Jebe mi se !

Znam što se od mene očekuje pred moj šezdeset i šesti rođendan. U društvu se moram diskretno smiješiti i svima pokazivati plastične zube. Nonice su topla ljudska bića. Nemam plastične zube, ne smiješim se gotovo nikad. Ili urlam od smijeha, rijetko, ili mrko gledam u ljude i ekrane, najčešće.

Što se još od mene ne očekuje? Žene, posebno žene u mojim godinama, ne smiju nikad spomenuti pička, kurac, jebi se. Slanje u spolne organe i nabijanje na iste oduvijek je rezervirano za muškarce i kurvetine. Ne, ne kurvetine koje su u slobodno vrijeme teve voditeljice nego one koje nude na kantunu.

U ovim godinama ne bih smjela biti zlobna prema mladim ženama koje se pičkom mukotrpno probijaju kroz život. Ako jesam protiv takvog mukotrpnog probijanja to znači da sam ljubomorna jer ja sa svojim spolnim organom danas više ne mogu zaraditi tri kune i još ne prepoznajem da smo na tržištu rada poželjne onoliko dugo dok je poželjno ono brazilski izbrijano među našim nogama.

U moji godinama ni jedna žena ne bi smjela imati svoj blog jer u mojim godinama ni jedna žena nema šta reći ni na blogu ni oko bloga. Da, morala bih i od politike bježati. Ona je muški posao. Vidite što se dešava našoj predsjednici, svi je zovu Kolinda. Bivši predsjednik, ako se sjećate, zvao se Ivo. Tko ga je zvao Ivo? Niko. Kad je gospodin Ivo Sanader postao Ivo? U zatvoru je gospodin Sanader postao Ivo. Nakon pravomoćne presude. I još za Kolindu govore da nosi \”sedmicu.\” Tko je ikad za gospodina Josipovića rekao da nosi pet centimetara? Tko? Niko!

A kad se žena u mojim godinama na netu ipak dotakne politike onda joj se dešava ono što bi svaka žena u mojim godinama koja se bavi politikom morala očekivati. Komentatori joj poručuju da je stara kurvetina i pičketina željna kurca, dobrog kurca, pravog, čistokrvonog, hrvatskog kurca, takva jedna morala bi ga popušiti nilskom konju. Zašto Hrvatsku u srcu ne nosiš, četnikušo?

Kad ti je šezdeset i šest a žensko si ne smiješ ni o ženskim temama previše pisati. Nije ti jasno da je dojenje do djetetove sedme obavezno? Ne kužiš da bebica smije srati u pelenu do prve pričesti? Ubij se, stara kujo, tvoje je vrijeme isteklo!

Kad krećeš prema 66 iz rječnika bi trebala, to je zaista krajnji čas, uskoro ćeš krepati, izbaciti sve vezano uz seks. Morala bi imati na umu da se jebu samo jako mladi, mladi i mladi. Što ti znaš o orgazmu i kako ga steći? Pij svoje lijekove i ne sramoti staru djecu!

Kad imaš 66 onda si nona, baba, baka. Ono najdraže na svijetu ti je unuče, u mom slučaju unuk. Čitav tvoj svijet morao bi se vrtjeti oko tvog malog Kreše. Trebala bi u društvu stalno pričati anegdote iz njegovog preslatkog života koje će tvojim vršnjacima reći kako će tvoj Krešo, za razliku od njihove krešadi, kad poraste postati Kolindo.

Krešo nije junak moga života a tko jest čak i on zna. Ne uzbuđuje se zbog toga. Volim ga koliko i on mene. Povremeno i iz interesa. Ja želim pokraj sebe osjetiti njegov miris, on želi da mu kupim igračku. Naša ljubav je iskrena i ne opterećuje. Trajat će dok se jedna strana droksa mirisom kosice i dok može platiti džip gotovo u prirodnoj veličini.

Ohladila sam se i od djece. Voli li još ona njega? Voli li još on nju? Kako će na kraj sa minusima? Vole li oni mene? Hoće li nazvati? Kad će dobiti posao? Tko ih jebe. Neka odu iz Hrvatske. Bolje jučer nego danas.

Ako si žensko a imaš 66 nikad ne smiješ reći da imaš 66. To je nepristojno i prema onima kojima govoriš i prema tebi samoj. Biti stara žena neopisivo je odvratno jer staroj ženi sise vise a smokva joj je suha. Muškarcu u tvojim godinama ništa ne visi, nekoliko puta dnevno iz njega štrcne milijardu spermića, zato dečko u najboljim godinama nikad pored sebe nema staru kravu.

Eto, sve što bih morala biti ja nisam. I živo mi se jebe što vi mislite o tome. Naravno da znam da žena u mojim godinama ne bi smjela lagati kako joj se jebe jer joj se ne jebe. A, eto, meni se baš jebe iako mi se ne jebe.

foto: Prayitno


31 Comments

 1. Sasko
  • M. M.
 2. zigi
  • Sandra
 3. Mila
 4. Lejla
 5. Danilo
 6. lemi
 7. Ivan
 8. Aleksandar
 9. jovjov
 10. jelena
 11. branko
 12. Glas Razuma
 13. Ich
 14. Ich
 15. branislav
 16. Quieu
 17. Tajana Čulina
 18. Sonja
 19. ivanka
 20. Ivo Kolinder
 21. Rešo
 22. mlada vojvođanka
 23. Comp
 24. ontario
 25. Ljilja
 26. miloš škrbović