Alimentaciju oću!

Da mi je netko osamdeset i neke rekao u kakvoj ću \”državi\” živjeti upucala bih se. Vlada me sinoć po tko zna koji put tresnula u glavu. Donijeli su zakon po kome, ako dijete napusti tata ili mama, u praksi je to ipak mnogo češće tata, siročetu alimentaciju moraju platiti nonići. Dragi Bože, ako te ima i ako te nema, pomozi nam! Nemoj im oprostiti zato što ne znaju što čine. Sprži ih!

Osobno sam pogođena. Moj sin ima troje djece ali ne i posao. Na nosu mu vidim kako se sprema dati petama vjetra. Nevjesta radi kod privatnika. Preko računa dobiva dvije tisuće kuna mjesečno a \”na ruke\” nula kuna mjesečno. Znam, znam, naravno da vas čujem, zašto su izrodili toliku djecu kad nemaju ni za kruh?

Zato jer Oni mladima već dvadeset godina poručuju da treba rađati Hrvate. Tko ne rodi je četnik. Moja su djeca mislila, naravno da majku svoje unučadi držim svojim djetetom, da će država dječjim dodatkom, smanjenjem poreza na dječju hranu, odjeću, obuću i udžbenike, rodiljnim naknadama, pomoći mojoj unučadi da odrastu a Hrvatskoj da ne izumre. Odumre? Krepa? Kako nazvati ono što se dešava državi kad se njeni građani u najboljim godinama prestanu jebati?

Vraćam se. Elem, gledala sam Dnevnik iako sam se zaklela da neću. Mrski sam aparat uključila jer me zanimala prognoza i \”crvena opasnost\”. Jedna digresija. Zašto se najava kiše naziva \”crvena opasnost\”? Nekada su \”crvena opasnost\” bili komunisti, danas je to \”pljusak sa olujnim vjetrom\”. Koju nam poruku šalju? Komunisti su manja opasnost od začepljenih šahtova i letećih krovova?

Shvatila sam bit onoga zakona iako sa shvaćanjem hrvatskih zakona znam imati problema. Moj muž, ja ne radim, plaćat će alimentaciju za djecu koju je napravio naš sin koji će brisnuti u Paragvaj. Zašto nam to rade? Zato jer je do jučer u ime ptica trkačica alimentaciju plaćala država, država više love nema…A moj muž ima? Ako je to normalno neka naša država ide do kraja. Mnogi hrvatski zločinci pobjegnu nakon zločina a njihovi očevi slobodno šeću.

Zatvaram oči. Vidim dečka u punoj snazi. Izvlači đoku iz traperica a onda ga u parkiću u središtu grada krene bjesomučno mlatiti po crvenoljubičastoj glavušini. Pokraj njega prolaze majke sa dječicom u kolicima čiji očevi još nisu pobjegli, školarci kojima su roditelji ovih dana dignuli kredit da bi platili udžbenike, starice koje nose u vrećici salatu, ukrale su je sa štanda dok je prodavač izdavao račun nekome tko još u Hrvatskoj može platiti salatu…Da skratim, pokraj manijaka opako opsjednutog potrebom da se olakša na javnom mjestu prolaze uznemireni građani koji državi plaćaju da bi živjeli u javnom redu i miru.

Jedna građanka iz torbice izvlači mobitel, naziva policiju… Naravno da je drkadžija, kad je vidio što radi gospođa, zaroktao, uperio u njenom pravcu žućkasti mlaz i pobjegao. Hrvatski ugrozitelji javnog reda i mira znaju biti nepažljivi kad navlače hlače na brzinu pa mu je iz džepa ispala osobna iskaznica. Šta se dešava? Naša policija ne može naći vlasnika batine ali zna gdje mu stanuje otac. Privode ga, ispituju, predaju sudu. Uzalud starac kriči da nije svršio od osamdeset i šeste, da je operirao prostatu, ima problema i sa pišanjem, nosi kateter… Jebi se, stari! U ovoj zemlji očevi odgovaraju za grijehe svojih sinova. Sada mi je palo na pamet. Što kad brisnu i none i nonići?

Protivim se novom Obiteljskom zakonu koji dokazuje da Hrvatskom vladaju bahati kreteni puni love koji pojma nemaju u kakvoj zemlji žive. Ako ministrica za potrebite, ona Opačić, govori o Zakonu obučena u barberi opravicu onda sigurno ni ostali iz njene zločinačke organizacije nisu gole guzice. Neka odjebu suludi zakon i izglasaju drugi po kome će svi oni svima nama plaćati alimentaciju. Nije fer da impotentni plaćaju drkanje svojih sinova.

Tražim od Vlade da me smjesta prestane jebati badave! Ne, ne želim lovu od tate našega premijera. Milanović neka iz svoga džepa izvuče svoje pare i isplati me mojom lovom.

Oću alimentaciju! Baš oću!


44 Comments

 1. ya
 2. Nataša Gajić
 3. Beograđanka
 4. ya
 5. ya
 6. Schober
 7. Neshco
  • johan
  • johan
 8. Mimi-Mini
  • Grrrko
 9. flip
 10. Stasa
 11. Bimbo
  • Dragica Sucich
  • Vanja
 12. Bojan
  • Vanja
 13. blaz
 14. slavica iz SA
 15. Pametnog Decaka Sin
 16. Zina
 17. Ana
 18. Tajana
 19. RinaKa
  • Vanja
 20. ya
 21. ya
 22. ya
 23. ya
 24. ya
 25. ya
 26. ya
 27. ya
 28. Svijetlana
 29. ya
 30. ya
 31. ya
 32. ya
 33. ya
 34. ya
 35. Nata M.
  • Vanja
 36. Robert

Alimentaciju oću!

Da mi je netko osamdeset i neke rekao u kakvoj ću \”državi\” živjeti upucala bih se. Vlada me sinoć po tko zna koji put tresnula u glavu. Donijeli su zakon po kome, ako dijete napusti tata ili mama, u praksi je to ipak mnogo češće tata, siročetu alimentaciju moraju platiti nonići. Dragi Bože, ako te ima i ako te nema, pomozi nam! Nemoj im oprostiti zato što ne znaju što čine. Sprži ih!