Udri muški

Mi žene, preciznije ja žena, još jasnije, ja majka, mrzim rat. Svaki rat. Zato jer u njemu najviše ginu muškarci koji su nečiji sinovi i djeca koju su hranile neke majke. Mrzim muslimane ratnike, židove ratnike, Amere ratnike, Evropljane ratnike, Kineze ratnike… I ostale.

 U posljednje se vrijeme žestoko naglašava, nije nikakvo čudo, Ameri već desetljećima proizvode samo oružje i dugove, kako su muslimani planetarna opasnost. Teroristi, hladnokrvni ubojice putnika u autobusu, avionima, neboderima…Što jest istina. Ubijanje muslimana, to je nama kršćanima jasno, nikad nije ubijanje ljudi nego istrebljivanje \”talibana\”, \”terorista\”, \”zločinaca\” i \”borba za demokraciju\”.

 Svaka bomba koji Ameri sa svojim saveznicima bace bilo gdje u svijetu jest \”humana\” i isključivo u funkciji širenja svjetskog mira. Ono što rade Izraelci u Gazi također je borba za naše bolje kršćansko i njihovo židovsko  sutra jer je svaka mrtva palestinska beba veliki korak u našu i njihovu  svijetlu budućnost.

 Slika svijeta je do pred tjedan dana svima bila kristalno čista. S jedne strane mi žrtve, s druge strane oni zločinci, s treće strane Ameri i njihova ekipa koji će nas, uz Božju i našu pomoć, braniti od svega i svakoga što ima bilo kakve veze sa Alahom.

 A onda se na pozornici ukazao bijeli mladić koji je na pravdi boga pobio mnogo bijele djece, sva ta sirota djeca imaju majke koje su protiv bilo kakvog rata. I, što se dešava u svjetskim medijima? Nekako ispada da je opet islam kriv. Ubojica je napisao manifest težak nekoliko kilograma u kome nam objašnjava zašto je trebalo ubiti onu djecu.

 Zato da se skrene pažnja na sve bijele slijepce koji ne vide da se treba udružiti i krenuti u sveti rat do istrebljenja. A kako jedino bijeli Ameri zaista znaju u kojem grmu leži zec progledati trebaju i svi bijeloputi koji pojma nemaju i da zec postoji.

 Prestrašno je ali logično da svi svjetski mediji citiraju zločinca i objašnjavaju njegove perverzne porive kao da je to borba za istinu, pravo na informaciju, kao da će to mrtvu djecu vratiti u život a njihovim majkama pomoći da ne polude.

 Dokle ćemo, mi žene, ajde, ne želim govoriti u ime svih žena, dokle ću ja, ja, samo ja, slušati, gledati i čitati kojekakve \”manifeste\”, dokle će mi se govoriti kako je ubijanje jedini način da pobijedi \”istina\” i \”pravda\”? Zašto gospodari svijeta misle da sam glupača koja ne kuži da je \”istina\” o kojoj mi govore  \”istina\” samo za američke trgovce oružjem, njihove saveznike i luđake širokoga spektra diljem svijeta.

 Umorna sam. Ovoga časa želim da najzad krenu u rat do istrebljenja svi muslimani svijeta protiv svih nemuslimana svijeta. Da konačno dobijemo mir i pobjednika. A onda ćemo mi žene saznati što je za nas jedino dobro. Nositi burku ili silikonske sise.

13 Comments

 1. Nevenka Garagic 30.07.2011
 2. Budimir Novakovic 30.07.2011
 3. Mario 30.07.2011
 4. Ma ja sam 30.07.2011
 5. Nadica 31.07.2011
 6. sneza 02.08.2011
 7. darko 03.08.2011
 8. sneza 03.08.2011
 9. nije bitno 04.08.2011
 10. kristina 22.08.2011
 11. Slaven Hrvatin 23.08.2011
 12. Jaca VA 02.09.2012