\”Imamo Hrvatsku!\”

Otac je na Pagu preko ograde balkona bacio svoje četvero djece. Portali vrište. Posebno je istaknuto, otac nije sa Paga, \”došljak\” je bacio djecu. Krenula je rasprava je li Virovitica u Međimurju ili Slavoniji. Zaboravila sam gdje je Virovitica jer je Hrvatska luda zemlja u svakom svom dijelu.

Ima nas oko četiri milijuna. Manji smo od mnogih svjetskih gradova. To stravu i užas čini još jezivijima.

Sestra je strpala sestru u frizer, tamo se pokojnica smrzavala godinama. Četrnaestogodišnji dječak pokušao je zaklati majku. Otac prebio četrnaestogodišnju djevojčicu i oteo joj novčanik.

Župan, ugledni političar, godinama je prebijao suprugu, sudi mu se, on je i dalje ugledni političar. Osuđeni ratni zločinac, veleštovani hrvatski general koji je hladnokrvno ženi pucao u glavu, uspješni je biznismen, nježni suprug i otac.

Ministar obrane, djeluje poput ljutitog dječačića, od Izraela je naručio avione koji će nas braniti od…Nikad nismo čuli od koga će nas braniti stare izraelske kante koje nismo uspjeli u zlatu platiti jer su se umiješali Ameri.

Dok je patuljak dogovarao \”obranu\” vrhunski hrvatski vojni pilot naručene je avione usporedio sa pičkom islužene amsterdamske kurve. Halo? Alo? Ima li koga doma?

Djeca u osmogodišnjim školama međusobno se prebijaju, srednjoškolci ubijaju. Naša predsjednica potaknuta klanjem u školama na bujne grudi navlači ružičastu majicu, na njoj piše \”Vršnjačko nasilje prestaje ovdje!\” Prestaje gdje? Na sisama predsjednice opsjednute dijetom, perikom, garderobom i lovom na novi mandat?

Iz mračine se ovih dana izvukao vojni pop u miru, Jezerinac se zove. U miru je, ali ne miruje. U svom je dvorcu od oniksa došao do genijalnog otkrića. Žene odlaze na abortus da bi mrtva tjela svoje nerođene djece prodala industriji skupih parfema.

Alo? Alo! Alooooooo? Zašto hrvatski popovi, kad su u mirovini, jedini ne umiru od gladi, zime i boleština nego se u stotoj bave naukom?

Hrvatska ima i studentskog kapelana. U zlatu i dragom kamenju plaćamo gospodina koji je studentima otkrio kako je mlada cura izgubila menstruaciju kad je vidjela oca kako drka. Što gube djevojčice kad ih pop jebe kapelan nije rekao. Menstruaciju ne gube jer hrvatski popovi vole curice koje je još nisu dobile.

E, sad, zašto je u Hrvatskoj bacanje djece preko balkona zločin, a jebanje dječice širenje mira i dobra znaju samo oni koji su sa Vatikanom potpisali sve one ugovore.

Kad je naš premijer čuo da je otac svoju djecu bacio preko ograde balkona jako se začudio, a ministrica za mladež je odmah krenula prema Zadru puna nade da će se djeca oporaviti.

Zašto se tome nada? Čime se bavi ta ženska? Za što je plaćamo? Ona su sirota djeca jadna otkako su živa. Ovih su dana trebala zajedno sa ocem monstrumom i majkom odletjeti iz unajmljene gajbe. Kamo? Kamo lete hrvatska gola, bosa, zapuštena, gladna, očajna djeca kad ih otac ne baci preko balkona? Zna li netko odgovor na to pitanje?

Aloooooo, popovi? Dobivate milijardu kuna godišnje, ostaje li nešto za hrvatsku siročad? Zašto mislite da se glad i bijeda hrvatske djece liječi vašom spermom?

Alo, ministri? Alo, premijeru? Alo, Ženo u Ružičastom? U Hrvatskoj živi tko zna koliko tisuća gladne, nezbrinute, gole, bose i bolesne djece koju roditelji ne mogu prehraniti. U Hrvatskoj, djeca žive u Hrvatskoj, ona žive u Hrvatskoj, žive u Hrvatskoj… Djeca umiru od gladi i bolesti u Hrvatskoj! Aloooooooooooooooo!

Istovremeno dok su na Pagu letjeli siročići \”mi\” smo sa Amerima potpisali sporazum o zbrinjavanju američkog oružja, čitaj nuklearnog otpada ili nečeg sličnog. Vidovita sam. Za koju će se godinu građani ovoga nečega čuditi zašto im djeca umiru od raka, rađaju se sa tri glave i pet nogu.

Našeg vrlog ministra zdravstva užasnula je paška priča. To je onaj gospodin koji voli Pavelića. Pavelić je bio Poglavnik, u njegovoj NDH djeca su u najstrašnijim mukama umirala u jedinom dječjem koncentracijskom logoru u Evropi, pa ipak je naš ministar pohodio grob hrvatskog zlotvora. Danas isti ministar suze roni nad paškom dječicom. Aloooooooo, koga zajebavate, ministre?

U Hrvatskoj je svašta moguće. Jedino je nemoguće spaliti sve dvorce i palače u kojima stoluju naši licemjerni zlotvori u odijelima, ružičastim majicama i dizajnerskim mantijama.

\”Imamo Hrvatsku\”, rekao je Tuđman. Da, imamo Hrvatsku i neka je imamo! Pička nam materina!