Hrvatska prvakinja u drkanju

Ne, nisam mogla vjerovati svojim očima. Televizor je uključio moj perverzni muž opsjednut snukerom, sredstvom za lobotomiranje lobotomiranih. Ne palim se na njegove provokacije, prevedeno, kad uključi aparat ne gledam u ekran. U Hrvatskoj postoji televizijski novinar koji zadovoljava moje kriterije.

Obrazovan je, za svaki se razgovor sa sugovornikom, njegova je emisija jedan na jedan, dobro pripremi, nije histeričan, mlad je, nije pretenciozan, nije \”duhovit\”, nije glup. Kad sam ga one večeri ugledala zabranila sam mužu da daljinskim u naš dnevni boravak uvede kretene koji u polumraku štapinom guraju raznobojne loptice u rupe.

Sretna sam što, trenutno, živim u vremenu kad se čitav svijet diže na noge i traži da se žene proglase bićima koja bi morala biti ravnopravna sa muškarcima. Ovih se dana holivudski moćnici suzdržavaju od silovanja mladih glumica i glumaca, a glumice se bore za pravo da budu jednako plaćene kao i glumci. Čak i u ovoj perverznoj tvorevini koju neki bolesnici zovu državom pojavile su se žene koje su u Zagrebu, obučene u kostim \”sluškinja\” iz poznate teve serije Sluškinjina priča, ukazale na sramotan položaj u kome se nalaze stanovnice Hrvatske. Prosvjeduju. Skreću pažnju na naš status. Svaka im čast.

Zagreb je glavni grad rupčage kojom vladaju mafijaši. Kardinali šire mržnju, razbacuju milijune eura i štite jebače djece. Raspamećene udruge love \”pedere\” i u to ime muzu od države stotine tisuća kuna \”potpora\”. Divljaci i divljakinje žele ukinuti pravo na abortus. Službeno se tumači kako je Istambulska konvencija putovnica koja će perverznim mužjacima širom otvoriti vrata ženskih zahoda. Živimo u nečemu što je kombinacija ludnice, bordela, sobe za mučenje i direktnog prijenosa saborskih sjednica.

U takvom okruženju biti rasni novinar nemoguća je misija. Onaj lik je bio upravo to. Zato sam gledala njegov razgovor sa meni nepoznatom gospođom. Očekivala sam da će skupa sasuti drvlje i kamenje, ženska je djelovala civilizirano, na one koji su hrvatske žene pretvorili u komade mesine. Umjesto toga… Da vi meni ovo pričate ne bih vam vjerovala pa ne morate ni vi meni. Ženska se samoproglasila najdrkaricom Hrvatske i samo zato dobila sat vremena u udarnom terminu jugoameričke televizije. Objavila nam je kako drka i danju i noću. Novinar je od nje tražio da još nešto kaže o svom liku i djelu.

Nismo mnogo saznali. Gospođa piše blog o seksu. Ne, već dvije godine se ni sa kim ne jebe osim \”virtualno\”, obožava pornofilmove koji su pravi lijek za naše napaćene hrvatske duše… Novinar je kimao glavom, smješkao se, tražio da nam gospođa drkarica objasni postoji li seks bez ljubavi, ima li ljubavi bez seksa… Žena je otvarala i zatvarala usta. Moja su bila stalno otvorena. Muž, bijesan što ne može gledati ubacivanje onih loptica u rupe, zaguglao je gospođu i na glas mi pročitao jedan od njezinih tekstova o  analnom seksu što je, uz drkanje, gospođina druga uža specijalnost.

Ona od sebe odbija sve muškarce koji je nisu spremni analno zadovoljiti. Moj muž i ja saznali smo mnogo i o ulozi klistira u životu analaca. U hrvatsku će povijest svakako ući anketa koju je gospođa prvakinja provela među stotinu sedamdeset i pet pratitelja svoga bloga. Njih pedeset posto prakticira analni seks što, po njoj, pokazuje da pedeset posto građana Hrvatske, pomoću klistira ili bez njega, redovito stavlja guzicu u promet. I kardinali? I članovi Udruge u ime obitelji? I pedeset posto intelektualaca koji sjede u našem Saboru i još toliko onih koji sjede u Vladi? Sveučilišni profesori, zidari, mesari, generali, dragovoljci Domovinskog rata?! Možda čak i uvaženi rektor Zagrebačkog sveučilišta gospodin Boras? Pedeset posto je jako puno posto.

Gospođa drkarica je, dakle, i visokokvalificirana hrvatska analistica pa me čudi što je novinar u razgovoru zanemario tu temu. Ne vidim zašto je hrvatskom pučanstvu nametnuo tezu kako je gospođino drkanje za nas bitnije od gospođinog bavljenja analnom znanošću. Što je tu je. Mi Hrvatice dobile smo svoju heroinu. Bingo! I Hrvatska je u trendu. U ženomrzačkom okruženju Žena je postala zvijezda.

Kakva zemlja takva zvijezda, reklo bi nekoliko milijuna očajnika koji trenutno razbijaju glavu kamo pobjeći iz ovog pakla. Srećom, u svim hrvatskim kućama u udarnom se terminu gleda \”šport\”, tako da baš i nema mnogo žena koje je uvrijedilo ukazanje naše \”sestre\” i katastrofalan nastup mog najdražeg novinara. Ipak, opraštam mu jer mogu objasniti njegov zločin. U studio je ušao nakon analnog seksa sa svojim pomahnitalim šefom. Drkarica Nazionale sirotana je, sigurna sam, osobno klistirala.