Giuseppe u umaku od sperme

Počelo je svjetsko prvenstvo u košarci. Zato je novinar Sportskih novosti Bertičević iz naftalina izvukao jugoslavenskog košarkaša koji je pred 16 godina bio hrvatski selektor na svjetskom prvenstvu u Torontu. Lik se zove Giuseppe i Josip i Pino Giergia.

U onom je Torontu imao frku sa tamošnjom policijom ali do dana današnjega nismo znali detalje.  Evo priče. Pino, Josip i Giuseppe naletio je na nekakvu policajku u punoj opremi, on kaže da je ženska imala i pištolj i pendrek, pa su onda trojica Josipa u komadu i policajka otišli na piće.

 On je pio kavu a ženska je u čaj cijedila sok od limuna. A onda  ju je taj Josip i Pino i Giuseppe pitao da li zna razliku između \”limuna i sperme\”. Nije znala. \”Onda kušajte limun\”, reče Pino, Josip i Giuseppe Giergia. Kužite? Ahahahahaha.

 Onda ga je ona pitala čime se bavi. Sva tri Josipa u jednom Giergiji rekla su, \”hortikulturom međunožja\”. Kužite? Ahahahahihijahuhahahi. I još su Tri Josipa Bertičeviću izjavila: \”Tako je to završilo tužbom. Nitko nije stradao, nitko  nije osuđen, ja se toga ne stidim.\” Stvarno, samo tri Josipa u jednom Giergiji mogu biti tako duhovita.

Taj Bertičević je fakat genije. Nakon toliko godina spasiti od zaborava ovako fenomenalnu priču.  Da, oni su Josipi  ekskluzivno za Sportske novosti naglasili da trenutno šeću Evropom, presreću žene i pitaju ih \”pet puta dnevno\”  znaju li razliku između sperme i  limuna pa ipak zbog toga nemaju problema. Evropa nije zadrta poput Kanade.

Tko je taj Giergia i čime se ovih dana zaista bavi? Ti Josipi  su starac koji ima preko sedamdeset i sigurno svake noći obrađuje svoju sijedu \”međunožnu hortikulturu\”. Pokušava, u rijetkom šumarku, oko dva ujutro, tri ujutro, četiri ujutro, pronaći patuljka i natjerati ga da na zahodsku dasku spusti kapljicu. Vjerojatno uzalud jer prostata zna biti hirovita ako imaš blizu osamdeset. 

 Što su pričanjem ove priče iz života htjeli priopćiti pučanstvu stari Bertičević i Tri Josipa? Ono što obično muškarci u njihovim godinama u svakom razgovoru žele naglasiti: oni su seks mašine, na sitne komadiće trgaju komade koji im se nađu na putu i razlikuju okus sperme od okusa soka od limuna.

Dečki, svaka čast. Samo, zašto niste bili bar malo precizniji? Tko u vašoj priči pije spermu a tko sok od limuna? Tko ga ovdje kome puši?  Tri Josipa novinaru? Novinar Josipima? Ili je ipak pravo pitanje, zašto se starci u Sportskim novostima ne bave sportom a bavljenje \”međunožnom hortikulturom\” neka prepuste našim košarkašima kojima to sigurno bolje ide od igranja košarke u Istambulu.

2 Comments

  1. Mladen 29.08.2010
  2. Djuro Djuric 30.08.2010