Udri muški

Mi žene, preciznije ja žena, još jasnije, ja majka, mrzim rat. Svaki rat. Zato jer u njemu najviše ginu muškarci koji su nečiji sinovi i djeca koju su hranile neke majke. Mrzim muslimane ratnike, židove ratnike, Amere ratnike, Evropljane ratnike, Kineze ratnike… I ostale.

 U posljednje se vrijeme žestoko naglašava, nije nikakvo čudo, Ameri već desetljećima proizvode samo oružje i dugove, kako su muslimani planetarna opasnost. Teroristi, hladnokrvni ubojice putnika u autobusu, avionima, neboderima…Što jest istina. Ubijanje muslimana, to je nama kršćanima jasno, nikad nije ubijanje ljudi nego istrebljivanje \”talibana\”, \”terorista\”, \”zločinaca\” i \”borba za demokraciju\”.

 Svaka bomba koji Ameri sa svojim saveznicima bace bilo gdje u svijetu jest \”humana\” i isključivo u funkciji širenja svjetskog mira. Ono što rade Izraelci u Gazi također je borba za naše bolje kršćansko i njihovo židovsko  sutra jer je svaka mrtva palestinska beba veliki korak u našu i njihovu  svijetlu budućnost.

 Slika svijeta je do pred tjedan dana svima bila kristalno čista. S jedne strane mi žrtve, s druge strane oni zločinci, s treće strane Ameri i njihova ekipa koji će nas, uz Božju i našu pomoć, braniti od svega i svakoga što ima bilo kakve veze sa Alahom.

 A onda se na pozornici ukazao bijeli mladić koji je na pravdi boga pobio mnogo bijele djece, sva ta sirota djeca imaju majke koje su protiv bilo kakvog rata. I, što se dešava u svjetskim medijima? Nekako ispada da je opet islam kriv. Ubojica je napisao manifest težak nekoliko kilograma u kome nam objašnjava zašto je trebalo ubiti onu djecu.

 Zato da se skrene pažnja na sve bijele slijepce koji ne vide da se treba udružiti i krenuti u sveti rat do istrebljenja. A kako jedino bijeli Ameri zaista znaju u kojem grmu leži zec progledati trebaju i svi bijeloputi koji pojma nemaju i da zec postoji.

 Prestrašno je ali logično da svi svjetski mediji citiraju zločinca i objašnjavaju njegove perverzne porive kao da je to borba za istinu, pravo na informaciju, kao da će to mrtvu djecu vratiti u život a njihovim majkama pomoći da ne polude.

 Dokle ćemo, mi žene, ajde, ne želim govoriti u ime svih žena, dokle ću ja, ja, samo ja, slušati, gledati i čitati kojekakve \”manifeste\”, dokle će mi se govoriti kako je ubijanje jedini način da pobijedi \”istina\” i \”pravda\”? Zašto gospodari svijeta misle da sam glupača koja ne kuži da je \”istina\” o kojoj mi govore  \”istina\” samo za američke trgovce oružjem, njihove saveznike i luđake širokoga spektra diljem svijeta.

 Umorna sam. Ovoga časa želim da najzad krenu u rat do istrebljenja svi muslimani svijeta protiv svih nemuslimana svijeta. Da konačno dobijemo mir i pobjednika. A onda ćemo mi žene saznati što je za nas jedino dobro. Nositi burku ili silikonske sise.


Posted

in

by

Tags:

Comments

13 responses to “Udri muški”

 1. Nevenka Garagic Avatar

  Carica!
  Uopste ne citam citate zlocinca, zasto bih? Da ga analiziram’
  Nema potrebe, njegovi porivi me ne zanimaju. Zlocin je ucinjen, sta me briga za njegove porive i njegov “manifest”?
  U svoj ovoj tragediji, nazalost moram reci, jasno je da je terorista TERORISTA. ONI nemaju naciju i veru, ONI su samo TERORISTI.

  Ah, da ne zaboravim…tesko onome koga brane Amerikanci…jos “humano”… dakle “humani terorizam” !?

 2. Budimir Novakovic Avatar
  Budimir Novakovic

  Živimo u svetu u kome je NJ.K.V APSURD glavni vladar u našim životima… i protiv toga se ne može boriti.

  Američko ”ratovanje za MIR” je isto što i jebanje za nevinost – apsurdno do bola. Ceh plaćaju nevini… u obe situacije.

  Odličan tekst Vedrana

 3. Mario Avatar
  Mario

  Potpuno se slažem s vama mada sam muškarac, ali molim Vas pogledajte što jedan naš novinar piše o tome:
  http://www.facebook.com/romano.bolkovic

  Romano Bolković : Miljuš je napisao da je Norveška uljuđena zemlja u kojoj ni notornog krvnika nitko nije oslovio kao monstruma, dočim priprosti urednci Jutarnjeg lista, sljedeći zakone bulevarskog tiska, dezavuiraju napor svoga novinara da od novine u kojoj piše učini civiliziran list. Tu je riječ o finesama, ne o ovako preširokim tumačenjima: da Hrvatska nije Norveška jasno je već po pogledu kroz prozor.

  Romano Bolković : I to je genijalan tekst nevjerojatnog završetka. Zamislite samo da vam se svakog mjeseca iz plaća izdvaja postotak za useljenike, pa onda razmišljajte o Breiviku, veli klasik. Uf!

 4. Ma ja sam Avatar
  Ma ja sam

  Cudi me da nisu rekli da je ovaj monstrum musliman. S obzirom da se za svako sranje optuzuju muslimani. Jadni balkanci pa jos ne razumiju da su Ameri najvece prokletstvo, pod parolom zavadi, pa vladaj!

 5. Nadica Avatar
  Nadica

  slazem se u svemu ,verujem da ce vase reci dopreti do mladez ovoga sveta i da ce neko promeniti svoj stav u vezi postovanja bozjih zapovedi i ljubavi coveka prema coveku…sada jos vladaju zakoni prirode -velike ribe jedu male ribe…jaci pobedjuju slabije…itd

 6. sneza Avatar
  sneza

  Postoji samo jedna MALA razlika,silikoni su stvar izbora,a feredza ne.

 7. darko Avatar
  darko

  na Snezin komentar: sistem vrednosti u Srbiji (a bogami i u Hrvatskoj) Vam danas ne ostavlja bas previse mogucnosti da se odlucite protiv silikona ako hocete da budete uspesna zena u (veoma patrijarhalnom i zaostalom) drustvu.

  Vi ste naime u pravu da se mozete odluciti PROTIV silikona, ali ste se tako opredelili za neuspeh. Silikoni su, naravno shvatili ste Snezo, samo jedna od stvari koje cini tipicnu balkansku zenu (ne)uspesnom.

 8. sneza Avatar
  sneza

  Darko,ipak izmedju varijante da me moroni smatraju neuspesnom,jer nikada necu montirati silikone i varijante da me muslimanska braca kamenuju, jer ne nosim burku uvek biram varijantu jedan.

 9. nije bitno Avatar
  nije bitno

  Upravo kao sto Sneza kaze – bez obzira na pritisak okoline, (i na Balkanu cak) silikoni su jos uvijek izbor.
  Nema zakona koji to regulira i kaznjava ako se ne ugrade.

  Inace, ne znam sto tko smatra uspjehom, ali ja poznajem i osobno, a i koliko vidim putem medija, postoji masa uspjesnih zena bez ugradjenih silikona. Naravno, ako na uspjeh mislimo jedno od sljedecih karakteristika ili bilo koju kombinaciju istih: (1) financijski situiarana, (2) strucna i poznata po postignucima u svom fahu (moze to biti i politicarka, lijecnica, novinarka, glumica (nemaju ni one sve silikone)), (3) sretna, (4) zadovoljna obiteljskim i profesionalnim zivotom… da ne duljim, shvatili se da je to vrlo individualno zapravo).
  Angela Merkel, recimo, slagali se mi ili ne s njenim stavovima i djelima, jest uspjesna zena u svom fahu. Kao i Sadako Ogata, kao i autorica Harry Pottera, kao i Zeljka Fattorini… kao i masa lijecnica, uciteljica, profesorica, odvjetnica.

  A pritisak da se izgleda “privlacno” je usmjeren i prema muskarcima i prema zenama. Vjerojatno ne jednakog intenziteta, ali… ako je osoba vrlo dobro situirana, zna se mu/joj se progledati kroz prste, zar ne 😉

 10. kristina Avatar
  kristina

  Kako ne mogu vise ove tekstove Vedranine da plasiram na Facebook?

 11. Slaven Hrvatin Avatar
  Slaven Hrvatin

  Kristina, od danas se tekstove lako može dijeliti na FB pomoću linkova na kraju teksta.

 12. Jaca VA Avatar
  Jaca VA

  Vedrana, carice! Sjajna zeno i ljudino!