne, ne, ne i NE! Krivo mislite ako vam je palo na pamet da je Tomo obećao kako će iduće godine on zaskočiti krmaču jer svi naši ministri i oni koji nas svakodnevno jebu imaju licencu. Ne, ne, ne i NE! Gospodin je rekao da, a k o je to istina, čovjek se u posao tek uhodava, on će iz svoga džepa izvući 2600 kuna, slovima: dvije tisuće i šesto kuna. Ženi će nadoknaditi gubitak i ublažiti stres.

I to je čitava priča. Onda su gosti nešto trkeljali o tome kako se naše krave muzare moraju ubijati jer trgovački megalanci uvoze iz inozemstva mlijeko po nula kuna, kako Slavonija ide u kurac i da dokle će to tako.

Da bi se jednom riječju, da bi se jednom riječju osvrnuli na općehrvatsku jebačinu iz malo šireg kuta. Svi mi građani Lijepe Jebene velika smo krmača koju uspješno jebu i članovi Vlade i sabornici zato jer imaju licencu. A mi im ipak svake godine plaćamo sve veće i veće globe.

Đe je tu logika? Kad će \”Otvoreno\” na tu temu? Jebeš nelicencirano izjebanu krmaču. Što je s nama licencirano jebanima?

* \”Starica\” sam stavila pod navodnike zato jer je vlasnica krmače i potentnog nerasta bez licence moja skoro pa vršnjakinja, a ja nisam starica!