severina

Severina nije naša cura

Severina je opet ostala bez djeteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije VIJEST. Bilo je očekivano.

Tko je, u hrvatskim okvirima, Severina? Ona je žensko koje se, od kako je stupilo na pozornicu, ponaša kao muško. Hoće slavu, hoće lovu, željela je i dobila dijete izvan braka. Zašto žene ne naručuju spermu poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje učiteljice, tete u vrtiću ni one ženske u centrima za neki rad. O velečasnim sutkinjama da se ne govori. Drska baba navukla je hlače i piči li ga piči.

E, kad bi ona pičila li ga pičila doma iza zaključanih vrata dok mužu sprema ručak a u mislima se priprema za popodnevno glačanje i možebitno kasno noćno kresanje, kad sredi kuću i kad on ugasi televizor…Ali ne! Ona želi biti javna ženska i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da se maknu od djece, crkve i kuhinje. Opa!

Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Govori preglasno, misli, želi sina uz sebe, uostalom, poznato je da 99% Hrvatica dobije dijete nakon razvoda. Ne kuži Severina da mi koje smo dobile  djecu kad smo odjebale muževe nismo bile Severine. Mi smo obične babe, ženke koje imaju pravo na djecu, vrlo često ta prava koja dobivamo prelaze sve granice.

Nakon rastave imamo pravo na brigu o hranjenju, oblačenju i školovanju djece. Nitko nam ne oduzima radost plaćanja treninga, instrukcija i osiguravanja krova nad glavom za našu djecu. Nekim sretnicama čak sjedne mjesečno na račun 150 eura alimentacije. 

Severina nije jedna od nas. Ona jest građanka Republike Hrvatske. Ona jest dobila izvanbračno dijete pa ipak nema status obične majke. Da ima taj status jebalo bi se Hrvatskoj za nju kao što joj se jebe i za sve hrvatske majke koje imaju izvanbračnu djecu.

Vještica nije naša cura. Nije naša cura onako kako su bili “naši dečki”, oni BBB koji su krenuli za Grčku da bi se tamo mlatili sa sebi sličnim huliganima. Pucale su glave, tekla je krv, jedan je dečko, srećom nije bio bluboj, izgubio život…

Ma, sjećate li se tog slučaja? Čitava je Hrvatska bila na nogama. Naš Veliki vođa, Crkva, ministar vanjskih poslova, svi hrvatski dečki koji su inkarnacija Lijepe naše urlikali su kako oni “naše dečke” neće ostaviti na cjedilu. I nisu. Dečki su građani Republike Hrvatske, svaka zemlja štiti svoje građane ma što učinili.

Slali su se lijekovi, brinuli smo hoće li ih Grci u zatvorima, jadničke nevine, guziti bez milosti, što učiniti da ih se pod svaku cijenu dovuče doma jer su ti huligani “naši dečki”. Neke je BBB Hrvatska izvukla pa su dvojica od njih krenula za Vukovar i tamo prebila nekolicinu dječaka jer su govorili srpski. Koga briga. BBB su “naši dečki” i kad mlate. Bit će “naši dečki” i kad nekog ubiju onako kako Severina nikad neće biti naša cura.

Doduše, budimo objektivni. Njezin protivnik nije neka šuša, nekakav kriminalac, monstrum ili, bože me sačuvaj, psihopata. Naprotiv. On je nježan otac i veliki dobrotvor. Teško je nabrojiti koliko je izgradio dječjih igrališta, škola, bolnica, vodoskoka, kolikim je staricama Hrvaticama pomogao da pređu zebru…

Smijemo li takvoj ljudini i sad već Našem Dečku oduzeti sina na, ne daj bože, dva tjedna mjesečno? Nema šanse! Naša Majka Tereza u hlačama mora dobiti svoje dijete da ga pazi i mazi 24 sata dnevno 365 dana godišnje. I to je malo kad se u obzir uzme što je do danas hrvatski heroj domovinskog mira učinio za Hrvatsku.

Severina nek se jebe. Đe je vodoskok, Seve? Nema ga. Pa zašto bismo ti onda dali dijete? Samo zato jer je tvoje i samo zato jer ga voliš i samo zato jer on tebe voli? Vještice, nisi naša cura.

Uskoro će u Hrvatskoj predsjednički izbori. Jasno mi je tko će biti Milanovićev jedini protivnik. Kako mene ova Hrvatska jebe?! Pred kakav me izbor stavlja?! Ili Zoran ili Milan.

Ma, gonite se! Glasat ću za Zorana pa makar me hrvatske institucije zbog toga strpale u ludnicu ili mi oduzele djecu.