Koze i penetracija

Ponekad pročitam blog \”Dnevnik gradske cure\” autorice Andrassy. Danas me Andrea uznemirila. \”Muškarci više ne poštuju žene.\” Njena teza. To se najbolje vidi po porukama koje dečki šalju curama. Jedna od njih glasi:\”E, neka penetracija za čuku?\” Prevedeno na jezik nas prastarih:\”Ej, oš se sa mnom pojebat za sat vremena?\”

Po Andrei, današnji muškarci su prostaci. Ne svi. Ima i onih koji nazovu pa onda žensku povedu na večeru. Pa se onda, ako me sjećanje nije iznevjerilo, pojebu a ona se da pojebati jer se osjeća dužnom. Pojela je večeru.

Koliko su današnje žene \”generacija mladih koza\” kako ih zove Andrassy? One su \”koze\” jer svijetom hodaju polugole, ako ne i gole, a neke na \”penetraciju\” neće doći za \”čuku\” nego za 45 minuta.

Muškarci ih ne poštuju zato jer su \”one prestale cijeniti sebe.\” Jebote! Da ja tako nešto napišem svima bi to bilo normalno. Na pragu sam sedamdesete. Ali Andrassy? Zaguglajte joj godinu rođenja. U nekim se glavama ništa nije promijenilo u zadnjih sto godina.

Ja današnje mlade cure ne držim \”kozama\”, ne mislim da su \”prestale cijeniti sebe\”. Teza da \”muškarci više ne poštuju žene kao nekad\” je suluda. Kad su to muškarci poštovali žene? Kad one nisu svijetom hodale polugole? A kad to žene nisu pokazivale sise i međunožje na tisuću maštovitih ili manje maštovitih načina da bi došle do večere, haljine, posla, hrane za djecu ili love za stanarinu?

Zato mene ove današnje \”koze\”, ako je tako kako izuzetno pismena Andrea piše, oduševljavaju. On je zove na penetraciju za čuku, ona krene. Ako to nije žensko samopoštovanje ne znam što jest. Žena leti na jeb jer joj se prijebalo, da nije ostala bi doma, pojebe se i onda već na putu ka kući nazove frendicu i do zadnjeg joj detalja opiše da li se isplatilo ili bi bilo bolje da je ostala doma i skidala brkove.

Ma, svaka čast \”kozama\”. Nisu one koze, mi smo bile koze. Nismo imale pravo penetrirati se pet puta tjedno sa pet različitih frajera jer bi nas proglasili kurvama iako bez radnog iskustva ne možeš naletjeti na pravoga. Nama su prodavali tezu kako ćemo odbijanjem penetracije zaslužiti da nas \”muškarci poštuju.\” Sve koje smo to pušile ostale smo nepenetrirane od mnogih ali uvijek žestoko penetrirane od kretena koji nas je zivkao telefonom.

Današnje \”koze\” moje su junakinje. Jes! Penetrirajte se, ženske! Samopoštovanje jest kad se penetriraš onoliko često koliko te volja i sa kim te volja a na kraj kurca ti ne pada čekati da te neki kreten pozove na večeru. Nisi koza ako kreneš na \”penetraciju za čuku\” pa onda penetratoru platiš doručak, ručak, večeru, drugi ga dan možeš i nazvati, ako te penetracija odvela u sedmo nebo.

Žena prestaje biti ljudsko biće kad se krene ponašati onako kako joj borci za detektiranje \”koza\” poručuju. Što bih dala da se opet rodim, da znam ovo što danas znam… Ah, bila bih \”koza\” svih \”koza\”!

Jebeš telefon. Jebeš \”muško poštovanje\”. Kad muškarac poštuje ženu? Kad osjeti da joj se penetrira za njegovo poštovanje.


44 Comments

 1. Korana
  • pera detlic
 2. andrea
  • Sonja
   • andrea
    • Sonja
 3. Ich
 4. Milomir
 5. Ich
 6. Ich
  • Medo
 7. srna
  • bix
  • satthyr
 8. srna
  • Neobrijana Krtica
 9. Kozlić
 10. Ranko
 11. Ich
 12. kotka
 13. satthyr
 14. Ich
 15. Rudanka, dont srač tu mač
  • Ivanka
   • mT
  • mT
   • Rudanka, dont srač tu mač
  • Vedrana
 16. Sasko
 17. smilja
 18. smilja
 19. pero
 20. ivana
 21. yugosvaba
 22. slavica iz SA
 23. Ich
 24. miloš škrbović
 25. DEDA CVETKO
 26. Hrvoje Rvatina