Gadafi iz Vukove Gorice

Ima Boga. Najzad je nakon šezdeset i šest godina uhićen hrvatski ratni zločinac Josip Boljkovac (91). Uhitila ga je dobro naoružana postrojba hrvatskih specijalaca, neki su imali i maske na glavi da ih mnogobrojna rodbina ratnog zločinca J.B. (91) ne bi u svim emisijama Hrvatske teve prepoznala pa ih kasnije pobila.

Svaka čast hrvatskim specijalcima. Kod uhićenja je postojala realna opasnost da se narečeni zločinac J.B. (91) u ruke pravde  ne preda bez borbe. Kako javljaju mediji suspektni ratni zločinac bio je naoružan dvjema štakama i protezom, i jedno i drugo može se smatrati hladnim oružjem. 

Naravno da bi J.B. (91) upotrijebio i toplo oružje u ratu protiv naših hrvatskih heroja  da se može kretati bez štaka. Doduše, mogao je odložiti štake, iz usta izvući protezu pa njome Karamarku, ako je bio nazočan, izbiti oko, što bi hrvatsku nekorumpiranu i neodvisnu policiju opako oslijepilo. Ali, akcija je bila munjevita pa se zločinac nije snašao.

 Zato treba i pozdraviti i podržati zatočenje zločinca čiji grijesi jesu daleki ali dovijeka neoprostivi i dovijeka krvavi. Pa ipak, zločincu nisu oduzeli štake? Zašto mu nisu oduzeli protezu? Zašto mu nisu oduzeli naočale čija su stakla debela bar četiri centimetra? Josip Boljkovac (91) mogao bi se, za vrijeme pravednoga suđenja, na štakama dovući do suca, skinuti naočale i Turudiću ili nekom turudiću prerezati vrat što bi naše nekorumpirano i neodvisno sudstvo moglo stajati glave.

  Zato predlažem, prvo i prvo: oduzeti Josipu Boljkovcu (91) štake. Drugo i drugo: oduzeti Josipu Boljkovcu (91) protezu. Treće i treće: oduzeti Josipu Boljkovcu (91) naočale. Četvrto i četvrto: ubiti ga. Peto i peto: uvaliti ga u jednu od hladnjača PIK-a Vrbovec ili Gavrilovića, hladnjača obavezno mora biti hrvatska, tamo izložiti njegovo tijelo i omogućiti ogorčenom hrvatskom puku da se uvjeri da je najveći zločinac u Hrvata razoružan i mrtav.

 Šesto i šesto: kad se usmrdi baciti ga u more pokraj Bakra, tamo gdje se remontiraju američki brodovi, vodu oko tih brodova ne može zagaditi ni leš Josipa Boljkovca(91). Treba učiniti sve da nama Hrvatima najzad svane sloboda i da nam bude dobro onako kako je to danas Libijcima koji su se po preporučenom principu riješili svoga Boljkovca.


15 Comments

 1. Petko
 2. HN Montenegro
 3. Bg
 4. Miško
 5. danko
 6. OBPISL
 7. Milos
 8. Miladin
 9. OBPISL
 10. Kosta kojot
 11. Neveka Kekerovici
 12. nkusst
 13. Olja
 14. Riječanin
 15. ogrix1