Pederi u Washingtonu

Nedavno se u zemlji Srbiji dogodilo nešto strašno. Srpski homoseksualci su poželjeli ono na što u civiliziranim zemljama svi homoseksualci imaju pravo, organizirati paradu ponosa. Pretpostavljam da su već bili pripremili zastave u duginim bojama,  kostime, izabrali istospolne partnere koje će javno  ljubiti i grliti na užas normalnih Srba i Srpkinja…

Kad tamo? Odjebite! Država Srbija zabranila je okupljanje pederčina i tako spriječila razvaljivanje Beograda i obustavljanje prometa. Odlučila je sačuvati javni red i mir ma što o tome mislili mnogobrojni srpski intelektualci i novinari kojima je borba za ljudska prava i slobode postala profesija.

 Što želim reći? Da bi sve srpske pedere i pederke trebalo zatući jer se samo tako u glavnom  gradu te divlje, balkanske zemljice može slobodno odvijati gradski promet? Tražiti od Srba civilizirano ponašanje jednako je kao tražiti od pape da prdne na Božić dok se direktno iz Rima prenosi misa koju preko tevea gleda sto milijardi katolika? 

Zato, srpski pederi i pederke, umjesto da kukate, budite sretni da imate glavu na ramenu. Priznajem, pogodilo me to što su zabranili paradu. Volim šarenilo, veselje i dečke obučene u kožnate hlačice, uostalom, samo pederi imaju savršena tijela. Nažalost, nemoćna sam.

Očekivala sam, Bog mi je svjedok, da će u znak prosvjeda protiv srpskog divljaštva u Beogradu osvanuti leteća Majka Tereza dvadeset i prvog vijeka, bivša narkomanka i trenutna anoreksičarka Angelina Jolie. Ta heroina koja, sigurna sam, pojma nema koliko ima djece i koje su boje nije stigla u Beograd iako je često na ovim prostorima.

 Otišla je u Libiju da bi tamo kao UN veleposlanica dobre volje sa predstavnicima UNHCR-a, Liječnicima bez granica i naravno lokalnim nevladinim udrugama razmotrila katastrofalno stanje u Tripoliju i Misrati. Nitko na svijetu nije postavio pitanje kako to da veleposlanica UN Jolie pomaže libijskim bijednicima koji to ne bi bili da ne postoji UN.

 Kakve veze imaju Srbi sa Libijom? Veće nego misle ali nije na meni da im to objašnjavam. Drugo želim reći. U Srbiji je zabranjeno okupljanje homoseksualaca i Srbija je zbog toga preko noći proglašena Divljim Kurdistanom. Da li netko od novinara koji Tamo Daleko rigaju vatru na svoju vlast jednakom žestinom napadaju američke vlasti?

 One, na pravdi boga, u Bostonu dave skupinu \”Okupirajmo Boston\” , u Washingtonu \”Okupirajmo Washington\” . Horde obespravljenih Amera koje misle da imaju pravo na slobodu, mir, posao, krov nad glavom, zdravlje, teku ulicama najvećih američkih gradova u jalovoj nadi da im policija neće razvaliti američke glave. Hoće. I razvaljuje ih.

 Bostonski gradonačelnik Thomas Menino izjavio je da su njegovi građani uhićeni \”jer su prijetili zaustavljanjem prometa\”. Pa neka još netko kaže da Srbija nije postala svet. Želim reći, vlast je moć i pendrek i šmrk i suzavac i zabrane ma gdje bila.

 Srećom, imamo Angelinu Jolie koja je uvijek tamo gdje je najteže. Ovih dana ima sreću. Neće morati sjesti u avion i putovati na kraj svijeta. Prošetat će do Wall Street-a i tamo se sastati sa predstavnicima UNHCR-a, Liječnicima bez granica i lokalnim nevladinim udrugama.


46 Comments

 1. Mario
 2. millica
 3. Igor
 4. millica
 5. Maida
 6. Bg
 7. Tolja
 8. beli anjeo
 9. momcilo
 10. Slaven Hrvatin
 11. Igor
 12. dr
 13. Budimir Novaković
 14. Kosta kojot
 15. Montenegrino
 16. Bozana
 17. Novak Zorić
 18. Bozana
 19. Bozana
 20. Budimir Novaković
 21. Bozana
 22. millica
 23. Budimir Novaković
 24. ssg
 25. Bozana
 26. ssg
 27. Miki
 28. millica
 29. Slaven Hrvatin
 30. Riječanin
 31. jana 3
 32. Bozana
 33. Bozana
 34. Miroslav
 35. Miroslav
 36. Slaven Hrvatin
 37. Bozana
 38. Miroslav
 39. Slaven Hrvatin
 40. Miroslav
 41. eustahije_brzic
 42. Bozana
 43. eustahije_brzic
 44. Jasna